» » » » » Κάνουμε παιχνίδι με Ρόμα και Μονακό



Καλημέρα σε όλους σας, τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ολοκληρώθηκαν χτες, χαρίζοντας μας έντονες συγκινήσεις και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, σε όλα τα μέτωπα. Σήμερα, Παρασκευή, ξεκινά ένα τριήμερο, με ματς από τα εγχώρια Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που έχουν μπει πλέον στην τελική τους ευθεία. Υπάρχουν ωραία και σημαντικά ματς και ελπίζω να μας στείλουν στο ταμείο. Ας δούμε τα σημερινά στοιχημα προγνωστικα στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Σε φόρμα η Μονακό
Η 29η αγωνιστική στην Γαλλική Λιγκ 1 ξεκινά με την αναμέτρηση Στρασβούργο – Μονακό, με τις δύο ομάδες να είναι στις άκρες του βαθμολογικού πίνακα και να έχουν διαφορετικούς στόχους.
Το Στρασβούργο έχει 31 βαθμούς και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε πρέπει αν είναι σε εγρήγορση συνεχώς, μαζεύοντας βαθμούς, όπου μπορεί. Στην έδρα του, έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 20 γκολ και δεχτεί 18 τέρματα. Συνολικά έχει δεχτεί 49 γκολ, μία επίδοση που είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία. Μία νίκη έχει στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε, εύκολα με 2-0 από την Καέν.
Η Μονακό είναι στην δεύτερη θέση με τέσσερις περισσότερους βαθμούς από την τρίτη Μαρσεϊγ και επιθυμεί να μείνει εκεί μέχρι τέλους, για να αγωνιστεί απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μακριά από το Πριγκιπάτο, έχει ρεκόρ έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 27 υπέρ και 15 κατά. Συνολικά μετράει 20 στα 28 over 2,5 και οχτώ στα 13 over 2,5 εκτός έδρας. Έχει να ηττηθεί από το τέλος Νοεμβρίου, την προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε εύκολα την Μπορντό με τελικό σκορ 2-1.
Στοιχημα προγνωστικα Στρασβούργο – Μονακό: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Μονακό έχει βρει ρυθμό και δεν φαίνεται να μπορεί η γηπεδούχος να την σταματήσει, η Μονακό σκοράρει με ευκολία, ενώ το Στρασβούργο δέχεται εύκολα το γκολ,το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 είναι σε απόδοση 2,00 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Στρασβούργο – Μονακό @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 2,00
Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Ρόμα
Στην Serie A, μετά το τραγικό γεγονός με τον θάνατο του Αστόρι, διεξάγεται η 28η αγωνιστική, στα πλαίσια της οποίας η Ρόμα υποδέχεται την Τορίνο, που μάλλον είναι αδιάφορη βαθμολογικά.
Η Ρόμα είναι είναι στην τρίτη θέση, μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά κοντά σε Νάπολι και Ίντερ, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Στο γήπεδο της, μετράει οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας πετύχει 22 γκολ και δεχτεί 15 τέρματα. Συνολικά έχει δεχτεί μόνο 23 γκολ σε 27 ματς. Έχει επτά περισσότερα under 2,5 και μοιρασμένα εντός έδρας. Μετά τη ήττα από την Μίλαν, την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε νικηφόρα από την Νάπολι, κερδίζοντας με 2-4, στερώντας ίσως την πρώτη θέση στην αντίπαλο της.
Το Τορίνο έχει 36 βαθμούς και ουσιαστικά δεν έχει ρεαλιστικούς στόχους. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες, 12 σε σύνολο αγώνων 26 αγώνων. Μακριά από το κοινό της έχει τρεις νίκες, τρεις ήττες και επτά ισόπαλα αποτελέσματα, με γκολ 16 υπέρ και 20 κατά. Προέρχεται από δύο κακές εμφανίσεις και ήττες, από Γιουβέντους και Βερόνα, την τελευταία αγωνιστική.
Στοιχημα προγνωστικα Ρόμα – Τορίνο: Η Ρόμα, έχει αποδείξει ότι δεν είναι αμελητέα μονάδα, μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε, το Τορίνο, είναι αδιάφορο, μη έχοντας ουσιαστικούς στόχους και δεν περιμένω να πάρει κάτι καλό από την σημερινή αναμέτρηση, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,75 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Ρόμα – Τορίνο @@ 1 σε απόδοση 1,75
Μένει αήττητη η Σάλκε στο Μαϊντζ
Στην Μπουντεσλίγκα η Μαϊντζ υποδέχεται την Σάλκε που παλεύει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μαϊντζ βρίσκεται στην 16η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, έχει 25 βαθμούς, επτά πόντους πάνω από την από κάτω επικίνδυνη θέση που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία. Ότι καλό κάνει είναι εντός έδρας, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 16 υπέρ και 18 κατά, το συνολικό παθητικό της είναι 42 γκολ, η δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ, είναι μοιρασμένα, τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες με Βόλφσμπουργκ εντός και Αμβούργο εκτός πρόσφατα.
Η Σάλκε, είναι στην δεύτερη θέση, με 43 βαθμούς, κάτω της όμως υπάρχουν τέσσερις ομάδες, με απόσταση τεσσάρων πόντων, οπότε μπορεί εύκολα να πέσει στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει 18 γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Έχει λίγα παραπάνω παιχνίδια με κάτω από τρία γκολ και no goal. Προέρχεται από τις σημαντικές νίκες, επί Χοφενχαϊμ, Μπάγερν Λεβερκούζε και Χέρτα, όπου στα δύο τελευταία, κράτησε την εστία της ανέπαφη.
Στοιχημα προγνωστικα Μαϊντζ – Σάλκε: Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους και διαφορά δυναμικότητας, πιστεύω ότι η Σάλκε είναι ποιοτικότερη ομάδα και μπορεί να μείνει αήττητη σήμερα, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,50 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες
Μαϊντζ – Σάλκε @@ 2 DNB σε απόδοση 1,50
Στοιχημα προγνωστικα Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018
Στρασβούργο – Μονακό @@ 2 & over 1,5 σε απόδοση 2,00
Ρόμα – Τορίνο @@ 1 σε απόδοση 1,75
Μαϊντζ – Σάλκε @@ 2 DNB σε απόδοση 1,50

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση