» » » » » Με την δύναμη της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός

Με την δύναμη της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Λάρισα

Καλημέρα σας, Δευτέρα σήμερα και απαιτείται να πάρουμε μία μικρή ανάσα, αφού αύριο ξεκινά τριήμερο φωτιά με Ευρωπαϊκά ματς για τις δύο διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Σήμερα, ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές των εγχώριων πρωταθλημάτων, στην δική μας Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λάρισα στην Λεωφόρο, σε μία σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Με την βοήθεια της έδρα, την πολύτιμη νίκη ο Παναθηναϊκός

Στην Λεωφόρο, που αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, αν και είναι εργάσιμη ημέρα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ουραγό Λάρισα, θέλοντας μόνο τους τρεις βαθμούς, για να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται στην 11η θέση με έξι βαθμούς (-2 λόγω τιμωρίας), έχοντας δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, την προηγούμενη αγωνιστική, ευτύχησε να σκοράρει νωρίς, έτσι κατάφερε να πάρει την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα με τελικό σκορ 2-0. Μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, μετράει δύο νίκες στην έδρα του. Έχει σκοράρει τέσσερα γκολ και πετύχει άλλα τέσσερα, για αυτό το λόγο έχει μόνο under 2,5και πέντε no goal στα πιο πρόσφατα ματς.
Πέρα από τους Τσάβες και Λουτσιάνο οι οποίοι έκαναν θεραπεία και τον Δώνη που ακολούθησε ατομικό στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Τζανδάρης. Αντίθετα, ο Όμρι Άτμαν προπονήθηκε και πάλι κανονικά και είναι μέσα στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όπως και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Αντίθετα σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε ο Καμπέσας.
Η Λάρισα, μετά τον βαθμό που πήρε ο Απόλλων Σμύρνης, είναι στην τελευταία θέση με μόνο τρεις βαθμούς, έχοντας τρεις ισοπαλίες στην έδρα της και τρεις ήττες μακριά από αυτή. Στα τρία εκτός έδρας ματς, έχει πετύχει δύο γκολ, ενώ έχει δεχτεί τέσσερα έκαστος. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της, στα σύνολο γκολ.
Η αποστολή της Λάρισας περιλαμβάνει βασικές απουσίες, ο Γιοβάνοβιτς και ο Γκόλιας είναι τραυματίες, οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, δηλαδή. Ο Κρίζμαν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μέχρι και προ ημερών ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση και μπορεί να μπήκε στην αποστολή, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Τάσος Λαγός που έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω τραυματισμού μπήκε στα πλάνα του προπονητή Ηλία Φυντάνη, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Παναγιώτης Μπάλλας. Φατιόν και Ζίζιτς που μεσοβδόμαδα ένιωσαν ενοχλήσεις, τις ξεπέρασαν και είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τον αγώνα στην Αθήνα.
Προτάσεις στοίχημα Παναθηναϊκός – Λάρισα: Οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο Παναθηναϊκός, έχει το προβάδισμα λόγω της έδρας και της ποιότητας ορισμένων παικτών του, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 1,62 στον Mybet.gr
Παναθηναϊκός – Λάρισα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,62 (Mybet.gr)

Εκτός φόρμας Λέστερ και Γουέστ Μπρομ

Η όγδοη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Λέστερ – Γυοέστ Μπρομ, με τις δύο ομάδες να είναι εκτός φόρμας και να θέλουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες.
Η Λέστερ είναι στην 13η θέση με πέντε βαθμούς, έχοντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει εννιά γκολ και δεχτεί 12 τέρματα. Στο γήπεδο της, έχει κερδίσει την Μπράϊτον και ηττήθηκε από Λίβερπουλ και Τσέλσι με over και γκολ γκολ, σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Συνολικά έχει τέσσερα στα επτά under 2,5 και no goal.
Η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, ξεκίνησε με δύο νίκες, αλλά στην συνέχεια έχει δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Έχει σκοράρει έξι γκολ και δεχτεί στην άμυνα οχτώ γκολ. Συνολικά έχει πέντε στα επτά under 2,5, με τα τέσσερα να είναι με no goal.
Προτάσεις στοίχημα Λέστερ – Γουέστ Μπρομ: Οι δύο ομάδες δεν είναι καλά, σκοράρουν με δυσκολία και σήμερα αναμένω κλειστό παιχνίδι, αφού καμία ομάδα δεν θέλει να ηττηθεί για άλλη μία φορά, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,73 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα
Λέστερ – Γουέστ Μπρομ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73 (Stoiximan.gr)

Γκολ στο Λας Πάλμας – Θέλτα

Η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζίον ρίχνει την αυλαία με την αναμέτρηση Λας Πάλμας – Θέλτα, που είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και αν και ακόμα είναι νωρίς, χρειάζονται βαθμούς.
Η Λας Πάλμας είναι στην 18η θέση, ξεκίνησε με δύο ήττες, συνέχισε με δύο νίκες, κερδίζοντας με Μάλαγα και Μπιλμπάο και επανήλθε στις ήττες, κάνοντας τρεις ήττες στα τελευταία ματς, χωρίς να σκοράρει σε αυτά τα τρία ματς. Έχει πετύχει μόνο πέντε γκολ και δεχτεί 13 γκολ.
Από την άλλη η Θέλτα είναι στην 13η θέση με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με 13 γκολ υπέρ και 11 κατά. Συνολικά έχει πέντε στα επτά over 2,5 και το ίδιο στα γκολ γκολ. Μακριά από την έδρα της, τα τρία ματς ήταν με πάνω από τρία τέρματα.
Προτάσεις στοίχημα Λας Πάλμας – Θέλτα: Η Λας Πάλμας είναι παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της, η Θέλτα σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τους βαθμούς της νίκης, περιμένω να σκοράρουν και οι δύο και επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που είναι σε απόδοση 1,60 στην Interwetten.gr
Λας Πάλμας – Θέλτα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60 (Interwetten.gr)

Προτάσεις στοίχημα Δευτέρας 16/10/2017

  • Παναθηναϊκός – Λάρισα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,62 (Mybet.gr)
  • Λέστερ – Γουέστ Μπρομ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73 (Stoximan.gr)
  • Λας Πάλμας – Θέλτα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,60 (Interwetten.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση