Βγαίνουν και άλλα εισιτήρια για το Μουντιάλ 2018 στην Ρωσία

Γεία χαρά σε όλους, συνεχίζονται οι τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων που θα μας δώσουν κάποια από τα τελευταία εισιτήρια του Παγκόσμιου κυπέλλου το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Σε κάποιους ομίλους έχουν κριθεί όλα, ενώ σε κάποιους άλλους υπάρχουν ακόμα κάποιες ανοικτές θέσεις. Πάμε να δούμε τις σημερινές αναλύσεις στοιχήματος για τα παιχνίδια που έχουν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε

Μονομαχία δεύτερης θέσης Ουκρανία – Κροατία

Στον ένατο όμιλο τρεις ομάδες, διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις, η Ισλανδία έχει 19 βαθμούς και υποδέχεται το αδύναμο Κόσοβο, ενώ κοντράρονται Ουκρανία και Κροατία, όπου έχουν 17 βαθμούς και ουσιαστικά θα κρίνει την δεύτερη θέση. Η Ισλανδία δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα, μπροστά στο κοινό της να πάρει την νίκη που θα της δώσει την πρώτη θέση, η αναμέτρηση Ουκρανία – Κροατία θα είναι αίμα και άμμος, όποια ομάδα κερδίσει θα πάρει την δεύτερη θέση, η ισοπαλία βολεύει την Κροατία που έχει τρία περισσότερα γκολ στην διαφορά τερμάτων.
Η Κροατία δεν κάνει καλό φίνις, μετράει μόνο μία νίκη στα τέσσερα πρόσφατα ματς, ενώ αυτοκτόνησε την προηγούμενη αγωνιστική με την Φινλανδία, όπου ισοφαρίστηκε στο τέλος. Οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές αμυντικές γραμμές, για αυτό το λόγο έχουν μικρά σκορ, η Ουκρανία έχει επτά γκολ παθητικό, ενώ η Κροατία έχει μόνο τέσσερα γκολ παθητικό.
Επιπλέον η Ουκρανία έχει έξι στα εννιά under 2,5, μόνο ένα ματς εντός είχε πάνω από τρία γκολ, ενώ η Κροατία έχει οχτώ στα εννιά under 2,5, το over 2,5 το έχει κάνει εκτός έδρας.
Αναλύσεις στοιχήματος Ουκρανία – Κροατία: Αναμένω μία σκληρή αναμέτρηση, με έντονο ενδιαφέρον, οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές, θα δώσουν βαρύτητα στην άμυνα, διότι ένα τέρμα μπορεί να τα αλλάξει όλα, το under 2,5 βρίσκεται στην εξαιρετική απόδοση του 1,75 στην Mybet.gr
Ουκρανία – Κροατία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75 (Mybet.gr)

Νησιώτικο ντέρμπι πρόκρισης στο Μουντιάλ 2018

Στον τέταρτο όμιλο τα πάντα είναι ανοικτά, τρεις ομάδες διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις χωρίς ακόμα να έχει κριθεί τίποτα. Η Σερβία έχει 18 βαθμούς και υποδέχεται την αδύναμη Γεωργία που δεν έχει νίκη ακόμα, λογικά θα είναι πρώτη στον όμιλο και θα βρεθεί απευθείας στην Ρωσία. Η άλλη αναμέτρηση είναι Ουαλία – Ιρλανδία, όπου η γηπεδούχος έχει 17 βαθμούς και η Ιρλανδία 16 βαθμούς και αναμένεται άλλη μία σκληρή μονομαχία, με την φιλοξενούμενη να θέλει μόνο νίκη.
Η Ουαλία ξεκίνησε με πέντε σερί ισοπαλίες και συνέχισε με τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, μετρώντας επτά σερί under 2,5, έχει σκοράρει εννιά φορές και δεχτεί μόνο πέντε τέρματα, συνολικά έχει επτά στα εννιά under 2,5 και τρία στα τέσσερα εντός έδρας.
Η Ιρλανδία έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα από την Σερβία, έχει σκοράρει επίσης εννιά γκολ και δεχτεί τέσσερα γκολ και αυτή έχει επτά στα εννιά under 2,5.
Αναλύσεις στοιχήματος Ουαλία – Ιρλανδία: Δυνατό παιχνίδι που διακυβεύεται μία θέση στο επόμενο Μουντιάλ του 2018, οι δύο ομάδες όσο δύσκολα σκοράρουν τόσο δύσκολα δέχονται κάποιο τέρμα, αναμένω πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγα τέρμα, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,47 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ουαλία – Ιρλανδία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47 (Stoiximan.gr)

Αναλύσεις στοιχήματος Μουντιάλ 2018

  • Ουκρανία – Κροατία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75 (Mybet.gr)
  • Ουαλία – Ιρλανδία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47 (Stoiximan.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση