» » » » » Παμε στοιχημα: Στο κυνήγι των Πλεϊ Οφ ανόδου


Καλημέρα σας, ξεκινούν πάλι σήμερα τα πρωταθλήματα, τα οποία μπαίνουν στην τελική τους ευθεία, μετά την διακοπή για τα διεθνή φιλικά των Εθνικών ομάδων. Πλέον από εδώ και πέρα το κίνητρο θα μας δώσει σημεία στο παμε στοιχημα. Σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες, αφού δεν υπάρχουν ματς από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Ας δούμε τις σημερινές προβλέψεις στο παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Κανένα περιθώριο απέναντι στην ουραγό η Λοριάν
Στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η ουραγός Τουρ υποδέχεται την Λοριάν, που παλεύει για μία θέση στα μπαράζ ανόδου και διεκδικεί τη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο.
Η Τουρ παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, με μόλις 15 βαθμούς, απέχοντας 13 βαθμούς, από τα μπαράζ και 15 από την απευθείας παραμονή. Με μόνο τρεις νίκες σε 29 ματς και οχτώ αγωνιστικές να απομένουν, δεν φαίνεται να έχει ουσιαστικές ελπίδες παραμονής. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα. Στα τελευταία παιχνίδια της, το παλεύει, έχοντας μαζέψει έξι πόντους στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη.
Η Λοριάν, είναι στην τέταρτη θέση με 53 βαθμούς, δύο πάνω από την έκτη θέση και πέντε από την δεύτερη θέση, που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία. Τα μισά παιχνίδια της τα έχει κερδίσει, έχοντας σχεδόν μοιρασμένα αποτελέσματα, σκοράροντας με άνεση στα περισσότερα παιχνίδια της. Πριν την διακοπή, μετρούσε τέσσερις συνεχείς νίκες, με παράλληλα καλές εμφανίσεις.
Παμε στοιχημα Τουρ – Λοριάν: Η Λοριάν, δεν έχει κανένα περιθώριο για βαθμολογικές απώλειες, ειδικά απέναντι στην ουραγό, που έχει πολλές εμφανείς αδυναμίες, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω η Λοριάν απαιτείται να κάνει σήμερα το διπλό, το οποίο είναι σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχημα
Τουρ – Λοριάν @@ 2 σε απόδοση 1,80              
Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Παρι 98
Στη ίδια κατηγορία η Παρι 98 υποδέχεται την Γκάλεζεκ, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους και να θέλουν τους σημερινούς βαθμούς.
Η Παρι 98 είναι στην πέμπτη θέση με 52 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την έκτη Κλερμόν και έξι από την δεύτερη θέση. Μετά την πρωτοπόρο Ρεμς, έχει τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της, μετράει ρεκόρ εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 21 υπέρ και 13 κατά. Πολύ καλή αμυντικά, για αυτό το λόγο έχει περισσότερα under 2,5. Άφησε πίσω της, ένα κακό διάστημα και προέρχεται από δύο νίκες, επί Σοσο και Βαλενσιέν.
Η Γκάζελεκ, έχει 31 βαθμούς, απέχοντας μόνο τρεις βαθμούς, από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής στην κατηγορία. Και αυτή έχει περισσότερα under 2,5, όμως λόγω της επίθεσης της, όπου δυσκολεύεται αρκετά. Μακριά από την έδρα της, δυσκολεύεται πολύ, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δέκα ήττες, με γκολ εννιά υπέρ και 29 κατά. Στα οχτώ πρόσφατα ματς, έχει πάρει μόνο έναν βαθμό, δείχνοντας εκτός φόρμας, πριν την διακοπή.
Παμε στοιχημα Παρι 98 – Γκάζελεκ: Οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο, όμως η γηπεδούχος είναι ποιοτικότερη ομάδα και με την βοήθεια της έδρα της μπορεί να κερδίσει και να μείνει κοντά στα μπαράζ ανόδου, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,85 στις εταιριες στοιχημα
Παρι 98 – Γκάζελεκ @@ 1 σε απόδοση 1,85
Πολλά γκολ στο Άλμερε – Φορτούνα Σιτάρντ
Στην δεύτερη κατηγορία Ολλανδίας η Άλμερε Σίτι υποδέχεται την Φορτούνα Σιτάρντ, όπου η γηπεδούχος παλεύει για τα μπαράζ ενώ η φιλοξενούμενη για την πρώτη θέση που δίνει απευθείας άνοδο.
Η Άλμερε Σίτι έχει 40 βαθμούς και απέχει μόνο τρεις βαθμούς μακριά από την ένατη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ. Ο απολογισμός της είναι 11 νίκες, επτά ισοπαλίες και 13 ήττες, έχοντας σκοράρει 55 γκολ και δεχτεί 63 τέρματα. Μόνο πέντε από τα 31 παιχνίδια της, ήταν κάτω από τρία γκολ συνολικά και μόνο τρία εντός έδρας.
Η Φορτούνα Σιτάρντ, είναι στην τρίτη θέση με 59 βαθμούς, δύο πόντους μακριά από Ναϊμέγκεν και Γιάνγκ Άγιαξ, που είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα. Μετράει 18 νίκες, σε 31 ματς, έχοντας πετύχει 68 γκολ και δεχτεί 39 τέρματα. Προέρχεται από θετικό σερί, με μεγάλα σκορ. Συνολικά έχει 22 στα 31 over 2,5 και εννιά στα 16 εκτός έδρας.
Παμε στοιχημα Άλμερε Σίτι – Φορτούνα Σιτάρντ: Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τους βαθμούς, αναμένω να γίνει ανοικτό ματς με γκολ και φάσεις, αφού άλλωστε πολύ συχνά, πραγματοποιούν μεγάλα σκορ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,45 στις εταιριες στοιχημα
Άλμερε Σίτι – Φορτούνα Σιτάρντ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,45
Παμε στοιχημα Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018
Τουρ – Λοριάν @@ 2 σε απόδοση 1,80
Παρι 98 – Γκάζελεκ @@ 1 σε απόδοση 1,85
Άλμερε Σίτι – Φορτούνα Σιτάρντ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,45


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση