» » » » » » Με την δύναμη της έδρας στο Σεβίλλη – Γρανάδα

Με την δύναμη της έδρας στο Σεβίλλη – Γρανάδα στην Λα Λίγκα

Η 33η αγωνιστική στην Λα Λίγκα ανοίγει με το παιχνίδι Σεβίλλη – Γρανάδα, με τις δύο ομάδες να είναι στις δύο άκρες του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν διακαώς τους βαθμούς, αφού μένουν μόνο πέντε αγωνιστικές μέχρι το τέλος.
Η Σέβιλλη βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 62 βαθμούς, τρεις πίσω από την τρίτη Ατλέτικο Μαδρίτης και οχτώ από την πέμπτη θέση, θέση που της δίνει την δυνατότητα να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο συνολικός απολογισμός της είναι 18-8-6 και γκολ 56 υπέρ και 39 κατά. Συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στην λευκή ισοπαλία στην έδρα της Βαλένθια, μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες να πάρουν την νίκη.
Η Σεβίλλη δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση στα πρόσφατα ματς, αφού στα οχτώ τελευταία έχει μόνο δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 8-10. Εντός έδρας παραμένει πανίσχυρη με 11 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έχοντας σκοράρει 29 φορές και δεχτεί 14 τέρματα. Συνολικά έχει 20 στα 32 γκολ γκολ και 9 στα 15 γκολ γκολ εντός έδρας. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Ραμί με 20 συμμετοχές και οι μέσοι Βίτολο με 4 γκολ σε 27 συμμετοχές και ο Νασρί με 2 γκολ σε 21 συμμετοχές.
Από την άλλη η Γρανάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 20 βαθμούς, έχοντας απόσταση επτά βαθμών από την σωτηρία, πράγμα που σημαίνει ότι από και πέρα κάθε ματς είναι τελικός. Ο συνολικός απολογισμός της είναι 4-8-20 και γκολ 27 υπέρ και 68 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Θέλτα, μην μπορώντας να αντισταθεί της αντιπάλους της, αφού ηττήθηκε με 0-3.
Είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και αν δεν αλλάξει δεν μπορεί να ελπίζει σε παραμονή, είναι χωρίς νίκη στα επτά τελευταία ματς με έξι νίκες και μία μόλις ισοπαλία με γκολ 5-16. Εκτός έδρας ακόμα δεν έχει νίκη, αλλά 12 ήττες σε 16 ματς, έχοντας δεχτεί σε αυτά τα παιχνίδια 44 γκολ. Συνολικά έχει 20 στα 32 γκολ γκολ και 10 στα 16 γκολ γκολ μακριά από την έδρα της. Τραυματίες είναι ο αμυντικός Φουλγκουϊερ με 18 συμμετοχές και ο μέσος Κουένκα με 2 γκολ σε 20 συμμετοχές και δεν θα βοηθήσουν την ομάδα τους.
Προγνωστικά στοίχημα Σεβίλλη – Γρανάδα: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, η Σεβίλλη είναι μία κλάση πάνω και με την βοήθεια της έδρας καλείται να επιστρέψει στις νίκες, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,47 στον Sportingbet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση