Καλημέρα σας, όπως όλα τα πρωταθλήματα έτσι και η Super League φτάνει στο τέλος, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Σήμερα, η αγωνιστική περιλαμβάνει παιχνίδια για όλα τα γούστα, που μπορούν να κρίνουν κάποιες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Υπάρχουν μάχες τόσο στην ούρα όσο στις πρώτες θέσεις για την έξοδο στην Ευρώπη. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τις αναλύσεις και τα προγνωστικα στο στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ
Στην Κρήτη ο υποβιβασμένος Πλατανιάς υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ που θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την οριστικοποίηση του φετινού τίτλου.
Για τον Πλατανιά δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, έχοντας μόλις δέκα βαθμούς, διαθέτοντας την χειρότερη επίθεση και άμυνα. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν με μεταγραφές, τα αποτελέσματα δεν ήταν να αναμενόμενα. Δικαίως να αγωνιστεί του χρόνου στην Φουτμπολ Λιγκ. Τα έχει παρατήσει, που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ήδη έχουν αποχωρήσει κάποιοι παίκτες και θα παραταχθεί με πειραματική αποστολή.
Η ΑΕΚ, με νίκη σήμερα και την οριστική τιμωρία του ΠΑΟΚ, θα θέλει λίγους βαθμούς για την μαθηματική επιβεβαίωση του τίτλου. Έχει υποστεί μόλις δύο ήττες, σε 26 ματς, έχοντας δεχτεί μόνο 12 τέρματα. Λόγω της άμυνας έχει 18 στα 26 no goal. Η τελευταία ήττα της στο πρωτάθλημα, ήταν τον Οκτώβριο. Προέρχεται από τρεις νίκες, χωρίς να έχει δεχτεί κάποιο γκολ. Την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε με 3-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
Όγκνιεν Βράνιες και Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι τραυματίες ενώ ο Μάρκο Λιβάγια είναι τιμωρημένος . Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο.
Προγνωστικα στο στοιχημα Πλατανιας – ΑΕΚ: Δεν τίθεται θέμα νίκης, τα έχει παρατήσει ο Πλατανιάς, η ΑΕΚ θα έχει ένα εύκολο βράδυ, το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,55 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια
Πλατανιάς – ΑΕΚ @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,55
Φαβορί ο Ατρόμητος στην Λεωφόρο
Στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο, που δίνεται φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες, ίσως η πρώτη φορά στα χρονικά του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την νίκη στην έδρα του.
Ο Παναθηναϊκός μετά την τιμωρία του -3 λόγω χρεών, έπεσε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς, πλέον η πέμπτη θέση έχει απομακρυνθεί πολύ. Οι παίκτες του δεν προπονήθηκαν Δευτέρα και Τρίτη, κάνοντας αποχή λόγω ανεξόφλητων δόσεων, δείχνοντας το κάκιστο κλίμα στην ομάδα. Στην Λεωφόρο, παρόλα αυτά, έχει ηττηθεί μόνο μία φορά, δεχόμενος μόλις τέσσερα γκολ σε 12 ματς. Συνολικά έχει 20 στα 26 under 2,5 και 10 στα 12 εντός έδρας. Δεν έχει νίκη στα τρία πρόσφατα ματς, αλλά δύο ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Αστέρα και ήττα από την ΑΕΚ την πιο πρόσφατη αγωνιστική.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέραν του τιμωρημένου Ινσούα δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί που από την Παρασκευή είχε ενοχλήσεις στην ιερολαγονία. Την αποστολή που αποτελούν οι Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβετσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης, Λουτσιάνο, Αποστολάκης και Μπουζούκης.
Ο Ατρόμητος είναι στην τέταρτη θέση, χωρίς να απειλείται από τις υπόλοιπες ομάδες και έτσι θα αγωνιστεί στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, πιστοποιώντας την πολύ καλή φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα. Μετράει μόλις τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας έχει μόλις μία. Συνολικά έχει 17 στα 26 under 2,5. Προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, την ισοπαλία με τον Πανιώνιο και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, με 0-2, χωρίς να αγωνίζονται οι δανεικοί από τον αντίπαλο της.
Πρόβλημα της τελευταίας αγωνιστικής είναι ο αμυντικός Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο στην προπόνηση του Σαββάτου. Οι «εκλεκτοί» του Νταμίρ Κάναντι για την αναμέτρηση στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Χατζηισαίας, Μάντσον, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης και Βασιλακάκης.
Προγνωστικα στο στοιχημα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την κατάσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, σίγουρα δεν θα είναι ιδανικό, ο Ατρόμητος είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,80 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος @@ 2 dnb σε απόδοση 1,80
Βαθμούς για να μην μπλέξει η Λάρισα
Νωρίς το μεσημέρι η Λάρισα υποδέχεται τον Παναιτωλικό που με νίκη θα μπει στο κόλπο για την πέμπτη θέση, ενώ η γηπεδούχος θέλει να αποφύγει οριστικά τον υποβιβασμό.
Η Λάρισα, έχει 26 βαθμούς, όσους η Λαμία και ο Απόλλων Σμύρνης, πέντε πάνω από την Κέρκυρα, που παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Στο ΑΕΛ Αρίνα έχει απολογισμό τέσσερις νίκες επτά ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ επτά υπέρ και τον ίδιο αριθμό κατά. Σε 13 εντός έδρας ματς έχει μόνο ένα over 2,5 και τρία γκολ γκολ. Μόνο τον Πλατανιά έχει κερδίσει τον νέο έτος, ενώ προέρχεται από την ήττα στην Ριζούπολη με 3-0.
Με Σάντι Κρίζμαν και Αντνάν Αγκάνοβιτς, αλλά χωρίς τον Φερνάντο Γουάλας που προφυλάσσεται ενόψει ΑΕΚ η αποστολή της ΑΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σωτήρης Αντωνίου είναι η εξής: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Μόρας, Ρέντζας, Χούμπτσεβ, Μασούρας, Φατιόν, Μπάλλας, Αγκάνοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Περόνε, Ναζλίδης.
Ο Παναιτωλικός έχει 32 βαθμούς και με νίκη θα είναι έναν βαθμό πίσω από την πέμπτη θέση. Μακριά από το Αγρίνιο έχει τρεις νίκες και από πέντε ισοπαλίες και ήττες, έχοντας σκοράρει 11 γκολ και δεχτεί 12 τέρματα. έχει έξι παραπάνω under 2,5 και εννιά στα 13 εκτός έδρας. Μετά από τις δύο ήττες που υπέστη σε Ριζούπολη και Ξάνθη, την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννενα με τελικό σκορ 1-0.
Ο Τραϊνός Δέλλας αντιμετωπίζει ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα, καθως δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά παίκτες. Πιο συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι Βακράκος, Γουίλιαν, Ιταμπέλ, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μάζουρεκ και Μπεχαράνο. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κυριακίδης, Κουσιάδης, Μπράβο, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Νταλακούρας, Παρράς, Βασιλούδης, Μιχάι, Μοράρ, Γιαννιώτης και Άργκους.
Προγνωστικα στο στοιχημα Λάρισα – Παναιτωλικός: Οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, αναμένω να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές και να μην πάρουν ρίσκα, αφού ένα γκολ θα αλλάξει τις ισορροπίες, τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,47 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια
Λάρισα – Παναιτωλικός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Με κίνητρο η Ξάνθη, με απουσίες ο ΠΑΣ Γιάννενα
Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα που έχει ελάχιστες ελπίδες για την πεντάδα, σε αντίθεση με τη Ξάνθη που με τους τρεις βαθμούς θα έχει τον πρώτο λόγο.
Η Ξάνθη, μετά την χθεσινή ήττα το Αστέρα Τρίπολης, με νίκη θα μείνει μόνο στην πέμπτη θέση με διαφορά τριών βαθμών. Στο γήπεδο της έχει ρεκόρ πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει 14 γκολ και δεχτεί 12 τέρματα. Συνολικά έχει 20 στα 26 under 2,5 και δέκα στα 13 under 2,5 και no goal εκτός έδρας. Μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού, την τελευταία αγωνιστική πήρε εύκολα την λευκή ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου.
Χωρίς τον τιμωρημένο δεξιό οπισθοφύλακα Δήμο Μπαξεβανίδη θα παραταχθεί σήμερα η Ξάνθη. Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σέρβος προπονητής του συλλόγου της Θράκης, Μίλαν Ράσταβατς είναι οι παρακάτω: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Κασάδο, Συλλά, Σβάρνας, Φλίσκας, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Μεχία, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Φασίδης, Τριάδης, Κάστρο, Γέντρισεκ.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει 30 βαθμούς και δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την πέμπτη θέση. Έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, 12 συνολικά. Μακριά από τα Γιάννενα, έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, με γκολ 13 υπέρ και 16 κατά. Συνολικά έχει 17 στα 26 under 2,5 και 9 στα 13 εκτός έδρας. Δεν είναι σε ιδανική κατάσταση, προέρχεται από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα πιο πρόσφατα ματς με Παναιτωλικό και Απόλλων Σμύρνης.
Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, δεν είναι διαθέσιμοι οι Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μπετρά, Βιδάλ και Σολτάνι. Οι «εκλεκτοί» του Γιάννης Πετράκη είναι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Λίλα, Καρανίκας, Γώγος, Παπαδόπουλος, Νικολιάς, Τσικάρσκι, Χαλκιαδάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Χέλκβιστ, Μανθάτης, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μιχαήλ, Κόντε, Σκόνδρας.
Προγνωστικα στο στοιχημα Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννενα: Η Ξάνθη έχει το κίνητρο, την ποιότητα και την βοήθεια της έδρας να πάρει τους βαθμούς της νίκης και να κάνει σημαντικό βήμα για την πέμπτη θέση, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,85 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια
Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 σε απόδοση 1,85
Προγνωστικα στο στοιχημα Κυριακή 15 Απριλίου 2018
Πλατανιάς – ΑΕΚ @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,55
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος @@ 2 dnb σε απόδοση 1,80
Λάρισα – Παναιτωλικός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47
Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννενα @@ 1 σε απόδοση 1,85
 Γεία χαρά σε όλους σας, άλλη μία σημαντική ημέρα έχουμε μπροστά μας για αυτή την αγωνιστική σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα. Σήμερα, στην αγωνιστική υπάρχουν πολλά ντέρμπι μεταξύ πρωτοπόρων σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, που μπορούν να κρίνουν πολλά για τις τελικές θέσεις τους. Θα ασχοληθώ με τα τρία σημαντικότερα παιχνίδια από την Μπουντεσλίγκα, την Γαλλική Ligue 1 και την Serie A. Πάμε να δούμε τις σημερινές προβλεψεις στο παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Μονομαχία δεύτερης θέσης στην Μπουντεσλίγκα
Η 30η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα περιλαμβάνει την μονομαχία ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρτμουντ, που αποτελεί ντέρμπι για την δεύτερη θέση.
Η Σάλκε είναι στην δεύτερη θέση με 52 βαθμούς, μακριά από την κορυφή, αλλά κοντά στις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Στην έδρα της έχει απολογισμό οχτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 23 γκολ και δεχτεί 14 τέρματα. Έχει ένα παραπάνω συνολικά και δύο εντός έδρας. Έπειτα από έξι συνεχείς νίκες, χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ, την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε από το Αμβούργο με 3-2, παρότι άνοιξε πρώτη το σκορ.
Η Ντόρτμουντ, είναι ένα βαθμό πίσω από την αντίπαλο της και ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Champions League. Μέτριο απολογισμό έχει μακριά από την έδρα της, με έξι νίκες και τρεις ήττες σε 14 ματς. Όσο εύκολα  σκοράρει τόσο εύκολα δέχεται κάποιο γκολ. 17 από τα 29 παιχνίδια της ήταν με γκολ γκολ και οχτώ στα 14 εκτός έδρας. Από τις αρχές Δεκεμβρίου, έχει ηττηθεί μόνο από την Μπάγερν Μονάχου, την προπροηγούμενη αγωνιστική, μία ήττα που την άφησε άμεσα πίσω της, διότι την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 3-0 της Στουτγάρδη.
Προβλεψεις στο παμε στοιχημα Σάλκε – Ντόρτμουντ: Σημαντικότατο ματς, που ίσως κρίνει την δεύτερη θέση της κατηγορίας, αναμένω ανοικτό ματς με φάσεις και γκολ και από τις δύο πλευρές, θα ποντάρω στο γκολ γκολ που μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια
Σάλκε – Ντόρτμουντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Ντέρμπι κορυφής στην Ligue 1
Η αγωνιστική στην Γαλλία ολοκληρώνεται με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό, που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις και όμορφο ποδόσφαιρο.
Η Παρι Σεν Ζερμέν έχει υποστεί μόλις δύο ήττες σε 32 ματς και δικαίως έχει απόσταση 14 βαθμών από την Μονακό και θα κατακτήσει τον τίτλο. Στο Παρίσι έχει το απόλυτο των νικών με 16 νίκες, έχοντας σκοράρει μάλιστα 61 γκολ. Συνολικά έχει 24 στα 32 over 2,5 και μόνο τρία ματς εντός έδρας έχουν τελειώσει με κάτω από τρία γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Σεντ Ετιέν, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις του ματς.
Η Μονακό, είναι στην δεύτερη θέση με 70, τέσσερις πόντους πάνω από την Λυών, που έχει ένα ματς περισσότερο. Αν είναι σοβαρή θα καταλάβει την δεύτερη θέση και θα αγωνιστεί πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την Παρί, έχει τις καλύτερες επιδόσεις σε αποτελέσματα και γκολ στο πρωτάθλημα. Αυτή έχει 23 στα 32 over 2,5. Η τελευταία της ήταν τέλος Νοεμβρίου, από εκεί και πέρα, παραμένει αήττητη. Την προηγούμενη εβδομάδα επιβλήθηκε με 2-1 της Ναντ.
Προβλεψεις στο παμε στοιχημα Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: Η Μονακό έχει περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη να μας προσφέρεται απόλυτο φαβορί η γηπεδούχος, η Μονακό μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, το διπλό με +2 γκολ είναι σε απόδοση 2,00 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια, μία απόδοση με αξία.
Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό @@ 2 +2 γκολ σε απόδοση 2,00
Κόντρα τρίτης θέσης στην Αιώνια Πόλη
Η 32η αγωνιστική στην Serie A έχει το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα στην Λάτσιο και την Ρόμα, που αποτελεί μία μονομαχία για την τρίτη θέση και την εύκολη έξοδο στο επόμενο Champions League. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 60 βαθμούς με την Ίντερ να είναι ακριβώς πίσω τους και τις απειλεί άμεσα.
Η Λάτσιο, εκτός έδρας έχει δέκα νίκες, ενώ στην έδρα της μετράει οχτώ νίκες και μία παραπάνω ήττα. Την Πέμπτη πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση και αποκλείστηκε από την από Σάλτσμπουργκ στο Γιουρόπα Λιγκ, παρόλο που είχε κερδίσει 4-2 στο πρώτο ματς. Συνολικά έχει 22 στα 31 γκολ γκολ και 13 στα 16 γκολ γκολ εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες και δύο νίκες στα πιο πρόσφατα ματς με Μπενεβέντο και Ουντινέζε.
Η Ρόμα, μακριά από το κοινό της, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σε 15 ματς, όπου μάλιστα έχει δεχτεί μόλις εννιά γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Μεσοβδόμαδα, έκανε μία μεγάλη ανατροπή, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας με 3-0 και σε συνδυασμό με το 4-1 της Βαρκελώνης, θα βρεθεί στην τελική τετράδα του θεσμού. Προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα, στα δύο τελευταία, έμεινε ισόπαλη με την Μπολόνια και ηττήθηκε από την Φιορεντίνα με 0-2.
Προβλεψεις στο παμε στοιχημα Λάτσιο – Ρόμα: Οι δύο ομάδες είχαν αγώνα μεσοβδόμαδα, επομένως είναι εξίσου κουρασμένες, σχεδόν όλα τα ματς της Λάτσιο είναι ανοιχτά με πολλά γκολ, το ίδιο αναμένω να γίνει και σήμερα, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια
Λάτσιο – Ρόμα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50
Προβλεψεις στο παμε στοιχημα 15 Απριλίου 2018
Σάλκε – Ντόρτμουντ @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,65
Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό @@ 2 +2 γκολ σε απόδοση 2,00
Λάτσιο – Ρόμα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,50


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση