» » » » » » Προγνωστικα: Κλειστό ματς στην Ριζούπολη


Καλημέρα σας, τελειώνουν οι διακοπές και από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα από σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα. Το σημερινό πρόγραμμα είναι φτωχό και θα ασχοληθώ με δύο ματς, το παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, στην Ριζούπολη και το παιχνίδι της Λα Λίγκα, όπου η Μάλαγα αντιμετωπίζει την Εσπανιόλ, σε δούμε τα σημερινά προγνωστικα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Άδεια δίχτυα στην Ριζούπολη
Στην Ριζούπολη, ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όπου ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να είναι στις άκρες του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Απόλλων Σμύρνης είναι ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με 12 βαθμούς, μόλις έναν παραπάνω από την προτελευταία επικίνδυνη θέση. Συνολικά έχει απολογισμό δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας πετύχει 12 γκολ και δεχτεί 19 τέρματα. Καλύτερος στο γήπεδο του, έχοντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ οχτώ υπέρ και και τον ίδιο αριθμό κατά. Συνολικά έχει 11 στα 15 under 2,5 και πέντε στα επτά εντός έδρας. Δεν έχει νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, πριν την διακοπή, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ, από την ΑΕΚ.
Στην αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» συμπεριλήφθηκαν τα τρία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα οι Στάθης, Ντεβέσα και Ναδάλες. Ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Χουάρες.
Την αποστολή των «κυανόλευκων» απαρτίζουν οι: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθη, Κοντοέ, Κούρο, Μπαρτολίνι, Κύργια, Παπάζογλου, Κονέ, Ανιέτε, Ντεβέσα, Αλμπάνη, Μάατσεν, Ελ Μπάζ, Καστιγέχος, Σιατραβάνη, Ναδάλες και Μενδρινό.
Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς, θέλει την νίκη, για να διατηρήσει την διαφορά από την πρώτη θέση στους δύο βαθμούς. Συνολικά μετράει οχτώ νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 20 υπέρ και οχτώ κατά. Μετά τον ΠΑΟΚ, διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή. Μακριά από το Περιστέρι, έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και την μοναδική της ήττα, με μόλις έξι γκολ παθητικό. Συνολικά έχει δέκα στα 15 under 2,5. Έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο, με τρεις νίκες στα πρόσφατα παιχνίδια.
Ο νεοφερμένος Μανουέλ Σάκιτς μετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή του Ατρόμητου. Εκτός έμεινε και πάλι ο Μανούσος που βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Μάντσον που είναι τιμωρημένος.
Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Μπαστακός, Ρισβάνης, Μενσά, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς”.
Προγνωστικα Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος: Σημαντική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικό λόγο η κάθε μία, δεν βλέπω να ανοίγονται στον αγωνιστικό χώρο, περιμένω πολύ κλειστό ματς, με λίγες φάσεις, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,44 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος που προσφέρει με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Τον πρώτο λόγο στην έδρα στην Μάλαγα
Στην Λα Λίγκα η αγωνιστική κλείνει την αυλαία με το ματς Μάλαγα – Εσπανιόλ, όπου οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.
Η Μάλαγα είναι στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς, απέχοντας πέντε βαθμούς αυτή την στιγμή από την σωτηρία. Ότι καλό έχει κάνει μέχρι τώρα, είναι στο γήπεδο της, αφού εκτός έδρας έχει οχτώ ήττες σε εννιά ματς, αντίθετα εντός έδρας μετράει δύο νίκες δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 9-14. Δεν είχε συνέχεια η νίκη της επί της Σοσιεδάδ, αφού στα δύο τελευταία ηττήθηκε και τις δύο φορές. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, εντός έδρας με τέσσερα over και under 2,5.
Η Εσπανιόλ είναι στην 15η θέση με 20 βαθμούς, μόνο πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη 15η θέση που οδηγεί στην Σεγκούντα. Ακόμα, μακριά από το κοινό της δεν έχει νίκη, αλλά τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ πέντε υπέρ και 15 κατά. Συνολικά έχει σκοράρει 14 γκολ σε 17 ματς, δηλαδή σκοράρει κάτω από ένα γκολ ανά ματς μέσο όρο. Μετά την ισοπαλία με την Λας Πάλμας, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0.
Προγνωστικα Μάλαγα – Εσπανιόλ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν έχουν εμπιστοσύνη σε καμία ομάδα, όμως θα δώσω προβάδισμα στην έδρα και στην μεγαλύτερη αναγκαιότητα βαθμών από την Μάλαγα και θα προτείνω τον άσσο σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,75 στις νομιμες εταιριες στοιχηματος
Μάλαγα – Εσπανιόλ @@ 1 DNB σε απόδοση 1,75
Προγνωστικα Σούπερ Λιγκ και Λα Λιγκα
Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44

Μάλαγα – Εσπανιόλ @@ 1 DNB σε απόδοση 1,75 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση