Γειά σε όλους σας, άλλη μία σημαντική ημέρα και αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, που μπορεί να κρίνει σε κάποιο βαθμό τον φετινό τίτλο. Μπορεί στην μάχη της πεντάδας να μην άλλαξε κάτι χτες, σήμερα η αναμέτρηση στην Τούμπα, μπορεί να κρίνει τον τίτλο, αν περάσει με διπλό η ΑΕΚ, στα υπόλοιπα ματς ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Κρήτη, η Λαμία υποδέχεται τον Λεβαδειακό και η Ξάνθη τον Παναιτωλικό. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα προγνωστικα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε
Αίμα και άμμος στη Τούμπα               
Στην Τούμπα, θα διεξαχθεί, ίσως το σημαντικότερο φετινό παιχνίδια για την Σούπερ Λιγκ, διότι μπορεί να κρίνει την μάχη του τίτλου, ακόμα και τώρα.
Ο ΠΑΟΚ είναι στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς πλέον, δύο πίσω από την ΑΕΚ, και μετά την χθεσινή απόφαση της έφεσης, τα πράγματα, αλλάζουν, με νίκη ο ΠΑΟΚ, πατάει στην κορυφή του πρωταθλήματος και γίνεται αυτός φαβορί για τον τίτλο. Στο γήπεδο του, τυπικά έχει το απόλυτο των νικών, με εξαίρεση το ματς που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό, σε δέκα ματς έχει σκοράρει 28 γκολ και δεχτεί μόλις πέντε γκολ. Λόγω της άμυνας του, έχει μόνο έξι γκολ γκολ και εννιά στα 10 εντός έδρας. Η αναγκαιότητα νίκης στην Τρίπολη, την προηγούμενη αγωνιστική, του πρόσθεσε περισσότερο άγχος, κάτι που πλήρωσε, με ήττα με τελικό σκορ 3-2, ισοφάρισε στο τέλος, αλλά ο Αστέρας, με γκολ πριν την λήξη, πήρε την νίκη τελικά.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Η αποστολή  αποτελείται αναλυτικά από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Αζεβέδο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά, Σάκχοφ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μάκ, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Κουλούρη.
Η ΑΕΚ, εκμεταλλεύτηκε όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ανέβηκε στην πρώτη θέση, αν δεν χάσει σήμερα, θα γίνει το πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο. Έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές, μέχρι τώρα, έχοντας παράλληλα την καλύτερη αμυντική λειτουργία με 12 γκολ παθητικό. Μακριά από το ΟΑΚΑ, έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα, με γκολ 13 υπέρ και επτά κατά. Εκτός έδρας έχει εννιά στα 11 under 2,5. Δεν την επηρέασε η ισοπαλία στο Περιστέρι, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 1-0.
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι κρίθηκε ανέτοιμος και αποκλείστηκε από την αποστολή. Οι εκλεκτοί του Μανόλο Χιμένεθ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.
Προγνωστικα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τεράστια μονομαχία, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί παιχνίδι τίτλου, αναμένω η ΑΕΚ να είναι προσεκτική και να μην πάρει ρίσκα, άλλωστε και ο βαθμός είναι πολύ καλός, αναμένω ένα πολύ κλειστό ματς, με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,47 στις στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Εύκολη αποστολή στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό
Στην Κρήτη ουραγός Πλατανιάς υποδέχεται τον Ολυμπιακό, έχοντας ελάχιστες ελπίδες παραμονής, αφού πρέπει να καλύψει μεγάλη απόσταση βαθμών και δεν είναι εύκολο.
Ο Πλατανιάς, έχει δέκα μόλις βαθμούς και απέχει δέκα βαθμούς από την σωτηρία και μάλλον του χρόνου θα αγωνίζεται στην Φουτμπολ Λιγκ. Έχει 18 ήττες σε 24 ματς , διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία. Προέρχεται από αρνητικό σερί ηττών, με παράλληλες κακές εμφανίσεις, τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από Λάρισα και Λαμία.
Χωρίς τους τραυματίες Αντώνη Πετρόπουλο και Βάντερσον Σκαρντοβέλι θα παταχθεί σήμερα. Οι «εκλεκτοί» του Γιάννη Χατζηνικολάου είναι: Κοκκαλάς Αντώνης, Φίλιπ Κλιάγιτς, Στάμου Δημήτρης, Ντικαμονά Κλεβίντ, Καρυπίδης Χρήστος, Νίλι Ουές, Αμπντούλ Ραχμάν, Αμπντέλ Σάαντο, Πλιάτσικας Βασίλης, Στανισάβλιεβιτς Φιλίπ, Πατράλης Μανώλης, Παπανικολάου Γιάννης, Ελίν Δημούτσος, Μίλος Στόιτσεφ, Μικαέλ Μαλσά, Ελόνγκ Ντουαλά, Κοροβέσης Νίκος, Ενσικουλού Κλαρκ, Φίλιπ Κασάλιτσα.
Ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση με 47 βαθμούς, επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή. Για να πάρει το πρωτάθλημα, χρειάζεται ένα μικτό θαύμα. Μπορεί να έχει την καλύτερη επίθεση, αμυντικά έχει κενά, όμως και τον έχει πληγώσει πολλές φορές. Μακριά από το Καραϊσκάκη έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 24 υπέρ και 13 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, μένοντας στο 1-1, παρότι προηγήθηκε πρώτος στο ματς.
Οι Ένχελς και Χατσισαφί έμειναν εκτός αποστολής από τον Όσκαρ Γκαρσία. Αναλυτικά οι 21 «εκλεκτοί» του Γκαρσία είναι: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.
Προγνωστικα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, θα κάνει ένα εύκολο διπλό ο Ολυμπιακός, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί ο Πλατανιάς, θα ψάξει αλλού για βαθμούς, το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,80 στις στοιχηματικες εταιριες
Πλατανιάς – Ολυμπιακός @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,80
Γκολ εκατέρωθεν στην Θράκη
Η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε άλλη μία μάχη πεντάδας, διότι με διπλό ο Παναιτωλικός, μπαίνει και αυτός στο κόλπο για την πέμπτη θέση.
Η Ξάνθη, έχει 32 βαθμούς και μετά τις απώλειες των άλλων ομάδων χτες, θα μείνει μόνο στην πέμπτη θέση. Έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα συνολικά και απολογισμό εντός έδρας τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει 13 γκολ και δεχτεί 12 τέρματα. Συνολικά έχει περισσότερα under 2,5 και no goal. Έχει μέτρια φόρμα, την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ηττήθηκε με 1-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.
Χωρίς τον τιμωρημένο έμπειρο κεντρικό αμυντικό της, Χρήστο Λισγάρα θα παραταχθεί η Ξάνθη. Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Συλλά, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Μεχία, Καμαρά, Λουσέρο, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Τριάδης, Φασίδης, Ορφανίδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.
Ο Παναιτωλικός μπορεί να είναι στην δέκατη θέση με 29 βαθμούς, με νίκη, όμως σήμερα, θα είναι στο μείον ένα βαθμό από την πέμπτη θέση και όλα θα είναι ανοικτά. Μακριά από το Αγρίνιο, έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ 11 υπέρ και τον ίδιο αριθμό κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα του, στα σύνολο γκολ. μετά από τα τρεις συνεχείς νίκες, την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 2-1 από τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Προγνωστικα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Άλλη μία σημαντική αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πέμπτη θέση, αναμένω να τα δώσουν όλα για την νίκη και έτσι περιμένω να σκοράρουν και οι δύο και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, το οποίο είναι σε απόδοση 2,10 στις στοιχηματικες εταιριες
Ξάνθη – Παναιτωλικός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,10
Λίγα γκολ στην Λαμία
Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Λεβαδειακό, επιθυμώντας να κάνει ένα ακόμα βήμα παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.
Η Λαμία έχει 23 βαθμούς και απέχει τέσσερις βαθμούς, από την προτελευταία επικίνδυνη θέση, σίγουρα χρειάζεται ακόμα κάποιους πόντους. Εντός έδρας έχει ρεκόρ τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ εννιά υπέρ και 12 κατά. Συνολικά έχει 19 στα 24 under 2,5 και μόνο ένα over 2,5 εντός έδρας. Μετά από καιρό, την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε το διπλό στην Κρήτη και πήρε βαθμολογική ανάσα.
Ο Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Πίτι και Παντελιάδη. Την αποστολή αποτελούν οι εξής:Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμία, Κουκόλης Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αναστασόπουλος, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Ακόστα, Φράγκος, Τσούκαλος, Βάντερσον, Αστσεριτς και Μπούτνικ.
Ο Λεβαδειακός με 29 βαθμούς, δέκα παραπάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, δεν θα κινδυνεύσει τελικά, πρέπει να γίνουν πολλά για να πέσει κατηγορία. Μακριά από την Βοιωτία, χάνει δυναμική, έχει μόλις μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις πέντε γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Εκτός έχει εννιά στα 12 under 2,5. Μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα, την προηγούμενη αγωνιστική ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε τελικά τους βαθμούς της νίκης με 2-1, επί της Λάρισας.
Προγνωστικα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η Λαμία έχει μεγαλύτερη ανάγκη των βαθμών, θα τα δώσει όλα, ενώ θα είναι πάντα προσεκτική αμυντικά, μη παίρνοντας ρίσκα, δεν βλέπω να έχει φάσεις και γκολ τα ματς, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,44 στις στοιχηματικες εταιριες
Λαμία – Λεβαδειακός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Προγνωστικα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Σούπερ Λιγκ Κυριακής 11 Μαρτίου 2018
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Πλατανιάς – Ολυμπιακός @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,80
Ξάνθη – Παναιτωλικός @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,10
Λαμία – Λεβαδειακός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44
Καλημέρα σας, σε όλα τα πρωταθλήματα, διεξάγονται οι τελευταίες αγωνιστικές και πλέον βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο, που μπορούν να κριθούν πολλά. Σήμερα, στην Ιταλία, υπάρχει πλήρη αγωνιστική δράση, σε πολλές και σημαντικές μάχες σε όλα τα μέτωπα, θα ασχοληθώ με τρία ματς από την Serie A, που έχει ακόμα ανοικτές θέσεις, αυτά τα παιχνίδια θα αφορούν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που γίνονται μάχες. Ας δούμε τις προτασεις στοιχηματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Να μην χάσει επαφή με την κορυφή η Νάπολι
Στο σημαντικότερο για σήμερα ματς στο Μιλάνο, η Ίντερ υποδέχεται την Νάπολι, που έχει στο μυαλό της μόνο τους βαθμούς της νίκης, ώστε να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη θέση.
Η Ίντερ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 51 βαθμούς, πέντε πόντους, μακριά από την τρίτη θέση, που προσφέρει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην έδρα της, έχει εννιά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία μόνο ήττα, έχοντας σκοράρει 27 γκολ και δεχτεί 11 τέρματα. Έχει έξι περισσότερα under 2,5 συνολικά και δύο περισσότερα εντός έδρας. Από τις αρχές Δεκεμβρίου, έχει κερδίσει μόνο δύο φορές, και αυτές τις πιο πρόσφατες αγωνιστικές, κερδίζοντας τις αδύναμες Μπολόνια και Μπενεβέντο. Ενδιάμεσα ηττήθηκε από την Τζένοα με 2-0.
Η Νάπολι, βρίσκεται ακόμα στην πρώτη θέση, με έναν βαθμό περισσότερο από την Γιουβέντους, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο και με νίκη θα ανέβει αυτή στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά από καιρό. Συνολικά έχει 22 νίκες σε 27 ματς, διαθέτοντας μαζί με την Γιουβέντους, την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία. Μακριά από το κοινό της, έχει μόνο μία βαθμολογική απώλεια, έχοντας πετύχει 30 γκολ και δεχτεί μόνο επτά. Την προηγούμενη αγωνιστική, διακόπηκε το σερί των νικών, έκανε μία κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-4 από την Ρόμα και πλέον δεν κρατάει την τύχη της στα χέρια της.
Προτασεις στοιχηματος Ίντερ – Νάπολι: Η Ίντερ δεν είναι στα καλύτερα της, είναι σε κάμψη εδώ και καιρό, η Νάπολι τα δίνει όλα για τον τίτλο, αναμένω να αφήσει πίσω της, την ήττα από την Ρόμα και θα επιστρέψει στις νίκες, το διπλό είναι σε απόδοση 2,00 στις στοιχηματικες εταιριες
Ίντερ – Νάπολι @@ 2 σε απόδοση 2,00
Επιστρέφει στις νίκες η Λάτσιο
Σε ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι η Κάλιαρι υποδέχεται την Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους και διαφορά δυναμικότητας.
Η Κάλιαρι έχει 25 βαθμούς και απέχει τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, μη έχοντας εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της στην κατηγορία. Αμυντικά παρουσιάζει κενά, έχοντας δεχτεί 41 γκολ σε 26 ματς. Στο γήπεδο της, έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία οχτώ ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 22 κατά. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Μόνο την Σπαλ έχει κερδίσει πρόσφατα, ενώ προέρχεται από δύο ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε εύκολα με 0-5 από την Νάπολι.
Η Λάτσιο είναι στην τέταρτη θέση, με 52 βαθμούς, έναν παραπάνω από την Ίντερ και τέσσερις από την Ρόμα, που κέρδισε χτες την Τορίνο με 3-0. Σκοράρει με άνεση και για αυτό το λόγο έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή στην κατηγορία με 64 γκολ ενεργητικό. Εκτός έδρας έχει καλύτερο απολογισμό, με δύο παραπάνω νίκες, ο απολογισμός της είναι εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 33 υπέρ και 20 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 0-1 από την Γιουβέντους, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση.
Προτασεις στοιχηματος Κάλιαρι – Λάτσιο: Η Κάλιαρι έχει περιορισμένες δυνατότητες και αμυντικά κενά, η Λάτσιο σκοράρει κατά βούληση και μπορεί να περάσει από αυτή την έδρας, θα ψάξει αλλού βαθμούς η γηπεδούχος, το διπλό είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιριες
Κάλιαρι – Λάτσιο @@ 2 σε απόδοση 1,65
Δυσκολεύεται στο γήπεδο της η Τζένοα
Στην Γένοβα η Τζένοα υποδέχεται την Μίλαν, που παλεύει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα.
Η Τζένοα έχει συλλέξει 30 βαθμούς, απέχει εννιά βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού και πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει. Εκτός έδρας έχει περισσότερους βαθμούς, στην έδρα της δείχνει να δυσκολεύεται, έχει ρεκόρ τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 18 κατά. Συνολικά έχει 20 στα 26 under 2,5 με τα 18 να είναι με no goal, λόγω της αδύναμης επίθεσης της. Την τελευταία αγωνιστική επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις, μετά από τρεις νίκες, χάνοντας με 2-0 από την Μπολόνια.
Η Μίλαν, ισοβαθμεί με την Σαμπντόρια στους 44 βαθμούς, στην έκτη θέση. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας βρει δίχτυα 25 φορές και δεχτεί 20 τέρματα. Εκτός έδρας, κάνει μεγάλα σκορ και έχει περισσότερα over 2,5 και γκολ γκολ. Ιδιαίτερα ανεβασμένη τελευταία, προέρχεται από αήττητο σερί οχτώ αγώνων, με έξι νίκες, ενώ προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες, κρατώντας ανέπαφη την εστία της.
Προτασεις στοιχηματος Τζένοα – Μίλαν: Η Μίλαν έχει βρει τα πατήματα της και την φόρμας της, ο Γκατούζο έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που παλεύει διαρκώς, η Τζένοα δεν θα μπορέσει να πάρει την νίκη, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιριες
Τζένοα – Μίλαν @@ 2 DNB σε απόδοση 1,65
Προτασεις στοιχηματος Κυριακής 11 Μαρτίου 2018
Ίντερ – Νάπολι @@ 2 σε απόδοση 2,00
Κάλιαρι – Λάτσιο @@ 2 σε απόδοση 1,65 Τζένοα – Μίλαν @@ 2 DNB σε απόδοση 1,65

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση