» » » » » » Μονομαχία δεύτερης θέσης Παναθηναϊκός – Πανιώνιος

Μονομαχία δεύτερης θέσης Παναθηναϊκός – Πανιώνιος στην Λεωφόρο

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος της Σούπερ Λιγκ στην Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανιώνιος που θα κρίνει ποία ομάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, ξεκινώντας με περισσότερους βαθμούς στα Πλεϊ Οφ.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 48 βαθμούς, τρεις πίσω από τον σημερινό αντίπαλο του και τέσσερις από τον ΠΑΟΚ που έχει ένα παιχνίδι παραπάνω και θα τον αντιμετωπίσει την επόμενη στην Τούμπα. Ο συνολικός απολογισμός του είναι 13-9-4 και γκολ 41 υπέρ και 16 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε ένα τεράστιο διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με τελικό σκορ 2-3. Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με 0-2 με γκολ των Μπέργκ και Κλωναρίδη, ενώ έχασε και πολλές κλασσικές ευκαιρίες να κλειδώσει το ματς. Στο δεύτερο μέρος, άλλαξαν όλα η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, στο 90′ όμως σε ΄μία αντεπίθεση ο Μπέργκ έκανε το 2-3 δίνοντας μία τεράστια νίκη στην ομάδα του.
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Παναθηναϊκός, έχει κερδίσει back to back Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στα οχτώ τελευταία ματς έχει μόνο μία ήττα, πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 20 φορές σε αυτά τα ματς και δεχτεί μόλις πέντε. Στην Λεωφόρο είναι ισχυρός με εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 24-4. Λόγω της άμυνας του έχει 17 στα 26 no goal και 9 στα 12 no goal εντός έδρας. Οι Πολ Ζοσέ Εμποκού και Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αμυντικός μέσος Ζέκα που είναι τιμωρημένος.
Ο Πανιώνιος είναι στην τρίτη θέση με 51 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 15-6-5 και γκολ 33 υπέρ και 17 κατά, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε τον Ατρόμητο, πραγματοποιώντας άλλη μία καλή εμφάνιση, πήρε την νίκη με 2-1, προηγήθηκε με 2-0 στις αρχές του δεύτερου μέρους, ο Ατρόμητος το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να μειώσει σε 2-1.
Και αυτός είναι σε φόρμα, στα οχτώ τελευταία έχει μία μόνο ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, έξι νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας δεχτεί σε αυτά μόνο τρία γκολ, επίσης τα επτά ήταν με κάτω από τρία γκολ. Μακριά από την Νέα Σμύρνη επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 16 γκολ και δεχτεί εννιά τέρματα. Μικρά τις περισσότερες φορές μικρά σκορ, για αυτό το λόγο έχει 20 στα 26 under 2,5 και 10 στα 13 under 2,5 εκτός έδρας. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει στην διάθεση του τον Φούντα. Επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει τους μόνιμα το τελευταίο διάστημα τραυματίες Αντωνιάδη και Ενγκόνγκ.
Πρόταση πάμε στοίχημα Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές αμυντικές γραμμές, δεν αναμένω να πάρουν πολλά ρίσκα σήμερα, το παιχνίδι θα είναι πολύ κλειστό με λίγα γκολ, έτσι το under 2,5 σε απόδοση 1,60 στον Stoiximan.gr έχει σημαντική τύχη, ο Stoiximan.gr προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση