» » » » » » Πάμε στοίχημα 7ος όμιλος: Μάχη για δύο

Πάμε στοίχημα 7ος όμιλος: Μάχη για δύο η πρόκριση στο Μουντιάλ 2018

Ο 7ος όμιλος των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2018 για την ζώνη της Ευρώπης είναι μάχη για την Ιταλία και την Ισπανία που μάχονται για την πρώτη θέση και την απευθείας συμμετοχή στο Μουντιάλ. Αυτήν την στιγμή ισοβαθμούν στους δέκα βαθμούς, ενώ από κοντά τους είναι το Ισραήλ με εννιά βαθμούς, χωρίς να πιστεύω ότι θα αντέξει μέχρι τέλους.

Πετάει φωτιές επιθετικά η Ιταλία 

Η Ιταλία μέχρι τώρα έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία με γκολ 11 υπέρ και 4 κατά. Έχει δώσει τρία ματς εκτός έδρας, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, έχοντας σκοράρει δέκα φορές και δεχτεί μόλις τρία, ενώ εντός έδρας έχει υποδεχτεί μόνο την Ισπανία, μένοντας στην ισοπαλία με τελικό σκορ 1-1.
Την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει με 0-4 το αδύναμο Λιχτενστάιν. Πλέον η Ιταλία διαθέτει επιθετικό ταλέντο, έχοντας ξεφύγει από το αμυντικό παιχνίδι του παρελθόντος και μπορεί να βασιστεί στην επίθεση της πέρα από την πάντα αμυντική και παραδοσιακή λειτουργία της.
Από την άλλη η Αλβανία ξεκίνησε με δύο νίκες στον όμιλο, κερδίζοντας εντός τα Σκόπια και εκτός το Λιχτενστάιν, όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια, μετά από δυο κακές εμφανίσεις, πρώτα ηττήθηκε με 0-2 από την δυνατή Ισπανία και την προηγούμενη με 0-3 από το Ισραήλ. Το κλίμα δεν είναι το ιδανικότερο στην ομάδα, πολλοί παίκτες της που αγωνίστηκαν στο Euro, έχουν αποσυρθεί, ενώ και κάποιοι έχουν αποχωρήσει από την Εθνική και αγωνίζονται πλέον την Εθνική Κοσόβου. Σήμερα, έχει κάποια αγωνιστικά θέματα με τραυματίες και τιμωρίες.
Πάμε στοίχημα Ιταλία – Αλβανία: Η Ιταλία μπορεί να εκμεταλλευτεί τα θέματα της Αλβανίας και  μπροστά στο κοινό της μπορεί να πάρει μία εύκολη νίκη και θα κυνηγήσει τα πολλά γκολ γιατί μετράει η διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοπαλίας, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2,05 στην Vistabet.gr

Εκμεταλλεύεται την έδρα η Ισπανία

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ισπανία υποδέχεται το Ισραήλ που αν καταφέρει να πάρει σήμερα αποτέλεσμα θα αποκτήσει επιπλέον κάποιες ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση.
Η Ισπανία έχει μαζέψει δέκα βαθμούς μέχρι τώρα, έχει δύο εύκολες νίκες εντός έδρας με Σκόπια και Λιχτενστάιν, έχοντας σκοράρει 12 φορές χωρίς μάλιστα να δεχτεί κάποιο τέρμα, ενώ μακριά από την χώρα έχει μία νίκη επί της Αλβανία με 0-2 και παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ιταλία με 1-1. Το τελευταίο παιχνίδι της, ήταν το φιλικό με την Αγγλία, μένοντας στο 2-2, σκοράροντας δύο φορές στα τελευταία λεπτά του ματς.
Μέχρι τώρα έχει σκοράρει 15 γκολ σε τέσσερα ματς και έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ από την Ιταλία, δείχνοντας ότι με τον Λοπετέγκι στην τεχνική ηγεσία, η άμυνα της έχει δυναμώσει αρκετά και δίνει ιδιαίτερο βάρος σε αυτόν τον τομέα.
Από την άλλη το Ισραήλ είναι άτυχο, γιατί έχει πέσει σε δύσκολο όμιλο, έχει κάνει μία εξαιρετική εκκίνηση, μετρώντας τρεις νίκες και μία ήττα από την Ιταλία. Εντός έδρας έχει μία ήττα και μία νίκη επί της Λιχτενστάιν με τελικό σκορ 2-1. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες με Σκόπια και Αλβανία με 0-3 την τελευταία αγωνιστική. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο βασικός τερματοφύλακας Γκόρες, λόγω τιμωρίας.
Πάμε στοίχημα Ισπανία – Ισραήλ: Δεν αναμένω η Ισπανία να έχει πρόβλημα να επιβληθεί του Ισραήλ, έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά όχι με μεγάλο σκορ, έτσι θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,05 στον Stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση