Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, το μόνο που απομένει είναι οι αγώνες μπαράζ που θα κλείσουν οι τελευταίες θέσεις στα γήπεδα της Ρωσίας. Από σήμερα, ξεκινούν τα εγχώρια πρωταθλήματα, ενώ την επόμενη εβδομάδα έχουμε αγώνες για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε απαιτείται να ανεβάσουμε ρυθμούς. Για άλλη μία φορά, σήμερα Παρασκευή υπάρχει το κλασικό αγωνιστικό πρόγραμμα, με τους πρώτους αγώνες των πρωταθλημάτων, πάμε να δούμε τις σημερινές εκτιμήσεις στο στοίχημα , καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ανοικτό παιχνίδι με γκολ στο Λυών – Μονακό
Στην Γαλλία η ένατη αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Λυών – Μονακό, όπου σίγουρα οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς για να μείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Λυών βρίσκεται στην όγδοη θέση με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ για αυτό έχει πετύχει 17 τέρματα και δεχτεί 13 γκολ. Συνολικά έχει έξι στα οχτώ over 2,5, με τα πέντε να είναι με γκολ γκολ, ενώ μπροστά στο κοινό της μετράει τέσσερα στα τέσσερα ματς με πάνω από τρία γκολ. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 3-3, ενώ δεν έχει νίκη στα τρία πρόσφατα.
Η Μονακό είναι στην δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας δύο απώλειες μέχρι τώρα. Την τελευταία αγωνιστική δεν μπόρεσε να κερδίσει την Μονπελιέ, μένοντας στο 1-1 στο Πριγκιπάτο. Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, σκοράροντας κατά βούληση, έχει πετύχει μέχρι τώρα 22 τέρματα σε οχτώ ματς, δηλαδή πετυχαίνει λίγο κάτω από τρία γκολ ανά ματς. Έχει και αυτή έξι στα οχτώ over 2,5 και τρία στα τέσσερα εκτός έδρας.
Εκτίμηση στοίχημα Λυών – Μονακό: Αναμένω πολύ ανοικτό παιχνίδι,ανάμεσα στις δύο ομάδες που διαθέτουν εξαιρετικές γραμμές, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και να δούμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλά γκολ, ο συνδυασμός over 2,5 και γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,62 στις στοιχηματικές εταιρείες
Λυών – Μονακό @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,62
Χρειάζονται βαθμούς Στουτγάρδη και Κολωνία
Η όγδοη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ανοίγει την αυλαία με την αναμέτρηση Στουτγάρδη – Κολωνία, με την φιλοξενούμενη Κολωνία να χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.
Η Στουτγάρδη έχει επτά βαθμούς με δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, που είναι όλες εκτός έδρας. Σε επτά ματς έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ και δεχτεί εννιά, για αυτό το λόγο έχε πέντε στα επτά under 2,5 και No goal, εντός έδρας και τα τρία ματς ήτα με κάτω από τρία γκολ.
Από την άλλη η Κολωνία είναι καθηλωμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έναν βαθμό, σε επτά ματς, αντιμετωπίζει έντονο επιθετικό πρόβλημα, διότι έχει βρει δίχτυα μόνο δύο φορές, ενώ έχει δεχτεί 15 γκολ, μακριά από το γήπεδο της δεν έχει σκοράρει ακόμα.
Εκτίμηση στοίχημα Στουτγάρδη – Κολωνία: Είναι ξεκάθαρο ότι οι δύο ομάδες έχουν έντονο επιθετικό πρόβλημα, δυσκολεύονται πολύ να σκοράρουν, αναμένω πάλι να δούμε ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις  και γκολ, έτσι θα πάω με το under 2,5 σε απόδοση 1,75 στις στοιχηματικές εταιρείες
Στουτγάρδη – Κολωνία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75
Συνέρχεται και συνεχίζει με νίκη η Άντερλεχτ
Στο πρωτάθλημα Βελγίου η δέκατη αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Μαλίν – Άντερλεχτ, με την φιλοξενούμενη να επιθυμεί να συνεχίσει με νίκη, μετά το κακό ξεκίνημα.
Η Μαλίν βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με οχτώ βαθμούς, μόνο τρεις παραπάνω από την τελευταία θέση, έχοντας μέχρι τώρα μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες με 10 γκολ υπέρ και 12 κατά. Συνολικά έχει έξι στα εννιά under 2,5 και το ίδιο στα no goal.
Η Άντερλεχτ δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στα τελευταία ματς, παρουσιάζεται βελτιωμένη και είναι ανεβασμένη τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 την Σταντάρ Λιέγης, ενώ προέρχεται από δύο νίκες και πέντε ματς χωρίς ήττα. Εκτός έδρας έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.
Εκτίμηση στοίχημα Μαλίν – Άντερλεχτ: Περιμένω την Άντερλεχτ ακόμα πιο βελτιωμένη και σήμερα πιστεύω ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Μαλίν και έστω και δύσκολα να περάσει νικηφόρα, το διπλό είναι απόδοση 1,85 στις στοιχηματικές εταιρείες
Μαλίν – Άντερλεχτ @@ 2 σε απόδοση 1,85
Εκτιμήσεις στοίχημα Παρασκευής 13/10/2017
Λυών – Μονακό @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,62
Στουτγάρδη – Κολωνία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75
Μαλίν – Άντερλεχτ @@ 2 σε απόδοση 1,85
Δείτε επίσης


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση