» » » » » Μάχες στην Ευρώπη με δύσκολα προγνωστικά στοιχήματος



Καλημέρα σας, συνεχίζονται οι μάχες στην Σούπερ Λιγκ σε όλα τα μέτωπα από την κορυφή ως την ουρά της βαθμολογίας. Διεξάγεται σήμερα η 14η αγωνιστική, μία πριν το τέλος του πρώτου γύρου και πριν τις διακοπές των γιορτών. Σήμερα, υπάρχουν κλασικά τρία ματς, που αφορούν όλο το εύρος του βαθμολογικού πίνακα και είναι πολύ σημαντικά σχεδόν για όλες τις ομάδες. Μη χάνουμε άλλο χρόνο ας δούμε τις προτάσεις στο στοιχημα Σουπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό
Αργά το απόγευμα στο Αγρίνιο, στο σημαντικότερο σημερινό παιχνίδι ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που έχει εξαιρετική παράδοση στο Αγρίνιο και θέλει την νίκη για να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις.
Ο Παναιτωλικός είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, μόνο τρεις πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 16 υπέρ και τον ίδιο αριθμό κατά. Στο Αγρίνιο έχει μοιρασμένα αποτελέσματα και γκολ εννιά υπέρ και οχτώ κατά. Συνολικά έχει επτά γκολ γκολ και τέσσερα στα έξι γκολ γκολ εκτός έδρας. Προέρχεται από τρία ματς χωρίς ήττα, αλλά με δύο ισοπαλίες, επίσης, προέρχεται από πέντε συνεχή γκολ γκολ.
Χωρίς τον τιμωρημένο Ντάνι Μπεχαράνο και τους τραυματίες Λόπες, Μπράβο, Χαντάκια, Παρρά θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός, η αποστολή του συλλόγου του Αγρινίου είναι: Κυριακίδης, Τσέναμο, Κουσιάδης, Κλέσιο, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μαρκόβσκι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μόρας, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Ρότσα, Τσοκάνης, Ρόσα.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι στην δεύτερη θέση, πάνω από τον ΠΑΟΚ και πίσω από την ΑΕΚ με έναν βαθμό διαφορά, συνολικά έχει ρεκόρ οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 27-15. Μακριά από το Καραϊσκάκη έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας γκολ 11-9. Την Τρίτη αποχαιρέτησε την Ευρώπη, στο τελευταίο παιχνίδι του, ηττήθηκε με 0-2 από την Γιουβέντους, μένοντας στον έναν βαθμό στον όμιλο. Μετράει εννιά στα 13 γκολ γκολ και τέσσερα εκτός έδρας σε έξι ματς, ενώ προέρχεται από τέσσερις νίκες με συνοδεία over 2,5 και γκολ γκολ.

Ο Τάκης Λεμονής δεν πήρε στην αποστολή τους κομμένους Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς, τον Μπεν που ταλαιπωρείται από ίωση, τον Εμενίκε που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις αλλά και οι Βούκοβιτς, Ανδρούτσος.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό είναι η εξής: Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.
Στοιχημα Σουπερ Λιγκ Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Σημαντική αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς ενόψει της δύσκολη συνέχειας, περιμένω ανοικτό ματς, όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, άλλωστε προέρχονται από γκολ γκολ, το οποίο μας δίνεται σε απόδοση 2,05 στις εταιρειες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05
Μονομαχία στον Κάμπο με ΑΕΛ και Ξάνθη
Νωρίς το μεσημέρι στην Λάρισα η ΑΕΛ υποδέχεται την Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, για να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ΑΕΛ είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, τρεις πάνω από τις δύο τελευταίες και επικίνδυνες θέσεις με συνολικό απολογισμό τρεις νίκες και από πέντε ισοπαλίες και ήττες, έχοντας πετύχει 11 γκολ και δεχτεί 21 τέρματα. Ενώ εκτός Λάρισας, μετράει πέντε ήττες σε επτά ματς, στο ΑΕΛ Αρίνα είναι αήττητη με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Συνολικά έχει οχτώ στα 13 under 2,5 και μόνο κάτω από τρία γκολ στα έξι εντός έδρας ματς.
Ο Τάσος Λαγός είναι τιμωρημένος και δεν είναι στη διάθεση του Ηλία Φυντάνη για το ματς με την Ξάνθη. Στην αποστολή κανονικά οι Μπάμπιτς, Λεοζίνιο και Κούσας. Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Κούσας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Καρατάσιος, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Κρητικός, Μπάμπιτς, Μπάλλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Κριζμάν, Γιαννιτσάνης.
Η Ξάνθη είναι στην έβδομη θέση με 14 βαθμούς και μοιρασμένα αποτελέσματα και γκολ, μακριά από την Ξάνθη έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, με γκολ οχτώ υπέρ και πέντε κατά. Προέρχεται από την ισοπαλία στα Γιάννενα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-3. Συνολικά έχει 11 στα 13 under 2,5 και πέντε στα έξι  under 2,5 εκτός έδρας.
Χωρίς τους τραυματίες Τριάδη, Μπρίτο, Κάστρο, Καμαρά και τον τιμωρημένο Κασάδο, θα μεταβεί στη Λάρισα η αποστολή της Ξάνθης, η αποστολή απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Λισγάρας, Φλίσκας, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Μεχία, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μελιόπουλος, Κίκε, Ρότσε, Φασίδης, Ορφανίδης Π., Γέντρισεκ.
Στοιχημα Σουπερ Λιγκ Λάρισα – Ξάνθη: Άλλη μία σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, που χρειάζονται βαθμούς, περιμένω πολύ κλειστό παιχνίδι, όπως είναι πάντα τα παιχνίδια των δύο ομάδες, και σίγουρα δεν βλέπω φάσεις και γκολ στο ματς, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,40 στις εταιρειες στοιχηματων
Λάρισα – Ξάνθη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40
Στενεύουν τα περιθώρια για τον Πλατανιά
Στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ουραγό Πλατανιά, που έχει λιγοστά περιθώρια για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, αν δεν ξεκινήσει να παίρνει βαθμούς.
Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 19 βαθμούς και ρεκόρ πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 16-13. Μπροστά στο κοινό του έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα, με γκολ 12 υπέρ και εννιά κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική άφησε πίσω του τις κακές εμφανίσεις και αποτελέσματα, παιρνώντας με 0-1 από την Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Μετράει μέχρι τώρα, 1 στα 13 under 2,5. Μόνο δύο ματς στα οχτώ πιο πρόσφατα είχαν πάνω από τρία γκολ.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει νεότερα αγωνιστικά προβλήματα πέρα των τεσσάρων γνωστών, η αποστολή αποτελούν από 19 ποδοσφαιριστές, αυτοί είναι οι: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Γλυνός, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.
Από την άλλη ο Πλατανιάς, συνεχίζει να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με έξι βαθμούς και απολογισμό μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις έξι φορές και δεχτεί 27 τέρματα. Ούτε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία βοήθησε, προέρχεται από οχτώ ήττες στα τελευταία ματς, δεχόμενη σε αυτά 23 γκολ.
Ο κόουτς Ρόκα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κρος, Πλιάτσικα, Στόιτσεφ ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο Γκρζέλτσακ παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν φευγάτος. Η αποστολή αποτελείται από 19 παίκτες, οι οποίοι είναι: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάθης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Ζίκο, Δημούτσος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούτνικ, Γκρζέλτσακ
Στοιχημα Σουπερ Λιγκ Πανιώνιος – Πλατανιάς: Σημαντική αναμέτρηση, ειδική για τον Πλατανιά που θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να πάρει βαθμούς μετά από καιρό, αναμένω να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σήμερα και δεν βλέπω να ανοίγει το μαρς, έτσι τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιρειες στοιχηματων
Πανιώνιος – Πλατανιάς @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Στοιχημα Σουπερ Λιγκ Σαββάτου 09/12/2017
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,05
Λάρισα – Ξάνθη @@ under 2,5 σε απόδοση 1,40
Πανιώνιος – Πλατανιάς @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Γεία χαρά σε όλους, ένα γεμάτο Ευρωπαϊκό διήμερο έχουμε μπροστά μας, όπου υπάρχουν μάχες παντού και σε όλα τα μέτωπα στα εγχώρια πρωταθλήματα, μετά την ολοκλήρωση των ομίλων των δύο θεσμών του Τσαμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα, θα ασχοληθώ με παιχνίδια από τα τρία μεγαλύτερα πρωταθλήματα, που έχουμε εικόνα και είναι πιο αξιόπιστα, ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Επιτέλους νίκη για την Ντόρτμουντ
Για την 15η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης και σίγουρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, μετά από καιρό.
Η Ντόρτμουντ έχει πέσει στην έκτη θέση με 22 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει 34 γκολ και δεχτεί 21 τέρματα. Στην έδρα της έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες από τις πρωτοπόρες Μπάγερν Μονάχου και Λειψία. Είναι σε κάμψη, αφού ενώ ξεκίνησε πολύ καλά, δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Μετά την τεράστια ανατροπή από 4-0 σε 4- από την Σάλκε, την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να περάσει ούτε από την έδρα της Λεβερκούζεν.
Συνολικά μετράει 11 στα 14 over 2,5 και πέντε στα έξι εντός έδρας, εννιά παιχνίδια της έχουν λήξει με γκολ γκολ, ενώ προέρχεται από μεγάλο σερί συνεχόμενων γκολ γκολ στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα, αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζοντας στο Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας με 3-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι κατάφερε κάποια στιγμή να κάνει το 2-0, 2-2.
Από την άλλη η Βέρντερ Βρέμης, συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην προτελευταία θέση με δέκα βαθμούς και ρεκόρ, δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες, με γκολ εννιά γκολ υπέρ και 16 κατά. Μακριά από το κοινό της έχει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει μόνο τρία γκολ σε αυτά τα ματς. Λόγω του ότι δεν σκοράρει έχει περισσότερα under 2,5 και no goal. Τις δύο μοναδικές της νίκες τις έχει κάνει στα τρία πιο πρόσφατα ματς κερδίζοντας Αννόβερο και Στουτγάρδη εντός έδρας. Συνεχίζει να μην έχει καλή φόρμα.
Προγνωστικά στοιχήματος Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης: Η Βέρντερ Βρέμης θα παλέψει για την παραμονή της όλη την χρονιά, είναι μία μέτρια ομάδα και αν είναι σοβαρή η Ντορτμουντ δεν θα έχει πρόβλημα να επιστρέψει στις νίκες, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιρειες στοιχηματων, που προσφέρει καθημερινά παιχνίδια με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,50
Άλλο ένα ντέρμπι στην Σέριε Α
Στην Ιταλική Σέριε Α υπάρχει και αυτή την αγωνιστική ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ίντερ, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να μείνουν σε επαφή με την κορυφή του πρωταθλήματος.
Η Γιουβέντους είναι στην τρίτη θέση με 37 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από την Νάπολι και δύο από την σημερινή αντίπαλο της. Συνολικά μετράει 12 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας 41 γκολ υπέρ και 14 κατά. Στην έδρα της έχει χάσει μόνο από την Λάτσιο με τελικό σκορ 1-2. Επίσης, συνολικά έχει 12 στα 15 over 2,5 και επτά στα οχτώ εντός έδρας, οχτώ ματς ήταν με γκολ γκολ. Την Τρίτη, κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό, με 0-2 στο Καραϊσκάκη και πέρασε στους 16 καλύτερους του Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από την Νάπολι με 0-1, πραγματοποιώντας μία μεστή και συγκεντρωμένη εμφάνιση.
Η Ίντερ, κάνει μία φοβερή χρονιά, έχει καταφέρει να ανέβει στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς, έναν πάνω από την Νάπολι, συνεχίζει να παραμένει αήττητη, με 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 33 γκολ και δεχτεί δέκα τέρματα. Μακριά από το Μιλάνο έχει νίκες και δύο ισοπαλίες με Νάπολι και Μπολόνια. Σχετικά μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, μόνο εκτός έδρας έχει πέντε στα επτά γκολ γκολ.
Προγνωστικά στοιχήματος Γιουβέντους – Ίντερ: Σημαντική και σκληρή μάχη για την πρωτιά της Σέριε Α, η Ίντερ δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να περάσει από το Τορίνο, η Γιουβέντους δεν είναι η περσινή ομάδα, θα πάω με την φόρμα και τον ενθουσιασμό της Ίντερ, το Χ2 είναι σε απόδοση 2,15 στις εταιρειες στοιχηματων, ένα σημείο με αξία στα προγνωστικα.
Γιουβέντους – Ίντερ @@ Χ2 σε απόδοση 2,15
Γεμάτα δίχτυα στο Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη
Στην Λα Λίγκα η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την ισόβαθμη Σεβίλλη, με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την άνοσο στον βαθμολογικό πίνακα.
Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην τέταρτη και πέμπτη θέση στους 28 βαθμούς, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνολικό απολογισμό 8-4-2 και γκολ 25/11, ενώ η Σεβίλλη έχει 9-1-4 και γκολ 19-14.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το ίδιο ρεκόρ εντός και εκτός έδρας, τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, εντός έχει σκοράρει 14 γκολ και δεχτεί έξι. Συνολικά έχει εννιά στα 14 over 2,5, με τα μισά παιχνίδια της να είναι με γκολ γκολ. Την Τετάρτη δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί της Ντορτμουντ με 3-2 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παιρνώντας ως δεύτερη στην φάση των 16, πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα και να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Η Σεβίλλη μακριά από το κοινό της έχει τρεις νίκες και τέσσερις ήττες από Μπιλμπάο και τις τρεις πρωτοπόρες, έχοντας πετύχει έξι γκολ και δεχτεί 11 γκολ. Προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες, με καλές εμφανίσεις. Έχει πολύ κακή παράδοση στο Μπερναμπέου, μετρώντας εννιά πρόσφατα παιχνίδια με ήττα.
Προγνωστικά στοιχήματος betcatalog Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, όπως πάντα ανάμεσα στις δύο ομάδες, περιμένω ανοικτό ματς, όπως συνήθως κάνει η γηπεδούχος Ρεάλ, με γκολ εκατέρωθεν, ο συνδυασμός over 2,5 και γκολ γκολ σε απόδοση 1,55 στις εταιρειες στοιχηματων, έχει σημαντική τύχη.
Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,55
Προγνωστικά στοιχήματος Σαββάτου
Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,50
Γιουβέντους – Ίντερ @@ Χ2 σε απόδοση 2,15

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη @@ over 2,5 & γκολ γκολ σε απόδοση 1,55

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση