» » » » » » Εύκολες εντός έδρας αποστολές για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό


Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αφού δεν υπάρχει παιχνίδι για αύριο. Χτες, έγινα τα ματς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ενώ σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, υποδέχεται Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης αντίστοιχα, στα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής ημέρας. Μην χάνουμε άλλο χρόνο πάμε να δούμε αναλυτικά στις προβλεψεις στοιχημα στην Σούπερ Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Εύκολη αποστολή στο Καραϊσκάκη
Στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη με μοναδικό στόχο τους βαθμούς της νίκης, για να μείνει πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση με 38 βαθμούς, επιθυμώντας να εκμεταλλευτεί την γκέλα της ΑΕΚ και να την αφήσει πίσω του τρεις βαθμούς. Συνολικά έχει 12 νίκες σε 17 ματς, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 37 βαθμούς. Στο Καραϊσκάκη έχει επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με γκολ 19-6. Προέρχεται από οχτώ συνεχείς νίκες, εκμεταλλευόμενος το εύκολα πρόγραμμα αυτή την εποχή. Τα αποτελέσματα του στα σύνολο γκολ και γκολ γκολ είναι σχεδόν μοιρασμένα.
Ο Όσκαρ Γκαρσία δεν έχει διαθέσιμους, τον τραυματία Οτζίτζα, Ομάρ, τον τιμωρημένο Μάριν και τους γνωστούς κομμένους από το ρόστερ. Έξω είναι ξανά ο Καρσελά.
Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Σίλβα, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.
Από την άλλη η Ξάνθη είναι στην έβδομη θέση με 24 βαθμούς και κοιτάει περισσότερο την πρώτη πεντάδα, από ότι τον υποβιβασμό. Μακριά από την Ξάνθη, έχει περισσότερες νίκες, τέσσερις έναντι δύο στην έδρα της, σε οχτώ εκτός παιχνίδια έχει σκοράρει εννιά φορές και δεχτεί μόλις έξι τέρματα. Συνολικά έχει 14 στα 17 under 2,5 και μόνο ένα ματς με πάνω τρία γκολ εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο νίκες και τρία ματς χωρίς νίκη, κέρδισε την Λαμία με 0-1 και τον Πλατανιά με 3-2, πριν μία εβδομάδα.
Σήμερα, έχει σημαντικές απουσίες βασικών παικτών της, εκτός είναι οι τραυματίες, Λουσέρο και Μπρίτο και οι τιμωρημένοι, Κίκε, Μεχία και Μπαξεβανίδης.
Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Συλλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Σουλεϊμάν Οκάν, Θυμιάνης, Κάστρο, Γέντρισεκ, Φασίδης.
Προβλεψεις στοιχημα Ολυμπιακός – Ξάνθη: Ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός στο Καραϊσκάκη, ενώ η Ξάνθη, έχει σημαντικές απουσίες, και θα προσπαθήσει σήμερα να κλείσει τους χώρους και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, αναμένω νίκη για τον Ολυμπιακό αλλά με μικρό σκορ, ο άσσος σε συνδυασμό με το under 3,5 σε είναι σε απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματων
Ολυμπιακός – Ξάνθη @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,67
Στην Τούμπα υπάρχει ισχυρό φαβορί
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης, θέλοντας να αφήσει την ΑΕΚ στην τρίτη θέση και να μείνει μόνος δεύτερος, κοντά πάντα στον Ολυμπιακό.
Στο γήπεδο του, έχει μόνο νίκες, με οχτώ στις οχτώ, έχοντας σκοράρει 22 φορές και δεχτεί μόλις δύο τέρματα. Συνολικά έχει παραβιαστεί η εστία της μόνο επτά φορές σε 17 παιχνίδια. Στα 11 από τα 17 ματς, κράτησε το μηδέν στην άμυνα του. Προέρχεται από πέντε συνεχείς νίκες και επτά ματς χωρίς ήττες, μάλιστα στις τελευταίες νίκες δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ. Μετά το 5-0 επί του Λεβαδειακού, την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από το νησί των Φαιάκων με τελικό σκορ 0-3.
Ο Λουτσέσκου δεν έχει απουσίες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών, μόνο ο ανέτοιμος νεοφερμένος Αζεβέδο έμεινε εκτός. Στην αποστολή μετέχουν οι: Ρέ , Πασχαλάκης, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.
Ο Απόλλων Σμύρνης έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με μόλις δύο πόντους διαφορά και σίγουρα χρειάζεται ακόμα βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια. Δεν έχει κερδίσει ακόμα, μακριά από την Ριζούπολη, έχει μαζέψει τρεις βαθμούς με τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ έχει σκοράρει μόνο τέσσερα γκολ εκτός έδρας. Δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία ματς, την προηγούμενη αγωνιστική, δεν μπόρεσε να κρατήσει την νίκη, αφού ισοφαρίστηκε από τον Πανίωνιο 12 λεπτά πριν την κανονική διάρκεια.
Χωρίς τους τιμωρημένους Τσόβιτς και Παπάζογλου θα παραταχθεί σήμερα, ενώ κανονικά στην αποστολή συμμετέχουν οι μεταγραφές.  Η αποστολή είναι η εξής: Χουάντερσον, Ταΐρη, Στάθη, Ζησόπουλο, Κύργια, Μπαρτολίνι, Κούρο, Ναδάλες, Χουάρες, Κοντοέ, Τσουκαλά, Κονέ, Ντεβέσα, Ανιέτε, Αλμπάνη, Καστιγέχος, Αλίβοντιτς και Μενδρινό.
Προβλεψεις στοιχημα ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης: Ο ΠΑΟΚ είναι Τούμπα είναι άλλη ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να του πας κόντρα, αναμένω να έχει εύκολο μεσημέρι, χωρίς μάλιστα να δεχτεί κάποιο τέρμα, ο άσσος σε συνδυασμό με το no goal είναι σε απόδοση 1,40 στις εταιριες στοιχηματων
ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης @@ 1 & no goal σε απόδοση 1,40  
Θα έχουμε γκολ στους Ζωσιμάδες
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ατρόμητο, σε μία σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες που επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι στην 11η θέση με 18 βαθμούς, επτά πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις και σίγουρα χρειάζεται ακόμα πόντους για να είναι εξασφαλισμένος. Στους Ζωσιμάδες είναι αήττητος, αλλά με έξι ισοπαλίες και δύο νίκες. Έχει να γευθεί την νίκη από το τέλος Οκτωβρίου, μετρώντας στα οχτώ τελευταία, τρεις ήττες και πέντε ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε με 3-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παίζοντας όμως πολύ καλά και αδικείται από το τελικό σκορ.
Δίχως τον τιμωρημένο Απόστολο Σκόνδρα θα παταχθεί σήμερα, ενώ εκτός έμεινε ο νεοαποκτηθείς Ιέ.
Αναλυτικά η 18μελής αποστολή είναι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μπέριος, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Σολτάνι, Βιντάλ, Γιάκος, Κόντε, Μανθάτης, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης, Λίλα, Ντόλοβατς, Μπετρά, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας
Ο Ατρόμητος παραμένει στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς, πέντε πίσω από την πρώτη θέση. Έχει μόνο δύο ήττες, και διαθέτει την καλύτερη άμυνα με εννιά γκολ παθητικό, μετά τον ΠΑΟΚ. Την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε την δεύτερη ήττα του, από τον Παναιτωλικό με 0-1, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, μάλιστα έχασε και πέναλτι να φέρει το ματς στα ίσια.
Με δύο σημαντικές απώλειες θα πάει στα Γιάννενα, αφού τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Κυριάκος Κιβρακίδης και ο μεσοεπιθετικός Αμρ Ουάρντα.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Σάκιτς, Στρούγγης, Μάντσον, Ουμπίδες, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Κυριακίδης, Λαζαρίδης, Ντιγκινί, Μπαστακός, Ντάουντα, Μενσά
Προβλεψεις στοιχημα ΠΑΣ Γιάννενα – Ατρόμητος: Οι δύο ομάδες σίγουρα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και στις νίκες, θα τα δώσουν όλα για την νίκη, περιμένω ανοικτό ματς, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το καλοπληρωμένο γκολ γκολ σε απόδοση 2,10 στις εταιριες στοιχηματων, που το προσφέρει με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα
ΠΑΣ Γιάννενα – Ατρόμητος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,10
Φεύγει αλώβητος ο Αστέρας Τρίπολης
Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, οι δύο ομάδες πλέον έχουν διαφορετικούς στόχους και θα τα δώσουν όλα το θετικό αποτέλεσμα.
Η Λαμία βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, μόλις πέντε πάνω από την προτελευταία επικίνδυνη θέση και χρειάζεται και άλλος βαθμούς. Στο γήπεδο της έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει επτά φορές και δεχτεί εννιά γκολ. Διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθετικές γραμμές στην κατηγορία. Συνολικά έχει 12 στα 17 under 2,5. Μετά από πέντε ισοπαλίες, στα τρία τελευταία ηττήθηκε, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει σε αυτά τα ματς.
Τιμωρημένος λόγω καρτών είναι ο αμυντικός Αναστασόπουλος. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Βασιλαντωνόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Ακόστα, Πίτι, Ορτέγκα, Τσούκαλο, Βάντερσον, Μπούτνικ και Βουό.
Ο Αστέρας Τρίπολης ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση, μαζί με τον Πανιώνιο στους 26 βαθμούς, είναι ανεβασμένος, μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Εκτός έδρας, έχει δύο νίκες, δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες, με γκολ οχτώ υπέρ και έξι κατά. Μετράει 11 στα 17 under 2,5 και έξι στα οχτώ εκτός έδρας. Στα οχτώ τελευταία ματς, έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα την Λάρισα με τελικό σκορ 3-1.
Ο τεχνικός Σάββας Παντελίδης, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κώστα Γιαννούλη, Νίκο Καλτσά και Τάσο Δουβίκα. Και οι τρεις είναι τραυματίες, καθώς αντιμετωπίζουν (και οι τρεις) πρόβλημα στον προσαγωγό. Το “καρέ” των προβλημάτων συμπληρώνει ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπέρτος, Σέλιν, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Ισνάλδο, Μαντιντά, Τσιλιανίδης, Κανελλόπουλος, Κώτσιρας, Γκοντό και Μανιάς.
Προβλεψεις στοιχημα Λαμία – Αστέρας Τρίπολης: Οι δύο ομάδες έχουν αντίθετη φόρμα, ο Αστέρας Τρίπολης έχει βρει ρυθμό και τα πατήματα του και μπορεί να επιβάλλεται στις μικρομεσαίες ομάδες, σήμερα πιστεύω ότι μπορεί να φύγει αήττητος από την Λαμία, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,85 στις εταιριες στοιχηματων, έχει σημαντική τύχη.
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης @@ 2 DNB σε απόδοση 1,8
Όλα ανοικτά στο Αγρίνιο
Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο, επιθυμώντας να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο Περιστέρι.
Ο Παναιτωλικός έχει 18 βαθμούς, με απόσταση επτά βαθμών από τον υποβιβασμό και αν είναι σοβαρός τελικά δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής. Στο γήπεδο της έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 11-16. Έχει τρία παραπάνω under 2,5 και ένα παραπάνω γκολ γκολ συνολικά. Μετά από καιρό στάθηκε τυχερός και πήρε ένα μεγάλο διπλό επί του Ατρόμητου, στο ντεμπούτο του Δέλλα στην τεχνική ηγεσία, σκόραρε κόντρα στην ροή του αγώνα, παίρνοντας εκτός από τους βαθμούς της νίκης και ψυχολογία για την συνέχεια.
Χωρίς τους τραυματίες Τσενάμο, Κουσιάδη και Παρρά θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός.
Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέσιο, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Μπράβο, Ρότσα.
Ο Πανιώνιος είναι στην πρώτη πεντάδα, μαζί με τον Αστέρα, στους 26 βαθμούς. Μακριά από την Νέα Σμύρνη, έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα, με τρία από όλα και γκολ έξι υπέρ και επτά κατά. Συνολικά έχει 11 στα 17 under 2,5 και μόνο ένα over 2,5 εκτός έδρας. Μετά την νίκη επί της Κέρκυρας, την προηγούμενη αγωνιστική μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 από τον Απόλλων Σμύρνης, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, 12 λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας.
O Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γεσίλ και Παπαγεωργίου και φυσικά στον Κάργα ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος του Πανιωνίου και είναι εκτός ομάδας.
Η αποστολή του Πανιώνιου, αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Βλάχος, Γλυνός, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.
Προβλεψεις στοιχημα Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Ανοικτή αναμέτρηση σε κάθε αποτέλεσμα, οπότε κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη, θα ακολουθήσω τα λίγα γκολ, που έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,45 στις εταιριες στοιχηματων
Παναιτωλικός – Πανιώνιος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45
Προβλεψεις στοιχημα Σούπερ Λιγκ 21 Ιανουαρίου
Ολυμπιακός – Ξάνθη @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,67
ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης @@ 1 & no goal σε απόδοση 1,40
ΠΑΣ Γιάννενα – Ατρόμητος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,10
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης @@ 2 DNB σε απόδοση 1,8
Παναιτωλικός – Πανιώνιος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,45
Καλημέρα σε όλους σας, συνεχίζεται σήμερα το γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα, με μάχες σε όλα τα μέτωπα, σε όλες τα πρωταθλήματα. Υπάρχουν πολλά μεγάλα ματς, όπου θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Με τα δύο παιχνίδια που θα ασχοληθώ είναι το ντέρμπι στην Ιταλία, όπου η Ίντερ υποδέχεται την Ρόμα και στην Γαλλία, όπου η Λυών υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, πάμε κατευθείαν να δούμε τις σημερινες προτασεις στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Να επανέλθουν στις νίκες Ίντερ και Ρόμα
Μετά από μία μίνι διακοπή στην Σεριε Α, διεξάγεται σήμερα η 21η αγωνιστική της Σέριε Α, όπου υπάρχει η Ιντερ υποδέχεται την Ρόμα, σε ένα σημαντικό ντέρμπι και για τους δύο αντιπάλους.
Η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς, οχτώ πίσω από την Γιουβέντους και δύο πάνω από την Λάτσιο, ο απολογισμός της είναι 12 νίκες, έξι ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 35 γκολ και δεχτεί 15 τέρματα. Στο γήπεδο της, σε δέκα ματς έχει επτά νίκες και μόλις μία ήττα, με γκολ 21 υπέρ και οχτώ κατά. Μοιρασμένα τα under – over 2,5, έχοντας δύο παραπάνω under 2,5, συνολικά. Δεν είναι καλά στα τελευταία ματς, είχε δύσκολο πρόγραμμα και επομένως δεν έχει νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, ενώ προέρχεται από δύο ισοπαλίες με Λάτσιο και Φιορεντίνα εκτός έδρας.
Η Ρόμα έχει πέσει στην πέμπτη θέση με 39 βαθμούς, έχοντας συνολικό ρεκόρ, 12 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 30 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Μακριά από την Ρώμη, έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 13-4. Μία από τα ίδια, έχει δύο παραπάνω under 2,5 συνολικά, εκτός έδρας, όμως λόγω των μόλις τεσσάρων τερμάτων που έχει δεχτεί, μετράει έξι στα οχτώ under 2,5 και no goal. Είναι και αυτή σε κάμψη, είναι τρία ματς χωρίς νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική από την Αταλάντα με 1-2.
Σημερινες προτασεις στοιχημα Ίντερ – Ρόμα: Δεν είναι στα καλύτερα τους οι δύο ομάδες, εκτός από το γόητρο θέλουν σίγουρα και τους βαθμούς, αναμένω να μην πάρουν πολλά ρίσκα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές αμυντικά, που άλλωστε διαθέτουν από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, το under 2,5 είναι σε απόδοση 2,08 στις εταιριες στοιχηματων, μία απόδοση με μεγάλη αξία, ο Stoiximan.gr προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ίντερ – Ρόμα @@ under 2,5 σε απόδοση 2,08
Τέρματα εκατέρωθεν στο Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν
Η αγωνιστική στην Λιγκ 1 της Γαλλίας, ολοκληρώνεται με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι του πρωταθλήματος.
Η Λυών είναι στην τρίτη θέση με 45 βαθμούς, 11 πίσω από την σημερινή αντίπαλο της, συνολικά έχει 13 νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας βρει δίχτυα 49 φορές και δεχτεί 21 τέρματα. Μπροστά στο κοινό της έχει ρεκόρ πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 21 υπέρ και 12 κατά. Συνολικά έχει 14 στα 21 over 2,5 και έξι στα δέκα over 2,5 και γκολ γκολ εντός έδρας. Είναι σε πολύ καλή φόρμα, με αήττητο σερί έξι αγώνων, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε από την έδρα της Γκινγκάμπ με 0-2.
Η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, έχοντας διαφορά εννιά βαθμών από την δεύτερη θέση. Σε 21 παιχνίδια μέχρι τώρα, έχει 18 νίκες, και μόνο μία ήττα, με γκολ 67 υπέρ και 15 κατά. Έχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία, ενδεικτικά σκοράρει πάνω από τρία γκολ ανά ματς μέσο όρο. Συνολικά έχει 16 στα 21 over 2,5 και έξι στα δέκα γκολ γκολ εκτός έδρας. Άφησε πίσω γρήγορα την ήττα από το Στρασβούργο. Την τελευταία αγωνιστική κέρδισε την Ντιζόν με 8-0!!!
Σημερινες προτασεις στοιχημα Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν: Ενδιαφέρον ντέρμπι, αν περάσει και από εδώ η Παρί, δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα να πάρει και αυτόν τον τίτλο. Περιμένω ανοικτό ματς, έχουν καλές επιθέσεις και μπορούν να σκοράρουν από ένα τέρμα, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματων
Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Άλλο ένα διπλό για την Τότεναμ
Η 24η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται στο Σαουθάμπτον όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Τότεναμ, που βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης τετράδας.
Η Σαουθάμπτον, πλέον μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, μπήκε στην ζώνη του υποβιβασμού με 21 βαθμούς, δύο λιγότερους από την σωτηρία αυτή την στιγμή. Μέχρι τώρα έχει τέσσερις νίκες, εννιά ισοπαλίες και δέκα ήττες, έχοντας σκοράρει 23 γκολ και δεχτεί 34 τέρματα. Στην έδρα της έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 14-17. Έχει τρία περισσότερα under 2,5 συνολικά και δύο εντός έδρας. Μόνο σε πέντε παιχνίδια έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Έχει να κερδίσει από τον Νοέμβριο, μετράει δέκα ματς χωρίς νίκη, με μοιρασμένες ισοπαλίες και ήττες. Στα δύο προηγούμενα ματς προηγήθηκε, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει το αποτελέσματα στο τέλος.
Η Τότεναμ είναι πέμπτη θέση με 44 βαθμούς και με νίκη θα πιάσει την Λίβερπουλ στους 47 βαθμούς. Συνολικά μετράει 13 νίκες και από πέντε ισοπαλίες και ήττες με γκολ 46-21. Μακριά από το γήπεδο της έχει έξι νίκες και τέσσερις ήττες σε 11 ματς, με γκολ 20-12. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της, στα σύνολο γκολ. Είναι αήττητη για πέντε παιχνίδια, μόνο την Γουέστ Χαμ, έμεινε ισόπαλη. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 4-0 της Έβερτον.
Σημερινες προτασεις στοιχημα Σαουθάμπτον – Τότεναμ: Η γηπεδούχος είναι σε κακή κατάσταση, δεν είναι τυχαία στις θέσεις του υποβιβασμού, η Τότεναμ έχει ποιότητα και μπορεί να πάρει τους βαθμούς της νίκης, το διπλό είναι σε απόδοση 1,67 στις εταιριες στοιχηματων
Σαουθάμπτον – Τότεναμ @@ 2 σε απόδοση 1,67
Σημερινες προτασεις στοιχημα Σαββάτου
Ίντερ – Ρόμα @@ under 2,5 σε απόδοση 2,08
Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50

Σαουθάμπτον – Τότεναμ @@ 2 σε απόδοση 1,67 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση