» » » » » Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή

Γεία χαρά σε όλους, τελείωσε και η τέταρτη αγωνιστικών των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προσφέροντας μας έντονες συγκινήσεις και πανδαισία γκολ. Οι δύο Ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, μπόρεσαν να πάρουν οι λευκές ισοπαλίες με Μπαρτσελόνα και Μίλαν για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ αντίστοιχα. Σήμερα, έχουμε την έναρξη των εγχώριων πρωταθλημάτων, με τα πρώτα ματς. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να δούμε τις σημερινές προβλέψεις πάμε στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Αντίθετες φόρμες Ρεν και Μπορντό
Η 12η αγωνιστική στη Λιγκ 1 στην Γαλλία η Ρεν υποδέχεται την Μπορντό ΄σε ένα σημαντικό αγώνα για τις δύο ομάδες με αρκετό ενδιαφέρον.
Η Ρεν είναι στην 13η θέση με 12 βαθμούς, μόλις δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 15 κατά. Στην έδρα της δεν είναι πολύ καλή σε πέντε ματς έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Έχει ένα παραπάνω under 2,5 συνολικά, ενώ προέρχεται από δύο νίκες, αλλά και τέσσερα under 2,5 και πέντε στα έξι τελευταία.
Ο Μπορντό είναι στην όγδοη θέση με 16 βαθμούς, με ρεκόρ τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, μακριά από την έδρα της έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. προέρχεται από τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα πιο πρόσφατα, παίζοντας μεταξύ άλλων με Μονακό και Παρί. Επιπλέον προέρχεται από τρία under 2,5 και πέντε στα επτά τελευταία.
Προβλέψεις πάμε στοίχημα Ρεν – Μπορντό: Η αναμέτρηση είναι σημαντική για την μεν Ρεν να συνεχίσει νικηφόρα, ενώ η Μπορντό να επιστρέψει στις νίκες και στις επιτυχίες, αναμένω κλειστό ματς με λίγα γκολ, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
Ρεν – Μπορντό @@ under 2,5 σε απόδοση 1,65
Τα λίγα γκολ τον πρώτο λόγο στην Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης
Στο πρωτάθλημα Βελγίου η 14η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς, για να ανέβουν βαθμολογικά, αφού βρίσκονται σχετικά χαμηλά.
Η Γάνδη είναι στην 12η θέση με 13 βαθμούς, έχοντας τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, στην έδρα της έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα, από δύο όλα, έχει σκοράρει σε αυτά τα ματς έξι φορές και δεχτεί μόνο τρία γκολ, για αυτό το λόγο έχει πέντε στα έξι under 2,5 εντός έδρας.
Η Σταντάρ Λιέγης είναι στην όγδοη θέση με 19 βαθμούς, έχοντας εκτός έδρας απολογισμό μία νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πέντε γκολ υπέρ και εννιά κατά, εκτός έδρας έχει 5 στα επτά under 2,5.
Προβλέψεις πάμε στοίχημα Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης: Και σε αυτή την αναμέτρηση οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς για να ανέβουν βαθμολογικά, έχουν μέτρια φόρμα και περιμένω λίγα γκολ, δίνοντας έμφαση στις άμυνες, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος
Από τις χειρότερες άμυνες Σπάρτα και Χέρενφεν
Για την 11η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας η Σπάρτα υποδέχεται την Χέρενφεν, όπου οι δύο σημερινοί αντίπαλοι διαθέτουν από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές στην κατηγορία.
Η Σπάρτα είναι οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με εννιά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες μέχρι τώρα και γκολ οχτώ υπέρ και 17 κατά. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ είναι μοιρασμένα, ενώ προέρχεται από τρία over 2,5 και γκολ γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς.
Από την άλλη η Χέρενφεν είναι στην ένατη θέση με 14 βαθμούς, ενώ στην έδρα της έχει μόνο μία νίκη σε πέντε ματς, μακριά από αυτή έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, συνολικά έχει δεχτεί 20 τέρματα, δηλαδή δύο γκολ μέσο όρο ανα ματς. Συνολικά έχει 8 στα 10 over 2,5 και πέντε στα πέντε εκτός έδρας, παράλληλα και με γκολ γκολ. Προέρχεται από έξι συνεχή over 2,5.
Προβλέψεις πάμε στοίχημα Σπάρτα – Χέρενφεν: Οι δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους, έτσι θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα πάω με τα πολλά γκολ, λόγω των αμυντικών αδυναμιών, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος και αξίζει να μπει στα δελτία μας.
Σπάρτα – Χέρενφεν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,70
Προβλέψεις πάμε στοίχημα Παρασκευής 03/11/2017
Ρεν – Μπορντό @@ under 2,5 σε απόδοση 1,65
Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης @@ under 2,5 σε απόδοση 1,70

Σπάρτα – Χέρενφεν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,70 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση