» » » » » » Ανοικτό με γκολ το Εσπανιόλ – Μπέτις

Ανοικτό με γκολ το Εσπανιόλ – Μπέτις στην έναρξη της Λα Λιγκα

Η 29η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζίον ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Μπέτις, που είναι μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά, αφού δύσκολα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.
Η Εσπανιόλ βρίσκεται στην ένατη θέση με 40 βαθμούς, οχτώ πίσω από την έκτη θέση που προσφέρει θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, ο συνολικός απολογισμός 10-10-8 και γκολ 40 υπέρ και 39 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Εϊμπαρ, φεύγοντας από εκεί με τον βαθμό της ισοπαλίας και τελικό σκορ 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στις αρχές του δεύτερου μέρους έφερε το ματς στα ίσια, μην μπορώντας να κάνει ολική ανατροπή.
Μέτρια η φόρμα της, στα οχτώ τελευταία ματς έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στην έδρα της έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 25 φορές και δεχτεί 18 τέρματα, τα έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας ματς ήτα με γκολ γκολ και επτά στα οχτώ τελευταία με πάνω από τρία γκολ. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της, μόνο over 2,5 έχει παραπάνω εντός έδρας. Δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός παραμένει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ρομπέρτο.
Η Μπέτις βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς, μακριά όμως τόσο από τις επικίνδυνες θέσεις όσο και από τις Ευρωπαϊκές θέσεις, ο συνολικός απολογισμός της είναι 8-7-13 και γκολ 31 υπέρ και 44 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την ουραγό Οσασούνα, δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με 2-0. Πήρε προβάδισμα αρκετά νωρίς, διπλασίασε τα τέρματα της στις αρχές του δεύτερου μέρους και από εκεί και πέρα όλα έγινα εύκολα.
Ούτε αυτή δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, στα οχτώ τελευταία ματς, μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, σκοράροντας δέκα φορές και δεχόμενη 18 τέρματα. Μακριά από το κοινό της έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και εννιά ήττες με γκολ 13-26. Από την ζώνη του υποβιβασμού απέχει δέκα βαθμούς, δεν πιστεύω όμως στο τέλος θα κινδυνεύσει, εκτός του ότι είναι καλή ομάδα, κάτω από αυτήν υπάρχουν πολλές ομάδες που δύσκολα θα την προσπεράσουν. Προέρχεται από τέσσερα συνεχή γκολ γκολ εκτός έδρας, ενώ συνολικά έχει 8 στα 12 γκολ γκολ. Μοναδικός απόντας είναι ο αμυντικός Μάντι που είναι τραυματίας.
Προγνωστικά Εσπανιόλ – Μπέτις: Για μένα είναι ένα αδιάφορο ματς, περιμένω να είναι ανοικτό με φάσεις και στις δύο εστίες και οι δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα γκολ έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που μας προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση στο 2,00 στην Goalbet.gr, μία απόδοση που έχει αξία και μπορεί να μπει στα δελτία μας.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση