Καίγονται για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018 στην Ρωσία

Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι τελευταίοι αγώνες των προκριματικών για το Παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου σε κάποιους ομίλους ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και αναμένεται να γίνει πραγματική μάχη για την πρόκριση στο θεσμό του Μουντιάλ 2018. Σήμερα, γίνονται ματς από τρεις ομίλους, στον έβδομο όμιλο έχουν κριθεί όλα, Ισπανία πρώτη και Ιταλία δεύτερη, έτσι θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια των άλλων δύο ομίλων, που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις στο πάμε στοίχημα Μουντιάλ 2018, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Για την νίκη η Ουαλία στην Γεωργία

Στον τέταρτο όμιλο, τρεις ομάδες διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις, η Σερβία έχει 18 βαθμούς, η Ουαλία 14 βαθμούς και η Ιρλανδία 13 βαθμούς, όπως φαίνεται η Σερβία έχει τον πρώτο λόγο για την απευθείας πρόκριση, αφού μετά την Αυστρία υποδέχεται την αδιάφορη Γεωργία. Η Ουαλία μετά την επίσκεψη της στην Γεωργία, υποδέχεται την Ιρλανδία, κάτι που σημαίνει ότι η σημερινή νίκη είναι μονόδρομος.
Η Γεωργία με πέντε βαθμούς από πέντε ισοπαλίες, δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης και μπορεί να είναι χαλαρή σήμερα, έχει οχτώ γκολ υπέρ και δώδεκα κατά, μετράει επτά στα οχτώ γκολ γκολ, που σημαίνει ότι ενώ σκοράρει, δέχεται εύκολα το γκολ, έχει παραβιαστεί η εστία της σε όλα τα ματς του ομίλου.
Η Ουαλία, είναι αήττητη, με τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει δώδεκα γκολ και δεχτεί πέντε τέρματα, μακριά από την χώρα έχει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες.
Πάμε στοίχημα Μουντιάλ 2018 Γεωργία – Ουαλία: Η Ουαλία είναι υποχρεωμένη να κερδίσει, για να εξασφαλίσει κατά κάποιο βαθμό την δεύτερη θέση, η Γεωργία πάσχει αμυντικά, είναι αδιάφορη και αναμένω η Ουαλία να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα ρισκάρω με το διπλό 2,00 στην Mybet.gr
Γεωργία – Ουαλία @@ 2 σε απόδοση 2,00 (Mybet.gr)

Μάχες εσχάτων στον 9ο όμιλο

Στον ένατο όμιλο γίνεται ένας πραγματικός χαμός, τέσσερις ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις τις δύο πρώτες θέσεις, η βαθμολογία μέχρι τώρα έχει ως εξής,
  1. ΚΡΟΑΤΙΑ  16β. 5 1 2 12-3 +9
  2. ΙΣΛΑΝΔΙΑ  16β. 5 1 2 11-7 +4
  3. ΤΟΥΡΚΙΑ  14β. 4 2 2 12-8+ 4
  4. ΟΥΚΡΑΝΙΑ  14β. 4 2 2 11-7 +4
Όπως φαίνεται, οι τέσσερις ομάδες έχουν μόλις δύο βαθμούς, ενώ οι τρεις ομάδες έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων. Σήμερα, Η Τουρκία υποδέχεται την Ισλανδία, η Ουκρανία δοκιμάζεται στο Κόσοβο, που αναμένεται να περάσει εύκολα από εκεί, ενώ η Κροατία υποδέχεται την Φινλανδία που είναι ήδη αποκλεισμένη.
Στην Τουρκία αναμένω να γίνει μία πραγματική μάχη, η Ισλανδία, αν πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα, θα έχει τον πρώτο λόγο, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται το αδύναμο Κόσοβο. Η Τουρκία εντός έδρας έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ η Ισλανδία εκτός έχει δύο ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία.
Οι δύο ομάδες, έχουν πολύ καλές αμυντικές γραμμές, για αυτό το λόγο και οι δύο έχουν έξι στα οχτώ under 2,5 και τρία στα τέσσερα under 2,5, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.
Πάμε στοίχημα Μουντιάλ 2018 Τουρκία – Ισλανδία: Θα γίνει μία σκληρή μάχη, καμία ομάδα σήμερα δεν θα θέλει να χάσει, ίσως ο ένας βαθμός είναι αρκετός, έτσι αναμένω πολύ κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ και λίγες φάσεις, αφού οι ομάδες θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,73 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Τουρκία – Ισλανδία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73 (Stoiximan.gr)

Εκμεταλλεύεται την έδρα η Κροατία

Η Κροατία υποδέχεται την αδιάφορη Φινλανδία και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, διότι την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην Ουκρανία, αναμφίβολα ένα δύσκολο ματς, ειδικά αν η γηπεδούχος είναι μέσα στην πρόκριση.
Η Κροατία στο γήπεδο της έχει μία ισοπαλία και τρεις νίκες, αντίθετα η Φινλανδία εκτός έδρας έχει τρεις ήττες, έχοντας κερδίσει μόνο το Κόσοβο. Οι δύο ομάδες κάνουν πολύ συχνά μικρά σκορ, η γηπεδούχος έχει επτά στα οχτώ under 2,5, ενώ η Φινλανδία έχει έξι στα οχτώ under 2,5.
Πάμε στοίχημα Μουντιάλ 2018 Κροατία – Φινλανδία: Πιστεύω ότι η Κροατία θα πάρει την πολύτιμη νίκη, έχει την ποιότητα και την βοήθεια της έδρας να το κάνει, η Φινλαδία δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, η νίκη θα έρθει όμως με λίγα γκολ, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 1,70 στην Sportingbet.gr
Κροατία – Φινλανδία @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,70 (Sportingbet.gr)

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Μουντιάλ 2018

  • Γεωργία – Ουαλία @@ 2 σε απόδοση 2,00 (Mybet.gr)
  • Τουρκία – Ισλανδία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73 (Stoiximan.gr)
  • Κροατία – Φινλανδία @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,70 (Sportingbet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση