Non stop στοίχημα για άλλη μία φορά στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Καλημέρα σας, συνεχίζουμε και σήμερα με το μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα και την ελπίδα αυτή την φορά να κάνουμε το τρία στα τρία, αφού χτες είχαμε επιστροφή στο παιχνίδι της Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ πιάσαμε εύκολα τα άλλα δύο παιχνίδια. Σήμερα, το πρόγραμμα είναι καλύτερο με περισσότερες επιλογές για στοίχημα και έχω αρκετή αισιοδοξία για θετική έκβαση στα σημεία μας, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Χωρίς περιθώρια η Άρσεναλ

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ υποδέχεται την Λέστερ, θέλοντας μόνο την νίκη για να επανέλθει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η Άρσεναλ έχει πέσει στην έβδομη θέση με 57 βαθμούς, έχοντας όμως τρία παιχνίδια λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες, αν πάρει σε αυτά τα ματς μπορεί να φτάσει στην τρίτη θέση την Λίβερπουλ. Αν δεν είναι σοβαρή θα έχει πρόβλημα να βγει ακόμα και στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η Λέστερ είναι στην 15 θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, έχοντας απόσταση ασφαλείας έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα θέλει ακόμα κάποιους βαθμούς. Μακριά από την έδρα της είναι κάκιστη, έχοντας μία νίκη και 11 ήττες σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια.
Η Άρσεναλ συνολικά έχει 23 στα 31 over 2,5 και 10 στα 15 over 2,5 εντός έδρας, ενώ η Λέστερ έχει 21 στα 32 over 2,5 και 11 στα 16 over 2,5 εκτός έδρας.
Πρόταση στοίχημα Άρσεναλ – Λέστερ: Η Άρσεναλ είναι αναγκασμένη να πάρει σήμερα την νίκη και να εκμεταλλευτεί τις εκτός έδρας της αντιπάλους της, θα προτείνω τον άσσο σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan.gr
Άρσεναλ – Λέστερ @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,75 (Stoiximan.gr)

Να επανέλθει στις νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Πριμέρα Ντιβιζίον η Λα Κορούνια υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ήττα στο Ελ Κλάσικο επιθυμεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και αν επανέλθει στην πρώτη θέση.
Η Λα Κορούνια βρίσκεται δύο θέσει πάνω από την επικίνδυνη γραμμή του υποβιβασμού με 31 βαθμούς, επτά πόντους από την Χιχόν που έχει 24 βαθμούς, έχει μία σχετική απόσταση, αλλά ακόμα δεν πρέπει να αισθάνεται άνετη. Ότι κάνει είναι στο γήπεδο της, αφού μακριά από αυτή έχει οχτώ βαθμούς σε 16 παιχνίδια, εντός έχει 6-5-5 και γκολ 21 υπέρ και 15 κατά. Στα έξι πρόσφατα έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες.
Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας έχει 11 νίκες και από δύο ισοπαλίες και ήττες, έχοντας σκοράρει 42 φορές και δεχτεί 18 τέρματα. Πριν από ήττα την προηγούμενη αγωνιστική μέτραγε ένα αήττητο σερί, ενώ παράλληλα προκρίθηκε στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Μπάγερν Μονάχου. Συνολικά έχει 26 στα 32 over 2,5 και 13 στα 15 over 2,5 εκτός έδρας.
Πρόταση στοίχημα Λα Κορούνια – Ρεάλ Μαδρίτης: Αναμένω με τον έναν ή άλλο τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέψει στις νίκες, αφού και η Μπαρτσελόνα έχει εύκολο έργο σήμερα, θα πάω με το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,75 στην Goalbet.gr
Λα Κορούνια – Ρεάλ Μαδρίτης @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,75 (Goalbet.gr)
Πρόκριση και κύπελλο για τις Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ
Στο Μόναχο η Μπάγερν υποδέχεται την Ντόρτμουντ για τον ημιτελικό κυπέλλου Γερμανίας με μοναδικό στόχο των δύο ομάδων την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που προκρίθηκε χτες στα πέναλτι επί της Γκλάντμπαχ.
Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν δεν αλλάξει η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.
Οι δύο ομάδες διαθέτουν τις δύο καλύτερες επιθετικές γραμμές στην κατηγορία και πολύ συχνά ειδικά η φιλοξενούμενη δέχονται και σκοράρουν εύκολα το γκολ.
Απέναντι στην Άϊντραχτ, όποια ομάδα θα προκριθεί θα έχει εύκολο έργο και μπορεί να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο, έτσι σήμερα η πρόκριση μπορεί να ισοδυναμεί με τίτλο.
Πρόταση στοίχημα Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ: Μεγάλη παιχνίδι με τις δύο ομάδες να γνωρίζονται αρκετά καλά από τα πολλά παιχνίδια που έχουν δώσει, αναμένω πάλι ένα ανοικτό ματς, λόγω του επιθετικού ταλέντου και των δύο αντιπάλων, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,50 στην Vistabet.gr
Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50 (Vistabet.gr)

Προβλέψεις στοίχημα Τετάρτης

  • Άρσεναλ – Λέστερ @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,75 (Stoximan.gr)
  • Λα Κορούνια – Ρεάλ Μαδρίτης @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,75 (Goalbet.gr)
  • Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50 (Vistabet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση