» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος Παρασκευής 28/04/2017

Προγνωστικά στοιχήματος Παρασκευής 28/04/2017

Πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα για άλλη μία Παρασκευή με πολλά και σημαντικά παιχνίδια που μας δίνουν πληθώρα επιλογών στα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα, πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Δεν θα έχει εύκολο έργο η Γιουβέντους

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Σέριε Α η Αταλάντα υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Η Αταλάντα κάνει μία εξαιρετική χρονιά, βρισκόμενη στην πέμπτη θέση με 63 βαθμούς, πέντε βαθμούς πάνω από την έκτη Μίλαν, μία θέση που τις δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στο γήπεδο της είναι ισχυρή με έντεκα νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 27 φορές και δεχτεί 15 τέρματα. Αν καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό σήμερα, έχοντας παράλληλα δύο αγωνιστικές μετά την Μίλαν εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο για την πέμπτη θέση.
Η Γιουβέντους έχει αποκτήσει απόσταση οχτώ βαθμών από την δεύτερη Ρόμα, έχοντας μοναδικό δύσκολο παιχνίδι, μετά από το σημερινό είναι σε δύο αγωνιστικές στην Ρώμη με την Ρομα. Αγωνίζεται σήμερα, διότι την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει την Μονακό στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Προγνωστικά στοιχήματος Αταλάντα – Γιουβέντους: Η Γιουβέντους δεν θα έχει εύκολο έργο στην έδρα της Αταλάντα, ειδικά αυτή την εποχή που έχει το μυαλό της περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Αταλάντα είναι δυνατή και μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά, ενώ αμυντικά πάσχει αρκετές φορές, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Αταλάντα – Γιουβέντους @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,85 (Stoiximan.gr)

Προς τα δεξιά το Ανζέ – Λυών

Η αγωνιστική στην Λιγκ 1 της Γαλλίας ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση Ανζέ – Λυών, με τις δύο ομάδες να μην είναι αδιάφορες και να θέλουν τους βαθμούς λίγες στροφές πριν το τέλος της σεζόν.
Η Ανζέ είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, έχοντας απόσταση επτά βαθμών από τις επικίνδυνε θέσεις, έχει συμπαθητικό πρόγραμμα τις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές που μπορεί να πάρει κάποιους ακόμα βαθμούς για να είναι σίγουρη. Είναι εκτός φόρμας, προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες και πέντε ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Από την άλλη η Λυών είναι στην πέμπτη θέση, δύο βαθμούς πάνω από την έκτη θέση και έναν βαθμό πίσω από την τέταρτη Μπορντό που κατέχει την Ευρωπαϊκή θέση. Μετά τις δύο πρωτοπόρους Νις και Παρί Σεν Ζερμέν, διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 66 γκολ ενεργητικό. Προέρχεται και αυτή από δύο συνεχείς ήττες και μάλιστα εντός έδρας, με παράλληλα κακές εμφανίσεις.
Προγνωστικά στοιχήματος Ανζέ – Λυών: Τώρα που δεν έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αναμένω να αφοσιωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις και να διεκδικήσει με αξιώσεις την Ευρωπαϊκή έξοδο της, εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες της Ανζέ και την κάκιστη φόρμα της, θα πάω με το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) με απόδοση 1,55 στην Sportingbet.gr
Ανζέ – Λυών @@ 2 DNB σε απόδοση 1,55 (Sportingbet.gr)

Τον πρώτο λόγο η Βιγιαρεάλ στο Ελ Μαδριγαλ

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ Χιχόν, με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς, η κάθε μία για διαφορετικό λόγο.
Η Βιγιαρεάλ είναι στην πέμπτη θέση με 60 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την έκτη θέση και δύο από την έβδομη θέση, πράγμα που δείχνει ότι ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Εντός έδρας είναι αρκετά δυνατή με δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 32 υπέρ και 17 κατά. Είναι αρκετά στιβαρή αμυντικά, διαθέτοντας την δεύτερη καλύτερη αμυντική γραμμή στην κατηγορία με 27 γκολ παθητικό σε 34 παιχνίδια.
Η Σπόρτινγκ Χιχόν είναι ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού με 24 βαθμούς, έξι βαθμούς πίσω από την σωτηρία, έχοντας πολύ δύσκολη αποστολή, αφού δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι για έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ έχει μόνο μία νίκη στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μακριά από την έδρα της έχει μόνο μία νίκη και δέκα ήττες σε 17 παιχνίδια.
Προγνωστικά στοιχήματος Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ Χιχόν: Η Βιγιαρεάλ είναι μία κλάση πάνω από την αντίπαλο της και ειδικά μέσα στην έδρα της δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει την Χιχόν που είναι εκτός φόρμας, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,44 στην Goalbet.gr.
Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ Χιχόν @@ 1 σε απόδοση 1,44 (Goalbet.gr)

Προγνωστικά στοιχήματος Παρασκευής

  • Αταλάντα – Γιουβέντους @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,85 (Stoximan.gr)
  • Ανζέ – Λυών @@ 2 DNB σε απόδοση 1,55 (Sportingbet.gr)
  • Βιγιαρεάλ – Σπόρτινγκ Χιχόν @@ 1 σε απόδοση 1,44 (Goalbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση