» » » » » Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών


Καλημέρα σε όλους σας, φτωχό το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με λίγες αναμετρήσεις που μπορεί να βασιστείς στο στοιχημα. Σήμερα, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Λα Λίγκα, ενώ υπάρχουν δύο ματς για το κύπελλο Ελλάδας και το κύπελλο Γαλλίας, όπου θα είναι οι σημερινές προβλέψεις στο στοιχημα. Ας δούμε τις στοιχηματικές αναλύσεις, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Παίρνει αποτέλεσμα και προβάδισμα η ΑΕΚ
Στο ΑΕΛ Αρίνα διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας, με την Λάρισα να υποδέχεται την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν διακαώς την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Εκεί που θα βρεθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ΠΑΟΚ, που πέρασε με 1-3 από την Νέα Σμύρνη.
Η Λάρισα πέρασε από τον όμιλο του θεσμού, στην συνέχεια στην φάση των 16, απέκλεισε την Ξάνθη, την οποία κέρδισε με 3-0 στο πρώτο ματς, αλλά στον επαναληπτικό, κινδύνευσε αρκετά, χάνοντας με 2-0. Τυχερή, ήταν και την προημιτελική φάση, αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννενα, τα δύο ματς έληξαν με το ίδιο σκορ, στην παράταση, μπόρεσε να σκοράρει δύο φορές και τελικά να προκριθεί στους ημιτελικούς.
Στο πρωτάθλημα, έχει απόσταση ασφαλείας εννιά βαθμών από τις δύο επικίνδυνες θέσεις και αν πάρει ακόμα κάποιες νίκες, δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής. Μετά από αρκετό καιρό, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του ουραγού Πλατανιά με 1-0 στην Λάρισα.
Τιμωρημένος είναι οι Λαγός και Περόνε και δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους.
Η ΑΕΚ, προκρίθηκε εύκολα από τους ομίλους, στην επόμενη φάση των 16 απέκλεισε τον Παναιτωλικό εύκολα με δύο νίκες, με 0-4 και 1-0. Στην προημιτελική φάση, κληρώθηκε με τον Ολυμπιακό, όπου πήρε λευκή ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, στο ΟΑΚΑ, όμως κατάφερε να κερδίσει με 2-1 και να κάνει μία σημαντική πρόκριση.
Στο πρωτάθλημα είναι έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, και αν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, θα βρεθεί μόνο πρώτη στην Σούπερ Λιγκ. Παραμένει αήττητη από τον Οκτώβριο και έπειτα, την προηγούμενη αγωνιστική, την Δευτέρα, δεν μπόρεσε να πάρει τους βαθμούς της νίκης στο Περιστέρι, προηγήθηκε, αλλά ένα εκπληκτικό γκολ του Ουάρντα, της στέρησε την νίκη. Τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται συνεχώς, αφού αποκλείστηκε και από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δίνει ανάσες στον Κροάτη Λιβάγια, ο οποίος είχε και πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν, έμειναν οι τραυματίες Αντρέ Σιμόες και Γιώργος Γιακουμάκης, όπως και οι Παναγιώτης Κονέ και Έλντερ Λόπες, αλλά και Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση.
Στοιχημα Λάρισα – ΑΕΚ: Σίγουρα οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, η Λάρισα θα παραταχθεί κλασικά με την αμυντική της προσήλωση, ενώ η ΑΕΚ, εμφανίζει σημάδια κούρασης και δεν αναμένω να είναι ιδιαίτερα επιθετική, θα προσπαθεί να μην δεχτεί γκολ και να πάρει την πρόκριση στο ΟΑΚΑ, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο και μάλλον τον τελευταίο, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,44 στις εταιριες στοιχηματων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Λάρισα – ΑΕΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Κερδίζει και προκρίνεται η Λυών
Το κύπελλο Γαλλίας βρίσκεται στην προημιτελική φάση, σήμερα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Καέν – Λυών, με την φιλοξενούμενη να είναι φαβορί και στην επόμενη φάση το μοναδικό εμπόδιο είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Καέν, στην φάση των 32, απέκλεισε τη αδύναμη Κανέτ, στα πέναλτι, δύσκολα, στην επόμενη φάση, έγινε το ίδιο με την Μετς, όπου πάλι στα πέναλτι, πέρασε στην παρούσα φάση. Τα δύο παιχνίδια της σε αυτούς τους γύρους, ήταν με σκορ 1-1.
Στο πρωτάθλημα, απέχει μόνο τέσσερις βαθμούς, από την γραμμή του υποβιβασμού και ακόμα δεν είναι σίγουρη για την παραμονή της. Δεν γνωρίζω αν θα δώσει βαρύτητα στο κύπελλο. Διαθέτει την χειρότερη επιθετική γραμμή, με μόλις 20 γκολ σε 27 παιχνίδια. Δεν είναι στα καλύτερα της, προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 από την Ντιζόν.
Η Λυών στην φάση των 32, έκανε μία μεγάλη πρόκριση, επί της Μονακό με τελικό σκορ 2-3. Στην επόμενη φάση, πραγματοποίησε άλλη μία μεγάλη πρόκριση, επί της επίσης δυνατή Μονπελιέ, με 1-2.
Στο πρωτάθλημα, είναι στην τέταρτη θέση με 50 βαθμούς, έχοντας καλύτερο απολογισμό εκτός έδρας, από ότι εντός, έχοντας οχτώ νίκες, έναντι έξι στο γήπεδο της. Προέρχεται από πέντε ματς χωρίς νίκη και δύο συνεχείς ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα, έχοντας όμως δύσκολο πρόγραμμα.
Στοιχημα Καέν – Λυών: Πιστεύω ότι η Λυών είναι ποιοτικότερη ομάδα και πιο έμπειρη, έχει κίνητρο να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει ότι παραπάνω μπορεί, περιορισμένες οι δυνατότητες της Καέν, αναμένω έστω και δύσκολα η Λυών να πάρει την νίκη-πρόκριση, το διπλό είναι σε απόδοση 1,97 στις εταιριες στοιχηματων
Καέν – Λυών @@ 2 σε απόδοση 1,97
Παμε στοιχημα κυπελλα 01 Μαρτίου 2018
Λάρισα – ΑΕΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Καέν – Λυών @@ 2 σε απόδοση 1,97

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση