Καλημέρα σας, συνεχίζονται σήμερα οι επαναληπτικοί αγώνες τς φάσης του 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ματς, τα οποία είναι και τα δύο στην Αγγλία. Θέση στη οχτάδα, πήραν χτες Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα θα μάθουμε τις άλλες δύο ομάδες. Η Μάντσεστερ Σίτι, δεν θα έχει πρόβλημα να βρεθεί στην επόμενη φάση, ενώ στο Λονδίνο θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Τότεναμ και Γιουβέντους. Πάμε κατευθείαν να δούμε τα σημερινά προγνωστικα στοιχηματος Τσαμπιονς Λιγκ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Όλα ανοικτά στο Τότεναμ – Γιουβέντους
Στο Λονδίνο η Τότεναμ θα υποδεχτεί την Γιουβέντους στον επαναληπτικό του 2-2 στο Τορίνο, με την πρόκριση να είναι ανοικτή ακόμα, ένα τέρμα αλλάζει όλες τις ισορροπίες.
Στο πρώτο ματς, στο Τορίνο, η γηπεδούχος Γιουβεντους, κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν, μάλιστα ο ίδιος παίκτης λίγο πριν την συμπλήρωση του δεκαλέπτου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Από και έπειτα ο Τότεναμ, ανέβασε την απόδοση της, και δέκα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Χάρι Κέϊν, μείωσε σε 2-1. Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ, μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Έρικσέν και να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στην τελική οχτάδα.
Η Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι στην τέταρτη θέση, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση και παλεύει να εξασφαλίσει την συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην έδρα της, στο πρωτάθλημα έχει χάσει μόλις μία φορά. Προέρχεται από τρεις νίκες, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της, σε αυτά τα ματς.
Η Γιουβέντους, θα προκριθεί, θέλει νίκη ή ισοπαλία από 3-3 και άνω. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας, είναι έναν βαθμό πίσω από την Νάπολι, έχοντας ένα ματς λιγότερο, που αν το κερδίσει θα βρεθεί στην κορυφή. Το Σάββατο, έκανε ένα μεγάλο διπλό, στην Ρώμη, επί της Λάτσιο, με ένα τέρμα του Ντιβαλά, στις καθυστερήσεις. Η νίκη σε συνδυασμό με την ήττα της Νάπολι, της δίνει την δυνατότητα, να ανέβει στην πρώτη θέση.
Προγνωστικα στοιχηματος Τότεναμ – Γιουβέντους: όπως στο πρώτο ματς, έτσι και σήμερα, θα γίνει μία πραγματική μάχη, για την πρόκριση, η Γιουβέντους θέλει νίκη, τουλάχιστον πρέπει αν σκοράρει μία φορά, αναμένω να γίνει πάλι ένα ανοικτό ματς, με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλαδα, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Τότεναμ – Γιουβέντους @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Δεν κινδυνεύει η Μάντσεστερ Σίτι
Στο Μάντσεστερ, η Σίτι υποδέχεται τη Βασιλεία, έχοντας σημαντικό προβάδισμα και το μόνο που απαιτείται να κάνει είναι να υπερασπιστεί το 0-4 του πρώτου ματς.
Πριν από δεκαπέντε μέρες, η Μάντσεστερ Σίτι, έδειξε για ακόμα μία φορά την ανωτερότητα της, παίρνοντας την νίκη με τελικό σκορ 0-4. Μπήκε με δύναμη στον αγωνιστικό και πριν το μέση του ημιχρόνου, είχε προηγηθεί με 0-3, με τρεις διαφορετικούς παίκτες. Στις αρχές του δευτέρου μέρους, έκανε το τελικό 0-4 και έριξε τους ρυθμούς, μη αλλάζοντας το σκορ μέχρι το τέλος.
Με ότι έχει δείξει μέχρι τώρα η Σίτι, δεν θα έχει πρόβλημα να βρεθεί στην επόμενη φάση. Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει απόσταση ασφαλείας 16 βαθμών από την δεύτερη Γιουνάϊτεντ και μπορεί να αφοσιωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, έχει μόλις μία ήττα και 25 νίκες σε 29 παιχνίδια, σκοράροντας κατά βούληση. Την Κυριακή, κέρδισε εύκολα την Τσέλσι, παρά το τελικό 1-0, αφού απειλήθηκε ελάχιστα.
Η Βασιλεία, δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες, θα πάει στην Αγγλία για να κάνει ότι μπορεί. Στην Ελβετία, είναι στην δεύτερη θέση, 14 βαθμούς πίσω από την Γιουνγκ Μποϊς, αλλά με δύο ματς λιγότερα, αλλά και πάλι η αποστολή τίτλου είναι πολύ δύσκολη. Μετράει δύο ήττες, στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Το τελευταίο ματς, ήταν στις 17 Φεβρουαρίου, όπου ηττήθηκε με 0-2 από την Σεν Γκάλεν.
Προγνωστικα στοιχηματος Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία: Δεν τίθεται θέμα, πρόκρισης, η Βασιλεία, έχει πολλές αδυναμίες και δεν μπορέσει να αντισταθεί, πιστεύω ότι η Σίτι θα κάνει άλλη μία εύκολη νίκη, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5, είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλαδα
Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,55
Προγνωστικα στοιχηματος Τσαμπιονς Λιγκ Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018
Τότεναμ – Γιουβέντους @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75
Μάντσεστερ Σίτι – Βασιλεία @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,55

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση