» » » » » Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου


Γειά χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε σήμερα τα πρώτα ματς για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Η μοναδική Ελληνική συμμετοχή είναι της ΑΕΚ που κοντράρεται με την Ντιναμό Κιέβου, για μία θέση στην επόμενη φάση, η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Πάμε να δούμε τα σημερινά Europa League προγνωστικα στοιχηματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Να εκμεταλλευτεί το ΟΑΚΑ η ΑΕΚ
Συνεχίζει non stop η ΑΕΚ, συμμετέχοντας σε τρεις διοργανώσεις και σήμερα θα υποδεχτεί την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ, με μοναδικό στόχο το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Ουκρανία.
Η ΑΕΚ στον τέταρτο όμιλο, κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση, πίσω από την Μίλαν και μπροστά από την Ριέκα από την Κροατία. Ήταν αήττητη στον όμιλο, όμως είχε μία νίκη και πέντε ισοπαλίες, σκοράροντας έξι φορές και δεχόμενη πέντε τέρματα. Μόνο την Ριέκα, εκτός έδρας κατάφερε να κερδίσει, ενώ μέτρησε τρεις λευκές ισοπαλίες, τις δύο με την Μίλαν.
Στο κύπελλο Ελλάδας, βρίσκεται στους ημιτελικούς, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό, με μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ στο πρωτάθλημα είναι στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Θα απουσιάζει ο Σοτζέι Μασούντ λόγω γρίπης. Θλάση πρώτου βαθμού έχει ο Κονέ.
Από την άλλη η Ντιναμό Κιέβου, είχε εύκολο έργο στον όμιλο, παίρνοντας άνετα την πρώτη θέση με 13 βαθμούς, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, με γκολ 15 υπέρ και εννιά κατά.
Στο Ουκρανικό πρωτάθλημα, που αυτή την περίοδο έχει διακοπή, είναι στην δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς πίσω από την Σαχτάρ, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 2017. Έκανε προετοιμασία στην Ισπανία, δίνοντας κάποια φιλικά, στα οποία είχε μέτρια απόδοση, αφού αγωνίστηκαν όλοι το ρόστερ της.
Europa League προγνωστικα στοιχηματος ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου: Μεγάλο ματς για την ΑΕΚ, αν καταφέρει να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες, θα είναι μία τεράστια επιτυχία, η Ντιναμό δεν έχει ρυθμό, λόγω της διακοπής και θα δυσκολευτεί αρκετά, περιμένω ένα κλειστό ματς, με παιχνίδι υπομονής από την ΑΕΚ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50
Παίρνει προβάδισμα η Νάπολι στην Ιταλία
Στην Ιταλία η Νάπολι υποδέχεται την Λειψία, με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για να βρεθεί στην επόμενη φάση.
Η Νάπολι, ήρθε στο Γιουρόπα Λιγκ, από την Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έμεινε στην τρίτη θέση του ομίλου, πίσω από Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας δύο νίκες και τέσσερις ήττες, με γκολ 11 υπέρ και τον ίδιο αριθμό κατά. Οι δύο νίκες ήταν στο γήπεδο της.
Στην Σέριε Α κάνει πορεία πρωταθλητισμού, με μόνο μία ήττα σε 24 ματς, βρισκόμενη στην κορυφή του πρωταθλήματος, ένα πόντο πάνω από την Γιουβέντους. Για το πρωτάθλημα προέρχεται από οχτώ συνεχείς νίκες, το Σάββατο, μάλιστα επιβλήθηκε με 4-1 της Λάτσιο.
Η Λειψία υποβιβάστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού πήρε την τρίτη θέση στον όμιλο, πίσω από Πόρτο και Μπεσίκτας. Είχε δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, πετυχαίνοντας δέκα γκολ και δεχόμενη 11 τέρματα. Μακριά από την Γερμανία, έκανε δύο ήττες και κατάφερε να κερδίσει την Μονακό με σκορ 1-4.
Στην Μπουντεσλίγκα, εκτός έδρας έχει περισσότερες ήττες από ότι νίκες, παρόλα αυτά βρίσκεται στην δεύτερη θέση, μακριά από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες από κάτω της, είναι σε απόσταση βολής. Προέρχεται από δύο νίκες, μετά από μία κακή περίοδο αρνητικά αποτελέσματα.
Europa League προγνωστικα στοιχηματος Νάπολι – Λειψία: Η Νάπολι κάνει μία εξαιρετική σεζόν, δεν είναι τυχαία πρωτοπόρος στην Σέριε Α, η Λειψία είναι άπειρη σε νοκ αόυτ ματς και επιπλέον χάνει δυναμική εκτός Γερμανίας, έτσι σήμερα περιμένω η Νάπολι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 2,10 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα
Νάπολι – Λειψία @@ 1 σε απόδοση 2,10
Λίγα γκολ στην Βουλγαρία
Στην Βουλγαρία η Λουντογκόρετς υποδέχεται την ανεβασμένη Μίλαν, για το προβάδισμα στους 16 καλύτερους του Γιουρόπα Λιγκ.
Η Λουντογκόρετς πήρε την δεύτερη θέση στον όμιλο, έναν βαθμό πίσω από την Μπράγκα, με απολογισμό δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει επτά γκολ και δεχτεί πέντε τέρματα. Τα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της στον όμιλο ήταν με κάτω από τρία γκολ.
Στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας βρίσκεται στην κορυφή με βραχεία κεφαλή από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχοντας 15 νίκες σε 20 παιχνίδια. Δεν έχει επίσημο αγώνα από τις αρχές Δεκεμβρίου, αφού υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα.
Η Μίλαν, συμμετείχε στον όμιλο, μαζί με την ΑΕΚ, όπου πήρε εύκολα την πρώτη θέση με 11 βαθμούς, από τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας παραβιαστεί η εστία της μόνο πέντε φορές.
Στην Ιταλική Σέριε Α, είναι τρεις βαθμούς πίσω από την έκτη θέση, που δίνει Ευρωπαϊκή εισιτήριο. Έχει μόνο 11 νίκες σε 24 ματς. Είναι ανεβασμένη στα τελευταία ματς, με τον Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία, στα έξι πρόσφατα έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Την Κυριακή κέρδισε εύκολα την Σπαλ με 0-4.
Europa League προγνωστικα στοιχηματος Λουντογκόρετς – Μίλαν: Η γηπεδούχος δεν έχει ρυθμό λόγω της διακοπής, ενώ η Μίλαν είναι ανεβασμένη, αλλά έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα, αναμένω να γίνει ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ και φάσεις, η Λουντογκόρετς θα κοιτάξει να κλείσει τους χώρους, ενώ η Μίλαν να μην δεχτεί γκολ και στον επαναληπτικό να πάρει την πρόκριση, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,72 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα
Λουντογκορετς – Μίλαν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,72 (Vistabet.gr)
Europa League προγνωστικα στοιχηματος 15 Φεβρουαρίου 2018
ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50  
Νάπολι – Λειψία @@ 1 σε απόδοση 2,10
Λουντογκορετς – Μίλαν @@ under 2,5 σε απόδοση 1,72

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση