Διπλά Τσάμπιονς Λιγκ για Λίβερπουλ και Σεβίλλη

Πρωτομαγιά σήμερα και θα είναι ωραίο πριν πιάσουμε τον Μαϊ να παίξουμε διπλά και το βράδυ να πληρωθούμε εύκολα και όμορφα, χωρίς άγχος. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι το κλασικό για την ημέρα, θα ασχοληθώ με δύο παιχνίδια από την Λα Λίγκα και την Πρέμιερ, με τις φιλοξενούμενες να καίγονται για την νίκη, πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις στο πάμε στοίχημα.

Να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των άλλων η Λίβερπουλ

Η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Γουοτφόρντ – Λίβερπουλ, η οποία έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η γηπεδούχος Γουοτφορντ είναι στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς, οχτώ πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, θέλοντας ακόμα ένα βαθμό για την μαθηματική εξασφάλιση, πάντως έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος, αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα στο τέλος.
Στην έδρα της έχει απολογισμό οχτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 25-23. Βρίσκεται σε μέτρια φόρμα έχοντας δύο ήττες, στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, ενώ προέρχεται από έξι συνεχόμενα no goal
Από την άλλη η Λίβερπουλ εξακολουθεί να παραμένει στην τρίτη θέση, που δίνει απευθείας είσοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού χτες Σίτι και Γιουνάϊτεντ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν και να την προσπεράσουν στην βαθμολογία. Μακριά από το γήπεδο της έχει οχτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 28 υπέρ και 24 κατά. Μετά από ένα αήττητο σερί, την προηγούμενη αγωνιστική δεν έπιασε καλή απόδοση και ηττήθηκε στην έδρα από την Κρίσταλ Πάλας  με τελικό σκορ 1-2.
Πάμε στοίχημα Γουοτφόρντ – Λίβερπουλ: Σίγουρα η Λίβερπουλ είναι καλή ομάδα και μπορεί να περάσει από την Γουοτφορντ, δεν πρέπει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, το διπλό μας δίνεται σε απόδοση 1,55 στον Stoixiaman.gr που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Γουοτφόρντ – Λίβερπουλ @@ 2 σε απόδοση 1,55 (Stoiximan.gr)

Αδιάφορη η Μάλαγα, καίγεται η Σεβίλλη

Αντίστοιχα στην Πριμέρα Ντιβιζίον η αυλαία της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Μάλαγα – Σεβίλλη, όπου η φιλοξενούμενη καίγεται για τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Η Μάλαγα βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, έχοντας παραπάνω 15 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και έχει εξασφαλισμένη την θέση στην Λα Λίγκα. Εντός έδρας έχει οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει 25 φορές και δεχτεί 21 τέρματα. Εξασφάλισε την παραμονή της λόγω του ότι στα πέντε πρόσφατα έχει τέσσερις νίκες. Προέρχεται από επτά συνεχή under 2,5 και no goal.
Η Σεβίλλη, αυτή την στιγμή είναι στην τέταρτη θέση με 68 βαθμούς, πέντε πάνω από την Βιγιαρεάλ και τρεις πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με νίκη σήμερα θα την πιάσει στους 71 βαθμούς, διεκδικώντας μέχρι τέλους την τρίτη θέση. Στα τέσσερα τελευταία έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, δείχνοντας ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Συνολικά έχει 21 στα 34 γκολ γκολ και 11 στα 17 γκολ γκολ εκτός έδρας.
Πάμε στοίχημα Μάλαγα – Σεβίλλη: Αδιάφορη η Μάλαγα αφού έχει σωθεί, η Σεβίλλη έχει κίνητρο, είναι σε εγρήγορση και μπορεί έστω και δύσκολα να κερδίσει, το διπλό μας προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στην Goalbet.gr
Μάλαγα – Σεβίλλη @@ 2 σε απόδοση 1,85 (Goalbet.gr)

Πάμε στοίχημα Δευτέρας

  • Γουοτφόρντ – Λίβερπουλ @@ 2 σε απόδοση 1,55 (Stoximan.gr)
  • Μάλαγα – Σεβίλλη @@ 2 σε απόδοση 1,85 (Goalbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση