» » » » » » Ευρωπαϊκή μάχη Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ

Ευρωπαϊκή μάχη Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ για την Μπουντεσλίγκα

Για την 30η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα πραγματοποιείται η αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ που είναι σημαντική με τις δύο ομάδες να διεκδικούν Ευρωπαϊκό εισιτήριο, η γηπεδούχος το Γιουρόπα Λιγκ ενώ η Ντόρτμουντ απευθείας είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ
Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην ένατη θέση με 39 βαθμούς απέχοντας μόνο δύο βαθμούς από την έκτη θέση και τέσσερις από την πέμπτη θέση, ο συνολικός απολογισμός της είναι 11-6-12 και γκολ 37 υπέρ και 41 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα τρελό ματς ηττήθηκε με 5-3 στην έδρα της Χοφενχαϊμ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αντέδρασε και πριν την λήξη του ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσια, στο δεύτερο μέρος όμως, δέχτηκε άλλα τρία γκολ και δικαίως ηττήθηκε.
Πριν από αυτή την ήττα, μέτραγε δύο νίκες και μία ισοπαλία, στα οχτώ πιο πρόσφατα έχει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Μπροστά στο κοινό της έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 21 γκολ και δεχτεί 12 τέρματα.  Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στο σύνολο γκολ. Τραυματίες είναι οι μέσοι Αζάρ (23 συμ./ 5 γκολ), Τζόνσον (19 συμ. / 3 γκολ) και Κράμερ (21 συμ.) και ο αμυντικός Ζαντσκε με 22 συμμετοχές.
Από την άλλη η Ντόρτμουντ είναι στην τέταρτη θέση με 53 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από την Χόφενχαϊμ που είναι στην τρίτη θέση παίρνοντας την απευθείας είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο συνολικός απολογισμός της είναι 15-8-6 και γκολ 62 υπέρ και 33 κατά. Άφησε άμεσα πίσω της την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου κερδίζοντας εντός έδρας την Άϊντραχτ Φράνκφούρτης με τελικό σκορ 3-1, το 2-1 το έκανε ο δικός μας Σωκράτης Παπασταθόπουλος με ένα εκπληκτικό γκολ με εξαιρετικό σουτ στο γάμα της εστίας. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ηττήθηκε πάλι από την Μονακό στην Γαλλία με 3-1, δείχνοντας ότι οι αμυντικές αδυναμίες της είναι μεγάλες, ειδικά απέναντι στην επιθετική ορμή της Μονακό.
Στα οχτώ πιο τελευταία παιχνίδια έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες με γκολ 19-10. Μακριά από την δυνατή της έδρα έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες με γκολ 27 υπέρ και 25 κατά. Ενώ αμυντικά πάσχει ειδικά εκτός έδρας, επιθετικά όμως διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 62 γκολ ενεργητικό, μετά την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Συνολικά έχει 19 στα 29 γκολ γκολ και 12 στα 15 γκολ γκολ εκτός έδρας. Συνεχίζουν εκτός οι τραυματίες Σίρλε, Γκέτσε και Μπάρτρα.
Προβλέψεις στοίχημα Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Δεν έχω εμπιστοσύνη σε καμία ομάδα ομάδα, έτσι θα κρατήσω αποστάσεις από το τελικό αποτέλεσμα και προτείνω το γκολ γκολ διότι πιστεύω ότι μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,50 στην Sportingbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση