» » » » » » Με την δύναμη της Τούμπας για την κορυφή

Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι τελευταίες αναμετρήσεις των εγχώριων πρωταθλημάτων, πριν την Ευρωπαϊκή εβδομάδα που έχουμε από αύριο, μία αγωνιστική πολύ σημαντική που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια πολλών ομάδων. Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ ρίχνει την αυλαία της στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη για να πιάσει την ΑΕΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος, μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Η δύναμη της Τούμπας δείχνει κορυφή
Η 11η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, τελειώνει στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο, σε μία σημαντική αναμέτρηση, που θα δώσει την ευκαιρία σε μία από τις δύο ομάδες να πιάσει ή να προσπεράσει την ΑΕΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς και με νίκη θα ισοβαθμήσει με την ΑΕΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ο συνολικός απολογισμός του είναι πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 12 φορές και δεχτεί τέσσερα γκολ, ενώ ακόμα δεν έχει νίκη εκτός έδρας, μπροστά στο κοινό του έχει το απόλυτο των νικών με πέντε στις πέντε νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ και πετύχει 11 γκολ. Είχε δύσκολο πρόγραμμα στα τελευταία ματς και έτσι μετράει δύο ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός έδρας στα τρία πιο πρόσφατα. Συνολικά έχει οχτώ στα δέκα under 2,5 και no goal, ενώ τρία έχει στην έδρα του και τέσσερα no goal.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός από τον Μαουρίσιο που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο, δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Πέλκα, Ζαμπράνο και Μπίσεσβαρ και τους ανέτοιμους ακόμα Μυστακίδη και Λεβέκ. Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Μακ, Κάμπος, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.
Από την άλλη ο Ατρόμητος είναι στην τρίτη θέση, ισοβαθμώντας με τον Ολυμπιακό στους 20 βαθμούς και με νίκη θα βρεθεί πάλι μόνο πρώτος στην Σούπερ Λιγκ. Παραμένει αήττητος, με πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες, έχοντας 11 γκολ υπέρ και τρία κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της εντός και εκτός έδρας, το νικηφόρο σερί της σταμάτησε την τελευταία αγωνιστική, με την λευκή ισοπαλία με τον Πανιώνιο. Συνολικά έχει οχτώ στα δέκα under 2,5 και no goal, ενώ τέσσερα στα πέντε έχει εκτός έδρας του και τέσσερα no goal.
Με πολλά προβλήματα θα παραταχθούν οι Περιστεριώτες, ο Νταμίρ Κάναντι είδε και τον Οριόλ να βγαίνει νοκ άουτ, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση κι έτσι ουσιαστικά ξέμεινε από καθαρό αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζονται ούτε οι τραυματίες Βασιλείου-Μανούσος, καθώς και οι Ουάρντα, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, (οι δύο πρώτοι είναι τιμωρημένοι). Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του Ατρομήτου: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Μπαστακός, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Πολίντορο, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς
Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, η σημερινή αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική για τις δύο ομάδες και θα δώσουν όλα για την νίκη, έτσι ώστε να βρεθούν στην πρώτη θέση, περιμένω πολύ κλειστό ματς, άλλωστε οι δύο ομάδες διαθέτουν τις δύο καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, σημαντική τύχη έχει και ο άσσος, λόγω των απουσιών και την έδρας, θα επιλέξω τελικά το under 2,5, που νομίζω έχει περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,60 στις εταιρίες στοιχηματων στην Ελλάδα, πολύ δυνατό σημείο είναι και ο συνδυασμός άσσος με το under 2,5 σε απόδοση 2,63 στον Stoiximan στα προγνωστικά, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60
Ντέρμπι ουραγών στην Γαλλία
Στην Γαλλίκη Λίγκα η αγωνιστική τελειώνει με ντέρμπι ουραγών, όπου η Αμιάν υποδέχεται την Λιλ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και τις χαμηλές θέσεις, αφού ισοβαθμούν στους 12 βαθμούς.
Η Αμιάν είναι στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς και απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ οχτώ υπέρ και 14 κατά. Η επίθεση της είναι η δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία. Στα τελευταία ματς πριν την διακοπή ήταν βελτιωμένη, κέρδισε την Μπορντό και στα τρία πιο πρόσφατα, μετράει τρεις συνεχείς ισοπαλίες. Συνολικά έχει δέκα στα 12 under 2,5, με τα εννιά να είναι με no goal και τέσσερα στα πέντε under 2,5 εντός έδρας, μάλιστα προέρχεται από οχτώ συνεχόμενα under 2,5.
Μία από τα ίδια η Λιλ, έχει τους ίδιους βαθμούς και τον ίδιο συνολικό απολογισμό, με γκολ όμως 12 υπέρ και 16 κατά. Σαφώς βελτιωμένη στα τελευταία ματς, πριν την διακοπή, όπου κέρδισε δύο συνεχόμενες φορές και εύκολα, 0-3 την Μετς και 3-1 την Σεντ Ετιέν, δείχνοντας ότι ο Μπιέλσα έχει βρει το σχήμα που ταιριάζει στην ομάδα του, που αποδίδει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μοιρασμένα τα under over, έχοντας όμως εννιά στα 12 no goal και τέσσερα στα πέντε no goal μακριά από την έδρα της.
Προγνωστικά Αμιάν – Λιλ: Η Αμιάν είναι μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και δικαίως βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις, η Λιλ έχει καλό ρόστερ και πλέον με την αλλαγή του συστήματος από τον κόουτς Μπιέλσα, θα είναι ακόμα καλύτερη στα επόμενα ματς, περιμένω να φύγει αλώβητη σήμερα και θα προτείνω το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,75 στις εταιρίες στοιχηματων στην Ελλάδα
Αμιάν – Λιλ @@ 2 DNB σε απόδοση 1,75
Γκολ εκατέρωθεν στο Εϊμπαρ – Μπέτις
Στην Λα Λίγκα της Ισπανίας η Εϊπαρ υποδέχεται την Μπέτις θέλοντας τους βαθμούς για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα και να ξεφύγει από την γραμμή του υποβιβασμού.
Η Εϊμπαρ είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας, ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας οχτώ βαθμούς και απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας έξι μόνο φορές και δεχτεί 25 τέρματα, διαθέτοντας την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και την δεύτερη χειρότερη άμυνα, μετά της ουραγούς Λας Πάλμας. Συνολικά μετράει επτά στα 11 over 2,5 και προέρχεται από τρία over 2,5 και έξι στα επτά over 2,5 στα πιο πρόσφατα.
Η Μπέτις βρίσκεται στην όγδοη θέση με 17 βαθμούς και ρεκόρ πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας 21 γκολ υπέρ και 20 κατά. Και αυτή έχει επτά στα 11 over 2,5, με τα έξι να είναι γκολ γκολ. Δεν είναι καλά εκτός έδρας, μετρώντας τρεις στις πέντε ήττες.
Betcatalog.net Εϊμπαρ – Μπέτις: Οι δύο ομάδες δεν ήταν καλά πριν την διακοπή, ελπίζω η διακοπή να τους βοήθησε και να φανούν ανταγωνιστικές στον αγωνιστικό χώρο, αναμένω να τα δώσουν όλα για την νίκη, ειδικά η γηπεδούχος Εϊμπαρ που έχει μεγαλύτερη ανάγκη, περιμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,67 στις εταιρίες στοιχηματων στην Ελλάδα
Εϊμπαρ – Μπέτις @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,67
Προγνωστικά Δευτέρας 20/11/2017
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,60
Αμιάν – Λιλ @@ 2 DNB σε απόδοση 1,75

Εϊμπαρ – Μπέτις @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,67  

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση