Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Σήμερα, ολοκληρώνονται οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα βγουν 24 ομάδες και μαζί με τις οχτώ τρίτες από το Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστούν στην φάση των 32. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Βιέννη και αν δεν χάσει θα πάρει την δεύτερη θέση και θα βρεθεί στην φάση των 32, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Europa League στις εταιριες στοιχηματων, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Για το θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ στην Βιέννη
Για τον τέταρτο όμιλο η Αούστρια Βιέννης υποδέχεται την ΑΕΚ, στον όμιλο η Μίλαν είναι πρώτη, η ΑΕΚ είναι δεύτερη με επτά βαθμούς, Ριέκα και Αούστρια Βιέννης έχουν τέσσερις βαθμούς. Η ΑΕΚ έχει την ισοβαθμία με την Ριέκα, οπότε δεν κινδυνεύει, όμως αν χάσει σήμερα η Αούστρια Βιέννης, θα την φτάσει στους επτά βαθμούς και θα έχει την ισοβαθμία και θα βρεθεί αυτή στην επόμενη φάση.
Η Αούστρια Βιέννης, έχει τέσσερις βαθμούς, με μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει εννιά γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Με την νίκη της επί της Ριέκα, μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Τα λιγότερα γκολ που έχει δεχτεί είναι τα δύο από την ΑΕΚ, σε όλα τα υπόλοιπα έχει δεχτεί από τρία και πάνω, για αυτό το λόγο έχει πέντε στα πέντε over 2,5 και γκολ γκολ. Στην Αυστρία βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 23 βαθμούς, 18 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, έχοντας δεχτεί 28 γκολ σε 18 ματς.
Η ΑΕΚ, στον όμιλο είναι αήττητη, έχοντας όμως μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, έχοντας έξι γκολ υπέρ και πέντε κατά. Σήμερα, αν δεν χάσει θα βρεθεί στην δεύτερη θέση. Συνολικά έχει τρία στα πέντε over 2,5 και γκολ γκολ. Στην Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται στην πρώτη θέση, έναν βαθμό πάνω από τον Ολυμπιακό και δύο από τον ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αγώνων.
Προγνωστικά Europa League Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ: Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, η γηπεδούχος θέλει μόνο νίκη, όμως με αυτή την άμυνα δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να την εμπιστευτώ, η ΑΕΚ είναι δείξει πολύ καλά στοιχεία και δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρωτοπόρος και διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση, η Αούστρια Βιέννης, κάποια στιγμή θα πρέπει να παίξει επιθετικά και θα δώσει χώρους που μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, θα πάω με το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ @@ 2 DNB σε απόδοση 1,70
Ευκαιρία για ξέσπασμα η Μίλαν
Στον ίδιο όμιλο η Ριέκα υποδέχεται την Μίλαν, σε ένα αδιάφορο ματς, αφού καμία ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στον όμιλο η Μίλαν είναι σίγουρα πρώτη και η Ριέκα αποκλεισμένη.
Η Ριέκα μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει εννιά γκολ και δεχτεί 12 τέρματα, μάλιστα στην έδρα της έχει δύο στις δύο ήττες. Όλα τα παιχνίδια της είναι ανοικτά, για αυτό το λόγο έχει πέντε στα πέντε over 2,5 και γκολ γκολ.
Η Μίλαν μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με την ΑΕΚ με λευκές ισοπαλίες, έχει σκοράρει 13 γκολ και δεχτεί μόνο τέσσερα. Είναι σίγουρα πρώτη και σήμερα θέλει ένα ξέσπασμα, λόγω της κακής πορεία της στο πρωτάθλημα. Ο Γκατούζο θα είναι για δεύτερη φορά στον πάγκο της, την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να μην κερδίσει ούτε την Μπενεβέντο, αφού ισοφαρίστηκε στο 95′ με γκολ από κεφαλιά του τερματοφύλακα.
Προγνωστικά Europa League Ριέκα – Μίλαν: Αδιάφορο ματς, περιμένω να γίνει ελεύθερο και ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ, η μεν Ριέκα κάνει μεγάλα σκορ, ενώ η Μίλαν επιθυμεί ένα ξέσπασμα, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,88 στις εταιριες στοιχηματων
Ριέκα – Μίλαν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,88
Σκληρή μονομαχία Ερυθρού Αστέρα – Κολωνία
Στον όγδοο όμιλο γίνεται πραγματικό χαμός, μεταξύ τριών ομάδων για την δεύτερη θέση, αφού σίγουρα πρώτη είναι η Άρσεναλ. Κολωνία και Ερυθρός Αστέρας έχουν από έξι βαθμούς και πέντε η Μπάτε που παίζει με την Άρσεναλ εκτός έδρας. Για να περάσει η Μπάτε θέλει νίκη και το το άλλο ματς να λήξει ισόπαλο.
Ο Ερυθρός Αστέρας , μετράει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει δύο γκολ και δεχτεί δύο τέρματα και λογικά έχει μόνο under 2,5 και no goal. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, προέρχεται από δύο συνεχόμενα 0-0. Η μοναδική του νίκη ήταν επί της Κολωνίας, όποτε ίσως να του αρκεί και η ισοπαλία, αν δεν κερδίσει η Μπάτε.
Η Κολωνία ξεκίνησε με τρεις ήττες, όμως κέρδισε στα δύο τελευταία, μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, στα πέντε ματς έχει σκοράρει επτά γκολ και δεχτεί τον ίδιο αριθμό. Για να περάσει στην επόμενη φάση, χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Προγνωστικά Europa League Ερυθρός Αστέρας – Κολωνία: Θα γίνει μία σκληρή μονομαχία που θα κρίνει ποία ομάδα θα βρεθεί στην επόμενη φάση, αναμένω ένα πολύ κλειστό ματς, όπως κάνει συνήθως ο Ερυθρός Αστέρας, καμία ομάδα, δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει από την αρχή και το ματς θα κριθεί στο γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,70 στις εταιριες στοιχηματων
Ερυθρός Αστέρας – Κολωνία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,70
Προγνωστικά Europa League
Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ @@ 2 DNB σε απόδοση 1,70
Ριέκα – Μίλαν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,88

Ερυθρός Αστέρας – Κολωνία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,70 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση