» » » » » » » Ευρωπαϊκή μάχη Κολωνία – Χοφενχαϊμ

Ευρωπαϊκή μάχη Κολωνία – Χοφενχαϊμ στην Μπουντεσλίγκα

Πέντε στροφές πριν το τέλος της Μπουντεσλίγκα η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Κολωνία – Χοφενχαϊμ που αποτελεί μία Ευρωπαϊκή μάχη με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά.
Η Κολωνία βρίσκεται στην έβδομη θέση με 40 βαθμούς, έναν πίσω από την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκή θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, ο συνολικός απολογισμός της είναι 10-10-9 και γκολ 42 υπέρ και 36 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Αουγκσμπούργκ, πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση και δικαίως ηττήθηκε με 2-1, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 και το μόνο που κατάφερε με αυτογκόλ μάλιστα να μειώσει στο τελικό 2-1.
Αυτή η ήττα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και η πέμπτη στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έχοντας παράλληλα δύο νίκες και μια ισοπαλία, δεχόμενη 17 τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια, τα επτά από αυτά ήταν με πάνω από τρία γκολ. Δεν είναι καλά τελευταία και αν συνεχίσει έτσι θα χάσει οριστικά το Ευρωπαϊκό τρένο. Συνολικά έχει 18 στα 29 γκολ γκολ στο πρωτάθλημα. Δεν είναι διαθέσιμος ο τραυματίας επιθετικός Σίμον Ζόλλερ με ένα γκολ σε 22 συμμετοχές.
Από την άλλη η Χοφενχαϊμ συνεχίσει την εξαιρετική χρονιά που διανύει, βρισκόμενη στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς, έναν πάνω από την Ντόρτμουντ, θέση που δίνει απευθείας είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο συνολικός απολογισμός της είναι 14-12-3  και γκολ 56 υπέρ και 31 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική μετά από ένα εκπληκτικό ματς επέστρεψε στις νίκες με το εντυπωσιακό 5-3 επί της Γκλάντμπαχ. Προηγήθηκε 2-0 νωρίς η αντίπαλο της ισοφάρισε πριν την λήξη του πρώτου μέρους, στο δεύτερο ημίχρονο, ξαναπήρε το προβάδισμα, χωρίς αυτή την φορά να απειληθεί να χάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Άφησε πίσω της την ήττα με το Αμβούργο, μία ήττα που είναι η μοναδική στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια, έχοντας επίσης πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, σκοράροντας 18 φορές σε αυτά τα ματς. Ενώ εντός έδρας είναι αήττητη, μακριά από αυτή έχει τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 22-17. Συνολικά έχει 19 στα 29 γκολ γκολ και 11 στα 14 γκολ γκολ εκτός έδρας. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Χουμπνερ με 23 συμμετοχές.
Πάμε στοίχημα Κολωνία – Χοφενχαϊμ: Από την μία η Κολωνία είναι εκτός φόρμας, από την άλλη η Χοφενχαϊμ δυσκολεύεται εκτός έδρας αρκετά, έτσι θα πάω με το αγαπημένο τους γκολ γκολ που μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στην Goalbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση