» » » » » Αντίθετες φόρμες στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης

Αντίθετες φόρμες στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης στην Μπουντεσλίγκα

Στην Μπουντεσλίγκα η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης όπου οι δύο ομάδες έχουν αντίθετες φόρμες, βρισκόμενες στην μέση της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά.
Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι στην όγδοη θέση με 37 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και οχτώ πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, ο συνολικός απολογισμός της είναι 10-7-10 και γκολ 26 υπέρ και 28 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση στην έδρα της Κολωνία, όπου ηττήθηκε με 1-0, με γκολ στις αρχές του δεύτερου μέρους.
Είναι σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, στα οχτώ τελευταία ματς έχει έξι ήττες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά σε αυτή τα ματς και δεχτεί 13 γκολ, για αυτό το λόγο σε αυτά τα παιχνίδια έχει 7 στα 8 no goal. Στην Φρανκφούρτης έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 17 φορές και δεχτεί 11 τέρματα. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επιθετική γραμμή στην κατηγορία με 26 γκολ ενεργητικό, έχοντας 20 στα 26 no goal. Σήμερα, δεν είναι διαθέσιμοι ο επιθετικός Μέϊερ με 5 γκολ σε 20 συμμετοχές και ο μέσος Χασέμπε με ένα γκολ σε 22 συμμετοχές.
Από την άλλη η Βέρντερ Βρέμης έχει ανέβει στην 11η θέση με 35 βαθμούς, έχοντας αποκτήσει απόσταση έξι βαθμών από την θέση των μπαράζ παραμονής, ο συνολικός απολογισμός της είναι 10-5-12 και γκολ 42 υπέρ και 46 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Σάλκε και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα να κάνει άλλη μία νίκη με τελικό σκορ 3-0, προηγήθηκε στα μέσα του πρώτου μέρους, κλειδώνοντας την νίκη στα τελευταία λεπτά με άλλα δύο γκολ στο τέλος.
Είναι σε φουλ φόρμα, προέρχεται από επτά νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει 18 φορές σε αυτά τα ματς και δεχτεί μόνο τέσσερα. Μακριά από την Βρέμη έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 21-28. Ενώ σκοράρει με άνεση, η άμυνα της, την προδίδει τις περισσότερες φορές, στα πρόσφατα που είναι βελτιωμένη, μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Συνολικά έχει 20 στα 27 over 2,5 και 9 στα 13 over 2,5 εκτός έδρας. Συνεχίζει να έχει πολλά θέματα τραυματισμών, αφού θα απουσιάσουν έξι παίκτες οι οποίοι έχουν συμμετοχές φέτος.
Πρόταση στοίχημα Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης: Η Βέρντερ Βρέμης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πάει με κεκτημένη ταχύτητα στον σημερινό παιχνίδι, δεν μπορώ να πάω κόντρα στην φόρμα, θα προτείνω το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 2,45 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα με πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση