» » » » Τσάμπιονς Λιγκ Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους – Τότεναμ


Καλημέρα σας, ξεκινά πάλι το Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι οι φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία αυτές τις αναμετρήσεις, για να απολαύσουν την χαρά του παιχνιδιού. Σήμερα, αρχίζει η φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με δύο παιχνίδια, στην Ελβετία η Βασιλεία υποδέχεται την ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται την Τότεναμ, για τις πρώτες αναμετρήσεις για αυτή την φάση. Πάμε τα δούμε αναλυτικά τα Τσαμπιονς Λιγκ προγνωστικα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Παίρνει προβάδισμα η Μάντσεστερ Σίτι
Η Βασιλεία θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και απαιτείται να υπερβάλει εαυτόν για να πάρει την πρόκριση, απέναντι στην Σίτι που κάνει πλάκα στην Αγγλία.
Η Βασιλεία πέρασε σε αυτήν φάση ως δεύτερη από τον πρώτο όμιλο, πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έχοντας 12 βαθμούς, με τέσσερις νίκες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει 11 γκολ και δεχτεί πέντε τέρματα. Ηττήθηκε από την Μάντσεστερ και την ΤΣΣΚΑ, έκλεισε τον όμιλο με τρεις νίκες, παίρνοντας μία μεγάλη πρόκριση.
Στο πρωτάθλημα Ελβετίας μετά από 21 αγωνιστικές, βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 41 βαθμούς, πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μποϊς. Άφησε άμεσα πίσω της την ήττα από την Λουγκάνο, την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε εύκολα με 0-2 της Τουν.
Εκτός από τον τραυματία μέσο Ζουφί, με αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, έχοντας πέντε νίκες και μία ήττα, την τελευταία αγωνιστική, όλα είχα κριθεί στην Ουκρανία από την Σαχτάρ. Πέτυχε 14 γκολ και δέχτηκε πέντε τέρματα.
Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ κάνει πλάκα, μετράει 23 νίκες σε 27 ματς, έχοντας αποκτήσει 16 πόντους διαφορά από την δεύτερη θέση και για να χάσει τον τίτλο, πρέπει να αυτοκτονήσει. Σκοράρει κατά βούληση, έχει σκοράρει 27 γκολ, περίπου τρία γκολ ανά ματς μέσο όρο.
Τραυματίες είναι οι μέσοι, Σανέ, Νταβίδ Σίλβα και Ντελπ.
Τσαμπιονς Λιγκ προγνωστικα Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι: Έμπειρες ομάδες και οι δύο, η Βασιλεία έχει λίγες ελπίδες και δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη, η Μάντσεστερ Σίτι είναι εξαιρετική, μπορεί να πάρει μία εύκολη πρόκριση, σκοράρει με άνεση και μπορεί να πάρει προβάδισμα, το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματος, που προσφέρει και τις δύο αναμετρήσεις με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,50
Ανοικτή η πρόκριση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τότεναμ
Η άλλη αναμέτρηση για την φάση των 16 θα γίνει στο Τορίνο όπου η Γιουβέντους θα υποδεχτεί την Τότεναμ, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και τα πάντα να είναι ανοικτά.
Η Γιουβέντους, συμμετείχε στον όμιλο του Ολυμπιακού, όπου έμεινε στην δεύτερη θέση, πίσω από την Μπαρτσελόνα, έχοντας 11 βαθμούς, με απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ επτά υπέρ και πέντε κατά. Τα τέσσερα από τα έξι ματς στο όμιλο ήταν με κάτω από τρία γκολ.
Στην Σέριε Α, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από την Νάπολι, σε μία κούρσα για δύο. Στο πρωτάθλημα έχει 20 νίκες σε 24 παιχνίδια, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία. Στα 11 τελευταία έχει μία μόνο βαθμολογική απώλεια και μόνο σε ένα ματς από αυτά έχει παραβιαστεί η εστία της.
Η Τότεναμ, κατάφερε στον τελευταίο όμιλο να αφήσει στην δεύτερη θέση την Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία, με γκολ 15 υπέρ και τέσσερα κατά. Η ισοπαλία ήταν στην Μαδρίτη, το 1-1 με την Ρεάλ.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 52 βαθμούς, τέσσερις πόντους μακριά από την δεύτερη θέση. Στα τρία πρόσφατα ματς στην Αγγλία, κέρδισε εντός Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Άρσεναλ, ενώ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας εκτός από την Λίβερπουλ.
Τσαμπιονς Λιγκ προγνωστικα Γιουβέντους – Τότεναμ: Θα γίνει μία σκληρή μάχη, καμία ομάδα δεν πρέπει να αισθάνεται ανώτερη, θα παλέψουν για την πρόκριση, σήμερα αναμένω να γίνει ένα κλειστό ματς, άλλωστε η Γιουβέντους βασίζεται στην άμυνα της, ενώ και η Τότεναμ θα είναι επιφυλακτική, τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματος
Γιουβέντους – Τότεναμ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,65
Τσαμπιονς Λιγκ προγνωστικα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018
Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,50  
Γιουβέντους – Τότεναμ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,65

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση