» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος πριν την τελική ευθεία

Προγνωστικά στοιχήματος πριν την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων

Καλημέρα σας, μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων και την απαραίτητη ξεκούραση μπαίνουμε στην τελική ευθεία των περισσότερων πρωταθλημάτων, μία εποχή που είναι κατάλληλη για προγνωστικά στοιχήματος με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης. Όπως πάντα θα ασχοληθώ με τα Ελληνικά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ που μας είναι πολύ γνωστά, μην χάνουμε άλλο χρόνο πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο ΠΑΣ Γιάννενα – Ξάνθη

Στα Γιάννενα ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται την Ξάνθη που είναι κοντά στην πεντάδα και είναι αυτή που έχει το κίνητρο για την νίκη και τους βαθμούς. Ο ΠΑΣ είναι είναι στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς και απολογισμό 8-10-7 και γκολ 27 υπέρ και 25 κατά. Εντός έδρας έχει δεχτεί μόνο έξι γκολ σε 12 ματς, δηλαδή δέχεται ένα γκολ ανά δύο ματς. Συνολικά έχει 17 στα 25 under 2,5 και 9 στα 12 under 2,5 εντός έδρας.
Προέρχεται από τρεις συνεχείς ισοπαλίες, ενώ έχει έξι ισοπαλίες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, με 6 στα 8 under 2,5 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Η Ξάνθη είναι στην έβδομη θέση με 40 βαθμούς, τρεις πίσω από την πέμπτη ΑΕΚ, έχοντας σίγουρα ελπίδες για τα Πλεϊ Οφ, κάτι που όμως η απόδοση της στα τελευταία ματς πριν την διακοπή δεν τις έδινα τις απαιτούμενες ελπίδες. Ο συνολικός απολογισμός της είναι 11-7-7 και γκολ 27 υπέρ και 23 κατά. Μακριά από την έδρα της, είναι αρκετά καλή με πέντε νίκες και πέντε ήττες σε 12 ματς. Μετράει όμως τέσσερις συνεχείς εκτός έδρας ήττες. Στα οχτώ τελευταία ματς έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 5-7, ενώ τα έξι ήταν με κάτω από τρία γκολ.
Συνολικά έχει 17 στα 25 under 2,5 και 7 στα 12 under 2,5 εντός έδρας.
Προγνωστικά στοιχήματος ΠΑΣ Γιάννενα – Ξάνθη: Δεν γνωρίζω αν η Ξάνθη θα τα δώσει όλα και αν ενδιαφέρεται για την πεντάδα, οι δύο ομάδες είναι αρκετά σκληρές και δέχονται πολύ δύσκολα το γκολ, έτσι θα πάω με το under 2,5 σε απόδοση 1,45 στον Stoiximan.gr
ΠΑΣ Γιάννενα – Ξάνθη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45 (Stoiximan.gr)

Μία κατηγορία το Λεβαδειακός – Βέροια

Στην Βοιωτία θα γίνει ένα ματς ζωής ή θανάτου ανάμεσα στον Λεβαδειακός και την Βέροια, με τις δύο ομάδες να είναι πάνω και κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Ο Λεβαδειακός είναι στην 14η θέση με 19 βαθμούς, ενώ η Βέροια είναι στην προτελευταία θέση με 16 βαθμούς, πράγμα που σημαίνει ότι με νίκη του γηπεδούχου όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Ο Λεβαδειακός ότι κάνει είναι στην έδρα του, αφού εκτός έδρας σε 13 ματς, έχει μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς, από την άλλη η Βέροια, διαθέτει την χειρότερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία. Η Βέροια έχει πολλά εξωαγωνιστικά θέματα, οι παίκτες είναι απλήρωτοι και μέσα στην εβδομάδα έκαναν αποχή από την προπόνηση.
Προγνωστικά στοιχήματος Λεβαδειακός – Βέροια: Σε ένα τέτοιο ματς δεν μπορεί να πεις και να γράψεις πολλά, θα ακολουθήσω την έδρα και το κίνητρο και θα προτείνω τον άσσο σε απόδοση 1,82 στην sportingbet.gr
Λεβαδειακός – Βέροια @@ 1 σε απόδοση 1,82 (Sportingbet.gr

Δεν θα έχει εύκολο βράδυ η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Για την Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Γουέστ Μπρομ που έχει κάποιες θεωρητικές ελπίδες για την πρώτη εξάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ είναι στην 52 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την Λίβερπουλ, έχοντας όμως δύο παιχνίδια λιγότερα, όπου αν θεωρητικά τα πάρει θα ανέβει βαθμολογικά και φτάσει πολύ κοντά στην τρίτη θέση, συνολικά έχει απολογισμό 14-10-3 και γκολ 42 υπέρ και 23 κατά. Στο Όλντ Τράφορντ έχει μόνο μία ήττα, έξι νίκες και επτά ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί μόνο δέκα τέρματα σε αυτά τα ματς.
Είναι αήττητη εδώ και καιρό, προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα under 2,5, ενώ εντός έδρας έχει 10 στα 14 under 2,5. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία πίσω από την Τότεναμ και την Τσέλσι.
Από την άλλη η Γουέστ Μπρομ έχει απολογισμό εκτός έδρας τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες με γκολ 12-20. Εκτός έδρας έχει 8 στα 14 undr 2,5.
Προγνωστικά στοιχήματος Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Γουέστ Μπρομ: Η Γιουνάϊτεντ με την βοήθεια της έδρας, έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει την νίκη, αλλά αυτό θα γίνει με μικρό σκορ, όπως κάνει συνήθως φέτος, έτσι θα προτείνω το under 2,75 σε απόδοση 1,73 στην Goalbet.gr, ενώ όποιος θέλει να ρισκάρει παραπάνω ο άσσος σε συνδυασμό με το under 2,5 είναι σε απόδοση 3,10 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Γουέστ Μπρομ @@ under 2,75 σε απόδοση 1,73 (Goalbet.gr)

Προγνωστικά στοιχήματος Σαββάτου 0/04/2017

  • ΠΑΣ Γιάννενα – Ξάνθη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45 (Stoximan.gr)
  • Λεβαδειακός – Βέροια @@ 1 σε απόδοση 1,82 (Sportingbet.gr
  • Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Γουέστ Μπρομ @@ under 2,75 σε απόδοση 1,73 (Goalbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση