» » » » » » Προτάσεις πάμε στοίχημα στην Μπουντεσλίγκα

Προτάσεις πάμε στοίχημα στην Μπουντεσλίγκα το Σάββατο 29/04/2017

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η Μπουντεσλίγκα και ελάχιστες θέσεις έχουν κριθεί οριστικά, οπότε όλα τα υπόλοιπα ματς έχουν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το κίνητρο ευνοεί τις προτάσεις πάμε στοίχημα, πάμε να τα δούμε τα παιχνίδια

Ωραίο παιχνίδι το Ντόρτμουντ – Κολωνία

Η Ντόρτμουντ είναι στην τρίτη θέση με 56 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την τέταρτη θέση και σίγουρα θέλει να παραμείνει εκεί για να αγωνιστεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα, κατάφερε να αποκλείσει την Μπάγερν Μονάχου και θα βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας απέναντι στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, όπου είναι το μεγάλο φαβορί να κατακτήσει τον τίτλο.
Στην έδρα της είναι αήττητη με 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 35 φορές και δεχτεί 8 τέρματα.
Από την άλλη Κολωνία είναι στην όγδοη θέση με 41 βαθμούς, τρεις βαθμούς πίσω από την έκτη θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι όμως εκτός αγωνιστικής φόρμας, προερχόμενη από τρία αρνητικά αποτελέσματα και μόνο δύο νίκες στα οχτώ πρόσφατα.
Προτάσεις πάμε στοίχημα: Αναμένω η Ντόρτμουντ έστω και δύσκολα να πάρει την νίκη και να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,62 στον Stoiximan.gr

Χωρίς ρεαλιστικούς στόχους η Νταρμστάντ

Η ουραγός Νταρμστάντ υποδέχεται την Φραϊμπουργκ που έχει σαν στόχο την Ευρωπαϊκή έξοδο. Η γηπεδούχος Νταρμστάντ είναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, 12 πίσω από την απευθείας παραμονή και 11 από την θέση του μπαράζ παραμονής, οπότε δεν έχει ελπίδες παραμονής.
Η Φράϊμπουργκ από την άλλη είναι στην έκτη θέση με 44 βαθμούς, δύο πάνω από την παρακάτω θέση, μία θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Παρότι είναι ψηλά στην βαθμολογία διαθέτει μία από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές με 52 γκολ παθητικό.
Προτάσεις πάμε στοίχημα: Θα πάρω το ρίσκο και θα πάω με την καλύτερη ομάδα που έχει κίνητρο, επίσης λόγω των αμυνών τα πολλά γκολ έχουν πολλές πιθανότητες, το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 3,30 στην Sportingbet.gr

Σε δαιμονιώδη φόρμα η Βέρντερ Βρέμης

Η Βέντερ Βρέμης που στα τελευταία ματς πηγαίνει με σπασμένα φρένα υποδέχεται την Χέρτα Βερολίνου, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν μία θέση στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.
Η Βέρντερ Βρέμης, εκεί που κινδύνευε, βρέθηκε να είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να διεκδικεί Ευρωπαϊκή θέση. Προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και εξαιρετικές εμφανίσεις, στα οχτώ πρόσφατα έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 22 γκολ και δεχτεί 8 τέρματα. Συνολικά έχει 23 στα 30 over 2,5 και τον ίδιο απολογισμό στα γκολ γκολ.
Από την άλλη η Χέρτα είναι στην πέμπτη θέση με 46 βαθμούς και με ήττα σήμερα θα έχει θέματα, αφού την επόμενη αντιμετωπίζει την Λειψία. Μακριά από το Βερολίνο, είναι σαν να μην κατεβαίνει στο γήπεδο, αφού έχει οχτώ ήττες στα πιο πρόσφατα, ενώ συνολικά εκτός έδρας έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες με γκολ 13 υπέρ και 26 κατά.
Προτάσεις πάμε στοίχημα: Δεν μπορώ να πάω κόντρα στην φόρμα και την ορμή της Βέρντερ Βρέμης, ειδικά απέναντι στην Χέρτα που δεν μπορεί εκτός έδρας, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 μας δίνεται σε απόδοση 2,40 στον Stoiximan.gr

Επανέρχεται στις νίκες η Μπάγερν Μονάχου

Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου που θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να μείνει πρόβλημα με τον τίτλο.
Η Βόλφσμπούργκ έχει 33 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την θέση του μπαράζ παραμονής, παρόλο που όμως έχει σχετικά εύκολο πρόγραμμα στην συνέχεια δεν πρέπει να είναι ήσυχη, αλλά να παλέψει όλα τα παιχνίδια της.
Από την άλλη η Μπάγερν Μονάχου, μετά τον αποκλεισμό από το Τσαμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκε και από το κύπελλο Γερμανίας από την Ντόρτμουντ και πλέον το μόνο που της απομένει είναι να εξασφαλίσει τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα, αφού έχει να πάει και στην Λειψία. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες στα πρόσφατα ματς και σήμερα απαιτείται να πάρει την νίκη.
Προτάσεις πάμε στοίχημα: Αναμένω η Μπάγερν Μονάχου να είναι σοβαρή, να πάρει την νίκη και να εξασφαλίσει τον τίτλο, το διπλό μας δίνεται σε απόδοση 1,40 στην Betshop.gr

Προτάσεις πάμε στοίχημα

  • Ντόρτμουντ – Κολωνία @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,62 (Stoximan.gr)
  • Νταρμστάντ – Φραϊμπουργκ @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 3,30 (Sportingbet.gr)
  • Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα @ 1 & over 1,5 σε απόδοση 2,40 (Stoiximan.gr)
  • Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου @@ 2 σε απόδοση 1,40 (Betshop.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση