Μάχη Δικεφάλων ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την Σούπερ Λιγκ

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για την Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ θα γίνει το ντέρμπι Δικεφάλων ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να είναι σε διαρκή άνοδο τελευταία και να μας υπόσχονται ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις.
Η ΑΕΚ είναι στην έκτη θέση με 37 βαθμούς, δύο πίσω από την πέμπτη Ξάνθη και συνολικό απολογισμό 9-10-4 και γκολ 38 υπέρ και 19 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην Νέα Σμύρνη να αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό Πανιώνιο, οι δύο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία με 1-1. Το πρώτο μέρος έληξε με 0-1 υπέρ της ΑΕΚ με γκολ του Αραούχο, ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση και μπόρεσε να φέρει στα ίσια το ματς με γκολ του Μασούρα, απότελεσμα που μπορεί να κριθεί σαν δίκαιο.
Η ΑΕΚ μετράει ένα σερί επτά αήττητων αγώνων, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, δείχνοντας αρκετά βελτιωμένη με τον Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της. Έχει δώσει έντεκα ματς, στα εννιά δεν έχει δεχτεί κάποιο τέρμα, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία. Στο ΟΑΚΑ είναι αήττητη με επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 26 φορές και δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους ο αμυντικός Τσιγκρίνσκι, ο Μπακάκης και επιθετικός Αλμεϊδα που έχει πετύχει τέσσερα γκολ.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 43 βαθμούς, πέντε πίσω από τον Πανιώνιο που έχει ένα ματς περισσότερο, ο συνολικός απολογισμός του είναι 14-4-5 και γκολ 36 υπέρ και 14 κατά. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, όπου πήρε την νίκη με τελικό σκορ 2-0, ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος και με γκολ των Σακχοφ και Πρίγιοβιτς, έδειξε το άγχος του και πήρε εύκολα την νίκη και τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Προέρχεται από οχτώ παιχνίδια χωρίς ήττα, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, μάλιστα στα δύο ισόπαλα ματς άξιζε κάτι παραπάνω, διότι ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρος, αν δεν είχε την τιμωρία των τριών βαθμών ίσως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Μακριά από την Τούμπα έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ, έχοντας δεχτεί μόλις έξι γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 14 στα 23 under 2,5 και 9 στα 12 under 2,5 εκτός έδρας. Ο Ίλια Ίβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχει όλους τους παίκτες τους σστην διάθεση του και μπορεί να παρατάξει την ομάδα του πλήρης.
Προγνωστικά πάμε στοίχημα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: οι δύο ομάδες είναι σε φόρμα και θα τα δώσουν όλα για την νίκη, αναμένεται ωραίο παιχνίδι, αλλά όχι όμως με πολλά γκολ, θα βασιστούν στην άμυνα τους και το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες, τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,47 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση