Γειά χαρά σε όλους σας, συνεχίζουμε χωρίς σταματημό και αυτό το τριήμερο με φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα. Σήμερα, Παρασκευή, ξεκινούν τα περισσότερα μεγάλα πρωταθλήματα, αφού λόγω του Μουντιάλ, δεν υπάρχουν πολλές κενές ημερομηνίες. Θα ασχοληθώ, με τα τρία ματς από Ολλανδία, Λα Λίγκα και Λιγκ 1 Γαλλίας, που ανοίγουν την αυλαία αυτή την αγωνιστική. Ας δούμε τα σημερινά στοιχημα προγνωστικα σε αυτά τα ματς, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Γκολ εκατέρωθεν στο Σαν Μαμές
Στον Σαν Μαμές η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Εϊμπαρ, σε ένα ντέρμπι μικρομεσαίων ομάδων, οι οποίες όμως δεν έχουν ρεαλιστικούς στόχους. Τις δύο ομάδες, χωρίζουν δύο βαθμοί, και περισσότερα κοιτάνε προς τα πάνω στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει 26 βαθμούς, με μοιρασμένα αποτελέσματα, έχοντας οχτώ ισοπαλίες σε 20 ματς. Στο γήπεδο της έχει ρεκόρ τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει μόνο επτά γκολ και δεχτεί μόλις πέντε. Κάνει πολύ μικρά σκορ και για αυτό το λόγο, έχει μόνο ένα over 2,5 και δύο γκολ γκολ εντός έδρας. Είναι αήττητη για εννιά ματς, με έξι ισοπαλίες όμως, μάλιστα προέρχεται από δύο εκτός έδρας ισοπαλίες, όπου και οι δύο ήταν με γκολ γκολ.
Η Εϊμπαρ έχει 28 βαθμούς, με οχτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οχτώ ήττες και γκολ 25 υπέρ και 32 κατά. Μακριά από την έδρα της, μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, σκοράροντας επτά γκολ και δεχόμενη 20 τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια. Εκτός έδρας, έχει επτά στα εννιά over 2,5, με τα τέσσερα να είναι με γκολ γκολ. Μετά από ένα μεγάλο σερί νικών, έχασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε ισόπαλη με την ουραγό Μάλαγα με τελικό σκορ 1-1.
Στοιχημα προγνωστικα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εϊμπαρ: Η Μπιλμπάο είναι αρκετά δυνατή στο Σαν Μαμές, η Εϊμπαρ, δείχνει να είναι σε κάμψη, πάντα όμως δέχεται εύκολα γκολ, περιμένω να έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που μας δίνεται σε απόδοση 1,91 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλάδα
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εϊμπαρ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,91
Ανοικτό παιχνίδι το Ντιζόν – Ρεν
Η 23η αγωνιστική στην Λιγκ 1 ανοίγει την αυλαία της, με την αναμέτρηση Ντιζόν – Ρεν, με την γηπεδούχο να έχει περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς, ενώ η Ρεν δύσκολα μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Η Ντιζόν είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, μόνο τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ενώ εκτός έδρας έχει μία νίκη και οχτώ ήττες σε 11 ματς, στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή, με απολογισμό έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 19 υπέρ και 14 κατά. Συνολικά έχει 17 στα 22 over 2,5, με τα 15 να είναι με γκολ γκολ, εντός έχει 8 στα 11 γκολ γκολ. Είναι χωρίς νίκη για τέσσερα ματς, ενώ προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες. Η άμυνα της μπάζει επικίνδυνα, μόνο σε δύο ματς έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Η Ρεν με 31 βαθμούς απέχει από την πέμπτη θέση τρεις βαθμούς, έχοντας από εννιά ήττες και νίκες μέχρι τώρα. Εκτός έδρας έχει μοιρασμένα αποτελέσματα, με τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και γκολ 16-16. Επίσης, εκτός έδρας μετράει επτά στα 11 over 2,5 και εννιά στα 11 γκολ γκολ. Προέρχεται από δύο νίκες, διακόπτοντας το αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων.
Στοιχημα προγνωστικα Ντιζόν – Ρεν: Η Ντιζόν χρειάζεται βαθμούς και στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή, η Ρεν είναι πιο άνετη βαθμολογικά και δεν καίγεται, αναμένω ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ, κυρίως λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας της Ντιζον, το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλάδα, μία απόδοση με μεγάλη αξία.
Ντιζόν – Ρεν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,95
Πολλά γκολ στην Ολλανδία
Στην Ολλανδία η 20η αγωνιστική ξεκινά κλασικά σήμερα, όπου η Χέρενφεν υποδέχεται την ουραγό Σπάρτα Ρότερνταμ που χρειάζεται επειγόντως βαθμούς, έτσι ώστε να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.
Η Χέρενφεν βρίσκεται στην ένατη θέση με 31 βαθμούς, λίγο πίσω από τις θέσεις των μπαράζ του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα, εκτός έδρας είναι πολύ καλύτερη με μόνο τρεις ήττες, αντίθετα στην έδρα της, έχει ρεκόρ δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Αν αρχίσει να παίρνει βαθμούς στο γήπεδο της, θα ανέβει και άλλο στην βαθμολογία. Συνολικά έχει 13 στα 19 over 2,5 και γκολ γκολ, και πέντε στα οχτώ over 2,5, με τέσσερα γκολ γκολ. Στα πέντε πρόσφατα έχει τρεις ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1 επί της Φίτεσε.
Από την άλλη η Σπάρτα Ρότερνταμ είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση με μόνο 11 βαθμούς, απέχοντας πέντε πόντους από την σωτηρία, αυτή την στιγμή. Έχει κερδίσει μόνο δύο φορές, διαθέτοντας την χειρότερη επίθεση με 15 γκολ και την χειρότερη άμυνα με 41 γκολ παθητικό. Έχει περισσότερα over 2,5 τόσο συνολικά, όσο και εκτός έδρας. Είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, με επτά συνεχείς ήττες και εννιά ματς χωρίς νίκη. Δέχεται εύκολα γκολ, μόνο σε δύο ματς έχει κρατήσει το μηδέν.
Στοιχημα προγνωστικα Χέρενφεν – Σπάρτα Ρότερνταμ: Η Χέρενφεν είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται ένα ξέσπασμα στο γήπεδο της, ιδανική αντίπαλο της, η Σπάρτα με κακή άμυνα, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,60 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλάδα
Χέρενφεν – Σπάρτα Ρότερνταμ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60
Στοιχημα προγνωστικα Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2018
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εϊμπαρ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,91
Ντιζόν – Ρεν @@ over 2,5 σε απόδοση 1,95
Χέρενφεν – Σπάρτα Ρότερνταμ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,60

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση