» » » » » Πάμε στοίχημα προκριματικά Μουντιάλ 2018

Μονομαχία στο Νησί, μάχες παντού στους ομίλους

Καλημέρα σας, σημαντικό αποτέλεσμα για την Εθνική μας χτες στην Βοσνία, αφού παραμένει στην δεύτερη θέση, μπροστά από την αντίπαλο της και από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι στο χέρι της. Σήμερα, συνεχίζονται οι αναμετρήσεις από τον τρίτο, πέμπτο και έκτο όμιλο, με την αναμέτρηση που ξεχωρίζει να είναι η μάχη στο Νησί ανάμεσα στην Σκωτία και την Αγγλία. Μην χάνουμε άλλο χρόνο πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις στο Πάμε στοίχημα προκριματικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Σκληρή μονομαχία Σκωτία – Αγγλία

Για τον έκτο όμιλο η Σκωτία υποδέχεται την Αγγλία που έχει ξεχωρίσει στον όμιλο και έχει αφήσει τις άλλες ομάδες να διεκδικούν την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η Αγγλία μέχρι τώρα είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και μία μόλις ισοπαλία με την Σλοβενία εκτός έδρας, έχει σκοράρει οχτώ φορές, κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Έχει 13 βαθμούς, ξεφεύγοντας τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη θέση και από εδώ και πέρα όλα είναι στο χέρι της, αν είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα.
Η Σκωτία είναι στην τέταρτη θέση με επτά βαθμούς, ένα πίσω από την Σλοβενία και δύο πίσω από την Σλοβακία, έχει σκοράρει επτά φορές και δεχτεί οχτώ τέρματα.
Πάμε στοίχημα προκριματικά Σκωτία – Αγγλία: Πιστεύω ότι η Αγγλία είναι μία κλάση πάνω από την αντίπαλο της και μπορεί σήμερα να φύγει από την γειτονική Σκωτία με τους τρεις βαθμούς της νίκης, το διπλό μας δίνεται σε απόδοση 1,73 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Σκωτία – Αγγλία @@ 2 σε απόδοση 1,73 (Stoiximan.gr)

Μικρό σκορ στο Αζερμπαϊτζαν

Για τον τρίτο όμιλο το Αζέρμπαϊτζαν υποδέχεται την Βόρειο Ιρλανδία που συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον τελευταίο καιρό. Η γηπεδούχος έχει επτά βαθμούς, ξεκίνησε με δύο νίκες, αλλά μετά από αυτές δεν έκανε κάτι παραπάνω. Έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές, ενώ έχει δεχτεί οχτώ τέρματα, συνολικά έχει 4 στα 5 No goal.
Η Βόρειος Ιρλανδία βρίσκεται στην δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς, πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Γερμανία που έχει ξεφύγει. Έχει μόνο μία ήττα από την Γερμανία εκτός έδρας, έχοντας πετύχει δέκα γκολ και δεχτεί μόλις δύο γκολ. Συνολικά έχει πέντε στα πέντε no goal.
Πάμε στοίχημα προκριματικά Αζερμπαϊτζάν – Βόρειος Ιρλανδία: Αναμένω να είναι ένα κλειστό παιχνίδι, όπως συνήθως τα ματς των δύο ομάδων, ειδικά της φιλοξενούμενης. Θα προτείνω τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,40 στην Sportingbet.gr.
Αζερμπαϊτζάν – Βόρειος Ιρλανδία @@ under 2,5 1,40 (Sportingbet.gr)

Με ρίσκο στην Σλοβακία

Πάμε πάλι στον έκτο όμιλο όπου η Λιθουανία υποδέχεται την Σλοβακία που διεκδικεί με αξιώσεις την δεύτερη θέση. Η γηπεδούχος Λιθουανία ξεκίνησε με τρία θετικά αποτελέσματα, αλλά στα δύο τελευταία ηττήθηκε από Σλοβενία και Αγγλία. Έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές και δεχτεί εννιά τέρματα.
Η Σλοβακία είναι στην δεύτερη θέση με εννιά βαθμούς, μη έχοντας πολλά περιθώρια αφού πίσω είναι Σκωτία και Σλοβενία με μικρή διαφορά. Αντίθετα, αυτή ξεκίνησε με δύο ήττες, αλλά στα τρία τελευταία μετράει τρεις νίκες, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Έχει σκοράρει δέκα φορές και δεχτεί μόνο τρία γκολ σε πέντε ματς.
Πάμε στοίχημα προκριματικά Λιθουανία – Σλοβακία: Η Σλοβακία είναι καλή ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της γηπεδούχου Λιθουανία και να πάρει την πολύτιμη και απαραίτητη νίκη, αξίζει το ρίσκο του διπλού σε συνδυασμό με το under 2,5 σε απόδοση 3,05 στην Novibet.gr
Λιθουανία – Σλοβακία @@ 2 & under 2,5 σε απόδοση (Novibet.gr)

Πάμε στοίχημα προκριματικά Παγκοσμίου κυπέλλου

  • Σκωτία – Αγγλία @@ 2 σε απόδοση 1,73 (Stoximan.gr)
  • Αζερμπαϊτζάν – Βόρειος Ιρλανδία @@ under 2,5 1,40 (Sportingbet.gr)
  • Λιθουανία – Σλοβακία @@ 2 & under 2,5 σε απόδοση (Novibet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση