» » » » » Η παραμονή κρίνει τα προγνωστικά στοιχήματος


Καλημέρα σε όλους σας, για άλλη μία Παρασκευή, ξεκινούν οι αγωνιστικές για αυτή την εβδομάδα, με σημαντικά ματς, αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Στα τρία παιχνίδια από Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία, συμμετέχουν ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους, οπότε είναι σημαντικά παιχνίδια, που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μάχη για τους τρεις βαθμούς στην Κολωνία
Η αυλαία της 21ης αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα ανοίγει με την αναμέτρηση Κολωνία – Ντόρτμουντ, με την γηπεδούχο να καίγεται για βαθμούς, βρισκόμενη στον πάτο της βαθμολογίας.
Η Κολωνία είναι εδώ και καιρό καθηλωμένη στον πάτο της βαθμολογίας, μέχρι τώρα έχει μαζέψει 13 πόντους, επτά βαθμούς από την σωτηρία και τέσσερις από την θέση του μπαράζ. Έχει 13 ήττες σε 20 παιχνίδια, έχοντας την χειρότερη επίθεση με 15 γκολ και την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 34 γκολ παθητικό. Είναι ανεβασμένη, στα πρόσφατα ματς, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία, την προηγούμενη αγωνιστική, εντός έδρας με την Αουγκσμπουργκ. Τα αποτελέσματα της στα over – under είναι μοιρασμένα τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας.
Η Ντόρτμουντ είναι στην έκτη θέση με 31 βαθμούς, όμως από την δεύτερη θέση απέχει μόνο τρεις βαθμούς, οπότε τα πάντα είναι ανοικτά, αν δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι το τέλος. Έχει μοιρασμένα αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας, μάλιστα έχει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας. Μακριά από το Ντόρτμουντ έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 17-11. Συνολικά έχει 14 στα 20 over 2,5 και έξι στα δέκα εκτός έδρας. Είναι αήττητη στα πέντε τελευταία, όμως προέρχεται από τρεις συνεχείς ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική, έφερε το ματς στα ίσια με την Φραϊμπουργκ, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Προγνωστικά στοιχήματος Κολωνία – Ντόρτμουντ: Η Κολωνία κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξεφύγει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, σήμερα, όμως δεν πιστεύω ότι μπορεί να καταφέρει αφού η Ντόρτμουντ είναι καλύτερη ομάδα, σκοράρει με άνεση και μπορεί να κάνει το διπλό, ο συνδυασμός διπλού και over 1,5, είναι σε απόδοση 2,30 στις εταιρείες στοιχημάτων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0& γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Κολωνία – Ντόρτμουντ @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 2,30
Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για την ουραγό Μετς
Στην Γαλλίκη Λιγκ 1 η αγωνιστική ξεκινά στο Βελοντρόμ, όπου η Μαρσεϊγ υποδέχεται την ουραγό Μετς, που καίγεται για βαθμούς, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια τον τελευταίο καιρό.
Η Μαρσεϊγ ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με την Λυών στους 48 βαθμούς, ένα πόντο παραπάνω από την τέταρτη Μονακό. Είναι ισχυρή στο γήπεδο της, με επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έχοντας σκοράρει 25 γκολ και δεχτεί εννιά τέρματα. Έχει ένα παραπάνω over 2,5 συνολικά και επτά στα 11 εντός έδρας. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με την δυνατή Μονακό με τελικό σκορ 2-2.
Η Μετς κάνει τα πάντα για να ξεφύγει από την τελευταία θέση, έχει συλλέξει 18 βαθμούς, επτά βαθμούς μακριά από την σωτηρία. Έχει 15 ήττες σε 23 ματς, εκτός έδρας μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας πετύχει μόνο οχτώ γκολ και δεχτεί 17 τέρματα. Έχει τα ίδια αποτελέσματα, στα σύνολο γκολ, με την αντίπαλο της. Μόνο σε τέσσερα παιχνίδια έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Είναι ανεβασμένη τελευταία, στα επτά τελευταία έχει μόνο μία ήττα, την προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε με 2-1 της Νις.
Προγνωστικά στοιχήματος Μαρσεϊγ – Μετς: Η Μετς είναι αναγκασμένη να τα δώσει όλα για να πάρει ότι μπορεί σήμερα, σε αυτή την έδρα όμως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα ποντάρω στο γκολ γκολ σε απόδοση 1,75 στις εταιρείες στοιχημάτων
Μαρσεϊγ – Μετς @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Μάχη παραμονής με γκολ στο Ανοέτα
Στο Ανοέτα θα ξεκινήσει η αγωνιστική στην Λα Λίγκα, όπου η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Λαα Κορούνια, με τις δύο ομάδες να παλεύουν να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ με 23 βαθμούς, απέχει έξι βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και την σημερινή αντίπαλο της. Μέχρι τώρα έχει δέκα ήττες και μοιρασμένα τα υπόλοιπα αποτελέσματα, έχει σκοράρει 36 γκολ και δεχτεί 40. Κάνει μεγάλα σκορ, για αυτό έχει 15 στα 21 over 2,5 και εννιά στα 11 over 2,5 εντός έδρας, ενώ έχει τον ίδιο απολογισμό στα γκολ γκολ. Είναι εκτός φόρμας, μετράει τέσσερις συνεχείς νίκες, έχοντας όμως δύσκολο πρόγραμμα. Την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα από την Βιγιαρεάλ, ήδη στο πρώτο 20λεπτό έχανε με 3-0, ενώ το τελικό σκορ ήταν 4-2.
Η Λα Κορούνια είναι ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού με 17 βαθμούς, δύο πίσω από την Αλαβές που είναι ασφαλής αυτή την στιγμή. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή με 46 γκολ παθητικό. Μακριά από το κοινό της, είναι κάκιστη, έχει μόνο μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες και γκολ 11 υπέρ και 26 κατά. Και αυτή έχει 15 στα 21 over 2,5, με τα 14 να είναι με γκολ γκολ, ενώ εκτός έδρας έχει επτά στα 11 over 2,5 κι γκολ γκολ. Μόνο σε τρία ματς έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
Προγνωστικά στοιχήματος Ρεάλ Σοσιεδάδ – Λα Κορούνια: Οι δύο ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους, θα γίνει μία σκληρή μάχη, τα πάντα είναι ανοικτά, έτσι θα πάω με τα πολλά γκολ, λόγω του τρόπου που αγωνίζονται οι δύο ομάδες, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιρείες στοιχημάτων
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Λα Κορούνια @@ over 2,5 σε απόδοση 1,50
Προγνωστικά στοιχήματος Παρασκευής 2018
Κολωνία – Ντόρτμουντ @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 2,30
Μαρσεϊγ – Μετς @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Λα Κορούνια @@ over 2,5 σε απόδοση 1,50

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση