» » » » » Κλασικό ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου – Ντορτμουντ

Κλασικό ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου – Ντορτμουντ στην Μπουντεσλίγκα

Αυτή η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα έχει το μεγάλο ντέρμπι τα τελευταία χρόνια Μπάγερν Μονάχου – Ντορτμουντ, που έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, διότι η πρωτοπόρο Μπάγερν δεν φαίνεται να δυσκολεύεται να κατακτήσει τον τίτλο.
Η Μπάγερν Μονάχου είναι στην πρώτη θέση με 65 βαθμούς, δέκα πάνω από την δεύτερη Λειψία, έχοντας συνολικό απολογισμό 20-5-2 και γκολ 67 υπέρ και 14 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην έδρα της εξαιρετικής φέτος Χοφενχαϊμ, όπου μετά από μία κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 1-0, κάνοντας την δεύτερη φετινή ήττα της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στα μέσα του πρώτου μέρους και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην συνέχεια.
Στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς έχει έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 24 φορές και δεχτεί μόλις δύο τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια. Στο Μόναχο έχει δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες με γκολ 44 υπέρ και 5 κατά. Διαθέτει με διαφορά την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση με 67 γκολ ενεργητικό. Εντός έδρας έχει 9 στα 13 over 2,5. Σήμερα, έχει θεματάκια απουσιών, διότι εκτός είναι ο βασικός κίπερ Νοϊερ, ο επιθετικός Ντάγκλας Κόστα με 4 γκολ σε 19 συμμετοχές και ο επίσης επιθετικός Τόμας Μίλερ με 4 γκολ σε 23 συμμετοχές.
Από την άλλη η Ντόρτμουντ είναι στην τέταρτη θέση με 50 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από την Χοφενχαϊμ, η τέταρτη θέση δίνει θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο συνολικός απολογισμός της είναι 14-8-5 και γκολ 58 υπέρ και 28 κατά. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχτηκε το Αμβούργο, μη αντιμετωπίζοντας πρόβλημα να πάρει την νίκη με τελικό σκορ 3-0. Πραγματοποίησε μία μεστή και αποτελεσματική εμφάνιση.
Στα οχτώ τελευταία έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με γκολ 19-7. Εκτός έδρας έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 26-21. Συνολικά έχει 17 στα 27 γκολ γκολ και 11 στα 14 γκολ γκολ εκτός έδρας. Εκτός του Σίρλε που απουσιάζει καιρό, αμφίβολοι είναι οι Καγκάβα, Γουέγκλι, Βάρτρα και Πισζεκ.
Πρόβλεψη στοίχημα Μπάγερν Μονάχου – Ντορτμουντ: Μεγάλο ματς, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές ομάδες, η φιλοξενούμενη Ντορτμουντ καίγεται για την νίκη, αναμένω σήμερα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση