» » » » » » » Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ σε όλα τα μέτωπα

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ σε όλα τα μέτωπα της βαθμολογίας

Καλημέρα σας, συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό και ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα, λόγω των εμβόλιμων αγωνιστικών, αλλά και λόγω του ότι φτάνουμε στο τέλος των περισσότερων πρωταθλημάτων και όπως έχω πει επανειλημμένα το κίνητρο διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Σήμερα, για την Σούπερ Λίγκ θα γίνουν έξι ματς με ενδιαφέρον σε όλα τα μέτωπα, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Σούπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Μόνο η Ξάνθη ενδιαφέρεται

Νωρίς το μεσημέρι η Ξάνθη υποδέχεται τον αδιάφορο Παναιτωλικό και θέλει την νίκη για να διεκδικήσει όσε ελπίδες έχει για την πρώτη πεντάδα. Ο Παναιτωλικός με 28 βαθμούς, 12 βαθμούς πάνω από την προτελευταία θέση, δεν θα κινδυνεύσει, ακόμα αν δεν πάρει κανένα βαθμό, αφού απαιτείται η Βέροια να κάνει το απόλυτο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.
Η Ξάνθη είναι στην έκτη θέση με 41 βαθμούς, ισοβαθμεί με τον Πλατανιά και είναι δύο πίσω από την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες α παίζουν μεταξύ τους σήμερα, οπότε σήμερα με νίκη ίσως βρεθεί ακόμα ψηλότερα. Εντός έδρας έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 8 κατά. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από τρία αρνητικά αποτελέσματα και δύο νίκες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια.
Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Θα πάω με το κίνητρο της Ξάνθης, πάρα την μικρή απόδοση στον άσσο, θα τον συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 1,88 στον Stoiximan.gr
Ξάνθη – Παναιτωλικός @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,88 (Stoiximan.gr)

Αδιάφορο και κλειστό παιχνίδι στο Περιστέρι

Αργότερα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα σχετικά αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν γίνεται να χάσει την πρώτη πεντάδα, το μόνο κίνητρο του είναι να πάρει περισσότερους βαθμούς στα Πλεϊ Οφ.
Οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλές αμυντικές γραμμές, για αυτό έχουν 16 στα 26 under 2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα και 9 στα 12 under 2,5 εντός ο γηπεδούχο και 9 στα 13 under 2,5 εκτός ο ΠΑΟΚ.
Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Αναμένω κλειστό παιχνίδι με τις άμυνες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,53 στον Stoiximan.gr, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ατρόμητος  – ΠΑΟΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,53 (Stoiximan.gr)

Ματς εξάποντο Ηρακλής – Λεβαδειακός

Στο Καυταντζόγλειο θα πραγματοποιηθεί ίσως το σημαντικότερο σημερινό παιχνίδι Ηρακλής – Λεβαδειακός, που θα κρίνει σε κάποιο βαθμό την παραμονή των δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.
Ο Ηρακλής είναι στην προτελευταία θέση με 16 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός είναι μία θέση πάνω με 22 βαθμούς. Οι δύο ομάδες κάνουν την ύστατη προσπάθεια τους, για αυτό μετά από καιρό, κέρδισαν και οι δύο την προηγούμενη αγωνιστική κρατώντας ζωντανή την παραμονή τους. Δύο νίκες έχει εντός ο Ηρακλής, καμία εκτός ο Λεβαδειακός.
Ο Λεβαδειακός έχει 6 στα 8 γκολ γκολ στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, ενώ ο Ηρακλής έχει 11 στα 13 γκολ γκολ στο γήπεδο της.
Προγνωστικά Σουπέρ Λιγκ: Θα μείνω μακριά από το τελικό αποτελέσματα, θα τους αφήσω να μονομαχήσουν, θα προτείνω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, διότι θα γίνει μάχη, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 2,15 στην Interwetten.gr
Ηρακλής – Λεβαδειακός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,15 (Interwetten.gr)

Βολική ισοπαλία στον κάμπο

Άλλη μία μάχη παραμονής είναι το παιχνίδι Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης που ακόμα δεν είναι εξασφαλισμένες βαθμολογικά. Η Λάρισα έχει 24 βαθμούς και ο Αστέρας Τρίπολης έχει 23 βαθμούς, είναι δηλαδή οχτώ και επτά βαθμούς πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις, δύσκολα θα κινδυνεύσουν, γιατί δύσκολα οι άλλες ομάδες μπορούν να καλύψουν αυτή την βαθμολογική διαφορά.
Ο Αστέρας προέρχεται από τρεις ισοπαλίες, ενώ η Λάρισα χάνει πολύ δύσκολα στο ΑΕΛ Αρίνα.
Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Θα ρισκάρω με την ισοπαλία, κατά την γνώμη μου είναι αρκετά βολική, μας δίνεται σε απόδοση 3,05 στην Sportingbet.gr
Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης @@ Χ σε απόδοση 3,05 (Sportingbet.gr)

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην Βέροια

Το παιχνίδι Βέροια – ΠΑΣ Γιάννενα έχει μόνο την γηπεδούχο ενδιαφερόμενη, βρισκόμενη στον πάτο της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην μέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και δεν είναι ουσιαστικά αδιάφορη, ούτε κινδυνεύει ούτε μπορεί να ανέβει στην πεντάδα.
Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του ΠΑΣ, αλλά και η Βέροια δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με την αγωνιστικότητα της, διαθέτει την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα και δεν πιστεύω ότι αξίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ.
Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες στις εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες δεν έχουν ξεκάθαρο φαβορί, το over 2,5 όμως σε απόδοση 2,75 στην Vistabet.gr είναι μεγάλη και έχει αξία, μπορεί να μπει σε κάποιο μικρό δελτίο στοιχήματος μας
Βέροια – ΠΑΣ Γιάννενα @@ over 2,5 σε απόδοση 2,75 (Vistabet.gr)

Φαβορί ο Ολυμπιακός στο Νησί των Φαιάκων

Στο τελευταίο παιχνίδι για σήμερα η Κέρκυρα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, αφού με το πρόγραμμα που έχουν οι Πειραιώτες δεν γίνεται να χάσουν τον τίτλο.
Η Κέρκυρα με 29 βαθμούς είναι εξασφαλισμένη και μαθηματικά, έτσι έχει χαλαρώσει και προέρχεται από δύο ήττες από τους δύο τελευταίους Βέροια και Ηρακλή με 0-4 και 3-0 αντίστοιχα. Συνολικά έχει 18 στα 26 under 2,5 και 11 στα 13 under 2,5 εντός έδρας.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική με τον Πλατανιά, στο πρώτο παιχνίδι με τον Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία του, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο μπήκε δυναμικά και γύρισε το παιχνίδι με 2-1. Συνολικά έχει 14 στα 26 under 2,5 και 9 στα 12 under 2,5 εκτός έδρας.
Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Η Κέρκυρα έχει περιορισμένες δυνατότητες και φαίνεται να περιμένει το τέλος του πρωταθλήματος, αναμένω ο Ολυμπιακός να κάνει άλλη μία νίκη, αλλά με μικρό σκορ, το διπλό σε συνδυασμό με το under 3,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,85 στην Betshop.gr
Κέρκυρα – Ολυμπιακός @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 1,85 (Betshop.gr

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ Τετάρτης

  • Ξάνθη – Παναιτωλικός @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,88 (Stoximan.gr)
  • Ατρόμητος  – ΠΑΟΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,53 (Stoiximan.gr)
  • Ηρακλής – Λεβαδειακός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,15 (Interwetten.gr)
  • Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης @@ Χ σε απόδοση 3,05  (Sportingbet.gr)
  • Βέροια – ΠΑΣ Γιάννενα @@ over 2,5 σε απόδοση 2,75 (Vistabet.gr)
  • Κέρκυρα – Ολυμπιακός @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 1,85 (Betshop.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση