» » » » » » » Ντέρμπι στο Ρουρ Σάλκε – Ντόρτμουντ

Ντέρμπι στο Ρουρ Σάλκε – Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα

Μετά την διακοπή λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων στην Γερμανία θα γίνει το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ Σάλκε – Ντόρτμουντ, όπου και οι δύο ομάδες, ειδικά η γηπεδούχος κυνηγούν τις θέσεις που δίνουν Ευρωπαϊκή θέση στις επόμενες διοργανώσεις.
Η Σάλκε βρίσκεται στην ένατη θέση με 33 βαθμούς, τέσσερις βαθμούς πίσω από την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκή θέση, ο συνολικός απολογισμός της είναι 9-6-10 και γκολ 32 υπέρ και 27 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική, πριν την διακοπή, δοκιμάστηκε στην έδρα της Μάϊντζ, όπου παρόλο που δεν ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, μπόρεσε να πάρει την νίκη με τελικό σκορ 0-1, σκοράροντας στις αρχές του δεύτερου μέρους, κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα.
Προέρχεται από δύο συνεχής νίκες, ενώ στα οχτώ τελευταία ματς έχει τρεις νίκες και δύο ήττες, εντός έδρας έχει επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, σκοράροντας 22 φορές και δεχτεί 11 γκολ. Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε την επίσης Γερμανική Γκλάντμπαχ και στην προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ. Τόσο συνολικά όσο και στο γήπεδο της έχει περισσότερα under 2,5. Σήμερα εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Νάλντο με ένα γκολ σε 18 συμμετοχές.
Από την άλλη η Ντόρτμουντ είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς, τρεις πίσω από την δεύτερη Λειψία και συνολικό απολογισμό 13-7-5 και γκολ 54 υπέρ και 27 κατά. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε την αδύναμη Ίνγκολσταντ, δεν ήταν όμως ούτε αποτελεσματική ούτε εντυπωσιακή, αλλά με ένα γκολ στις αρχές του αγώνα πήρε την νίκη με 1-0, κινδυνεύοντας κάποιες φορές από την αντίπαλο της.
Στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με γκολ 17-7. Μακριά από το κοινό της συνήθως δυσκολεύεται για αυτό το λόγο έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 25-20. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Συνολικά έχει 16 στα 25 γκολ γκολ και 10 στα 13 γκολ γκολ εκτός έδρας. Συνεχίζουν εκτός λόγω τραυματισμού οι επιθετικοί Γκέτσε και Ρόις, όπου και οι δύο έχουν από 11 συμμετοχές.
Πρόβλεψη στοίχημα Σάλκε – Ντόρτμουντ: Η Σάλκε έχει μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη, όμως το παιχνίδι δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, αναμένω ανοικτό παιχνίδι, οι δύο αντίπαλοι διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν, το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,67 στην Goalbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση