» » » » » » Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League


Καλημέρα σας, χτες βγήκε η τελική τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθεί και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν του τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. Στα πρώτα ματς, οι γηπεδούχοι κέρδισαν και πήραν προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό, διότι όπως είδαμε τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τις αναλύσεις στο Europa League στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Σημαντικό προβάδισμα για την Άρσεναλ
Στην Μόσχα η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Άρσεναλ, όπου μετά το 4-1 του Λονδίνου, απαιτείται να υπερβάλει εαυτόν για να την αποκλείσει.
Πριν από μία εβδομάδα, στο Λονδίνο η Άρσεναλ, πήρε την νίκη με τελικό σκορ 4-1. Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, η Άρσεναλ προηγήθηκε νωρίς, η ΤΣΣΚΑ, ισοφάρισε προσωρινά, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα, η Άρσεναλ πήρε άμεσα το προβάδισμα και με άλλα δύο τέρματα πριν την λήξη του ημιχρόνου, πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.
Για την Άρσεναλ, η κατάκτηση του θεσμού, αποτελεί μία διέξοδο, αφού στο πρωτάθλημα, έχει μείνει πίσω και πολύ δύσκολα θα προλάβει το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΤΣΣΚΑ είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και την πιο πρόσφατη αγωνιστική, ηττήθηκε με 1-2 από την Ντιναμό Μόσχας.
Europa League στοιχημα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Άρσεναλ: Η Άρσεναλ, αν είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, οι δύο ομάδες έχουν αμυντικά κενά και μπορεί το ματς να γίνει γκολ γκολ, το οποίο είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες με cash out
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Άρσεναλ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Κλείνει τους χώρους η έμπειρη Ατλέτικο Μαδρίτης
Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, στον επαναληπτικό του 2-0, πριν από επτά ημέρες στην Μαδρίτη.
Στο πρώτο ματς η Ατλέτικο Μαδρίτης, έδειξε την ανωτερότητα της και την εμπειρία της σε νοκ άουτ ματς, αφού επιβλήθηκε με 2-0. Ήδη από το πρώτο λεπτό του αγώνα, σκόραρε με τον Κόκε και ο Κριεζμάν, πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε τον ρυθμό και δεν άλλαξε κάτι.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι στην δεύτερη θέση της Λα Λίγκα και δεν θα κινδυνεύσει να πέσει από την τέταρτη θέση, οπότε του χρόνου θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σαββατοκύριακο αντιμετώπισε την Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός έδρας, όπου πάλι με τον Κριεζμάν, ισοφάρισε στο τελικό 1-1.
Η Σπόρτινγκ έχει μείνει πίσω από Πόρτο και Μπενφίκα στην Πορτογαλία, λόγω της ήττας από την Μπράγκα, πριν από δύο αγωνιστικές. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το ιδανικό, με τον πρόεδρο της ομάδας να τιμωρεί τους παίκτες.
Europa League στοιχημα Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισ.: Η Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι εμπειρότατη και γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει προκρίσεις σε νοκ άουτ, με βασικό συστατικό την αμυντική της λειτουργία, πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα και σήμερα, θα κλείσει τους χώρους και θα σβήσει τον ρυθμό, τα λίγα γκολ, έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις στοιχηματικες εταιριες με cash out, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισ. @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Πάλι γκολ στο Σάλτσμπουργκ – Λάτσιο
Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Λάτσιο, στον επαναληπτικό του 4-2, χωρίς ακόμα να είναι αποκλεισμένη, διότι αν ανοίξει το σκορ, όλα θα είναι ανοικτά.
Πριν από επτά ημέρες, η Λάτσιο προηγήθηκε δύο φορές, στις αρχές κάθε ημιχρόνου, αλλά η φιλοξενούμενη κατάφερε και τις δύο φορές να φέρει το ματς στα ίσια. Η δεύτερη ισοφάριση, όμως δεν κράτησε πολύ, αφού η Λάτσιο, άμεσα πήρε προβάδισμα δύο γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών και κάνοντας το τελικό 4-2. Σημαντικά τα δύο εκτός έδρας γκολ των Αυστριακών.
Στην Αυστρία έχει διαφορά οχτώ βαθμών από την δεύτερη θέση και δίκαια είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Μετά από αρκετό καιρό, ηττήθηκε από την Λιντσερ, με 1-0, δείχνοντας ότι έχει το μυαλό της στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λάτσιο είναι στην τρίτη θέση της Σέριε Α, αλλά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από μία κακή περίοδο, έχει κάνει δύο καλές εμφανίσεις με εύκολες νίκες.
Europa League στοιχημα Σάλτσμπουργκ – Λάτσιο: Ακόμα δεν έχει κριθεί απόλυτα από το ζευγάρι, αναμένω να είναι πάλι ανοικτό με πολλά γκολ και φάσεις, έτσι θα πάω με τα πολλά γκολ που μας δίνονται σε απόδοση 1,53 στις στοιχηματικες εταιριες με cash out
Σάλτσμπουργκ – Λάτσιο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,53
Αναγκασμένη να επιτεθεί η Μαρσεϊγ
Στο πιο ίσως αμφίρροπο παιχνίδι η Μαρσεϊγ υποδέχεται την Λειψία, με στόχο να ανατρέψει το 1-0 της Γερμανίας και να πάρει μία θέση στα ημιτελικά του θεσμού.
Στην Γερμανία, στο πρώτο ματς η Λειψία, έδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και δικαίως έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Η Λειψία, κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Βέρνερ, με αυτό το τέρμα να καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα, μη αλλάζοντας κάτι στο δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ είναι ρευστό και αναμένω να γίνει μία σκληρή μάχη με έντονες συγκινήσεις.
Στην Γερμανία η Λειψία, έχει πέσει στην έκτη θέση και θα παλέψει μέχρι τέλους για την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι στα καλύτερα της πρόσφατα ματς, την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε με 1-4 από την Μπάγερν Λεβερκούζεν.
Η Μαρσεϊγ στην Γαλλία ισοβαθμεί με την Λυών, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την τρίτη θέση που οδηγεί στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Μονπελιέ, χάνοντας και άλλο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.
Europa League στοιχημα Λειψία – Μαρσεϊγ:  Θα γίνει μία σκληρή μάχη, με τα πάντα να είναι ανοιχτά, οι δύο ομάδες, όσο εύκολα σκοράρουν τόσο εύκολα δέχονται κάποιο γκολ, έτσι θα ρισκάρω με τα πολλά γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιριες με cash out
Λειψία – Μαρσεϊγ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,65
Europa League στοιχημα Πέμπτη 12 Απριλίου 2018
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Άρσεναλ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισ. @@ under 2,5 σε απόδοση 1,55
Σάλτσμπουργκ – Λάτσιο @@ over 2,5 σε απόδοση 1,53
Λειψία – Μαρσεϊγ @@ over 2,5 σε απόδοση 1,65

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση