» » » » » » Αγγλικό ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ

Αγγλικό ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ

Για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ θα διεξαχθεί το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να έχουν ένα βαθμό διαφορά, με την φιλοξενούμενη όμως να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο και να διεκδικούν την τρίτη θέση που δίνει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στην τρίτη θέση με 56 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 17-5-5 και γκολ 53 υπέρ και 29 κατά. Πριν από δέκα για το πρωτάθλημα υποδέχτηκε την Στόουκ, μη καταφέρνοντας να πάρει την νίκη, μένοντας στην λευκή ισοπαλία. Η Στόουκ είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κλείνοντας τους χώρους μπροστά στην εστία της, μην επιτρέποντας στην Σίτι να κάνει το παιχνίδι της. Την Τετάρτη, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το 5-3 του πρώτου ματς, αφού ηττήθηκε με 3-1 στο Πριγκιπάτο του Μονακού, χάνοντας στην πρόκριση στην τελικά οχτάδα του Τσαμπιονς Λιγκ. Πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, έχανε ήδη με 2-0 και παράλληλα την πρόκριση, από εκεί και πέρα ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και μπόρεσε να κάνει ευκαιρίες για γκολ, γκολ που πέτυχε στο 71΄, όμως έξι λεπτά μετά η Μονακό, σκόραρε για τρίτη φορά, ξαναπαίρνοντας πάλι την πρόκριση για τους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στα οχτώ τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, στην έδρα της έχει επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 23 φορές και δεχτεί 13 γκολ. Συνολικά έχει 18 στα 27 over 2,5 και 16 στα 27 γκολ γκολ, ενώ έχει 8 στα 13 over 2,5 και 10 στα 13 γκολ γκολ εκτός έδρας. Πέρα από τους μακροχρόνιους απόντες Γκουντογκάν και Ζέσους, δεν υπάρχουν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Από την άλλη η Λίβερπουλ είναι στην τέταρτη θέση με 55 βαθμούς, πέντε παραπάνω από την πέμπτη Άρσεναλ και συνολικό απολογισμό 16-7-5 και γκολ 60 υπέρ και 35 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Μπέρνλι και παρόλο που δεν ήταν πολύ καλή, πήρε την νίκη με τελικό σκορ 2-1, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έφερε το ματς λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους , ενώ σε μία ώρα αγώνα έκανε το τελικό 2-1.
Προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες, δείχνοντας να συνέρχεται από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, που είχε μόλις μία νίκη σε έξι ματς. Μακριά από την έδρα της έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 24-22. Όπως έχει δείξει φέτος, είναι πολύ καλή στα ντέρμπι, κερδίζοντας τα περισσότερα, ενώ με τις μικρές ομάδες δυσκολεύεται περισσότερο. Συνολικά έχει 19 στα 28 γκολ γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει διαθέσιμους τον μέσο Χέντερσον με 24 συμμετοχές και τον άρρωστο Οριζί με 4 γκολ σε 24 συμμετοχές.
Προγνωστικά στοίχημα Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Οι δύο ομάδες δεν είναι στην ιδανική τους αγωνιστική κατάσταση, παλεύουν για την τρίτη θέση, διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα τέρμα και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ σε απόδοση 1,55 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα και προσφορές.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση