» » » » » Βγαίνουν φιναλίστ κυπέλλου σε Ελλάδα και Γερμανία


Καλημέρα σας, αυτή την εβδομάδα, δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αλλά παιχνίδια από τις τελικές φάσεις των κυπέλλων αλλά και εμβόλιμη αγωνιστική σε Serie A και Primera Division. Σήμερα, θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση Θελτα – Μπαρτσελόνα αλλά και τους ημιτελικούς κυπέλλου σε Ελλάδα και Γερμανία. Μην χάνουμε άλλο χρόνο ας δούμε τις σημερινές προτάσεις στο στοιχημα κυπελλο, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Εύκολη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο, στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδας, από όπου θα προκύψει ο πρώτος φιναλίστ του μεγάλου τελικού.
Πριν από καιρό στο πρώτο ματς, ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς ανώτερος και δίκαια πήρε το προβάδισμα με τελικό σκορ 1-3. Λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο ΠΑΟΚ είχε προβάδισμα δύο τερμάτων, με γκολ του Μαουρίτσιο και του Πρίγιοβιτς. Στο δεύτερο μέρος ο Μπίσεβαρ έκανε το 0-3, με τον Κόρμπο να μειώνει σε 1-3. Το γκολ του Πανιώνιου δεν του προσφέρει κάτι παραπάνω, πάλι χρειάζεται τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση, αφού ο ΠΑΟΚ, έχει τρία εκτός έδρας γκολ.
Στον προηγούμενο γύρο, ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Ατρόμητο με δύο νίκες και ο Πανιώνιος την Λαμία με επίσης δύο νίκες. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πάλι στην Τούμπα, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα, όπου πάλι ο ΠΑΟΚ, επιβλήθηκε εύκολα με 3-1, σαφώς ανώτερος σε όλη την διάρκεια του ματς.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, επιστρέφουν οι τιμωρημένοι και ο Κρέσπο, ενώ τα προβλήματα του Πανιώνιου παραμένουν.
Στοιχημα κυπελλο ΠΑΟΚ – Πανιώνιος: Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα να βρεθεί στον τελικό κυπέλλου, εκτός φόρμας και με προβλήματα ο Πανιώνιος, που είναι αναγκασμένος να επιτεθεί να σκοράρει, ο ΠΑΟΚ θα βρει περισσότερους χώρους, ο συνδυασμός με το over 1,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικες εταιριες, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)  και πολλά ειδικά στοιχήματα
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,55
Σκληρή μάχη στην Γερμανία για μία θέση στον τελικό κυπέλλου
Για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας η Μπάγερν Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, σε νοκ άουτ αναμέτρηση, που θα κρίνει ποία ομάδα να διεκδικήσει το τρόπαιο. Όποια ομάδα περάσει, θα βρει στον τελικό μία εκ των Σάλκε και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
Η Λεβερκούζεν στην φάση των 16 απέκλεισε την Γκλάντμπαχ με 0-1, ενώ στην επόμενη φάση απέκλεισε την Βέρντερ Βρέμης στην παράταση με 4-2, αφού η κανονική διάρκεια του ματς έληξε με 2-2. Στο πρωτάθλημα είναι στην τρίτη θέση, μετρώντας τρεις ήττες σε 15 εντός έδρας ματς. Προέρχεται από δύο σημαντικές και εύκολες νίκες, και οι δύο με 4-1, εκτός έδρας την Λειψία εντός την Αϊντραχτ την τελευταία αγωνιστική.
Η Μπάγερν Μονάχου, έχει 20 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση και έχει κατακτήσει τον τίτλο. Έχει 24 νίκες σε 30 ματς, έχοντας τις καλύτερες επιδόσεις σε επίθεση και άμυνα. Σε δύο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League.
Στοιχημα κυπελλο Μπάγερν Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου: Η Λεβερκούζεν δεν είναι αμελητέα ομάδα, η Μπάγερν πρέπει να είναι σοβαρή για να παίξει στον τελικό, θα γίνει μία δυνατή μονομαχία, όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ, που μας προσφέρεται σε απόδοση 1,65 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικες εταιριες
Λεβερκούζεν – Μπάγερν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Πολλά γκολ στο Βίγκο
Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Βίγκο θα γίνει η αναμέτρηση Θέλτα – Μπαρτσελόνα, με την γηπεδούχο να έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς για την Ευρωπαϊκή έξοδο.
Η Θέλτα έχει 43 βαθμούς και απέχει από την έκτη θέση πέντε βαθμούς, έχοντας ακόμα ελπίδες για Ευρωπαϊκή έξοδο. Στην έδρα της έχει απολογισμό επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 26 γκολ και δεχτεί 17 τέρματα. Συνολικά έχει 21 στα 32 over 2,5, με τα 19 να είναι με γκολ γκολ. Η νίκη επί της Σεβίλλης δεν είχε συνέχεια, αφού την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε κακή εμφάνιση, στο Λεγκανές, όπου ηττήθηκε με 1-0.
Η Μπαρτσελόνα, παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας 25 νίκες και επτά ισοπαλίες και παράλληλα την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Δεν είναι στα καλύτερα της πρόσφατα, αποκλείστηκε από την Ρόμα από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα κερδίζει λόγω της ποιότητας κάποιων παικτών της. Έχει τέσσερα περισσότερα over 2,5 συνολικά. Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές κέρδισε την Λεγκανές με 3-1 και την προηγούμενη την Βαλένθια με 2-1.
Στοιχημα κυπελλο Θέλτα – Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την νίκη, αλλά απαιτείται να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο, η Θέλτα είναι καλή ομάδα και θα δυσκολέψει την αντίπαλο της, αναμένω να γίνει ανοικτό ματς με γκολ και φάσεις, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις αδειοδοτημένες στοιχηματικες εταιριες
Θέλτα – Μπαρτσελόνα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,50
Στοιχημα κυπελλο Τρίτης 17 Απριλίου 2018
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,55
Λεβερκούζεν – Μπάγερν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Θέλτα – Μπαρτσελόνα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,50

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση