Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται πλέον όλα τα πρωταθλήματα και όλα τα παιχνίδια γίνονται την ίδια ώρα. Σήμερα, διεξάγονται οι αγωνιστικές στην Premier League και στην Serie A, στην Αγγλία έχουν κριθεί σχεδόν όλα, μόνο στην τρίτη εώς πέμπτη θέση υπάρχει ενδιαφέρον, με τις Λίβερπουλ και Τότεναμ να έχουν εύκολα ματς και να έχουν το προβάδισμα. Στην Serie A υπάρχει μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε πολλά μέτωπα και θα ασχοληθώ, με αυτή την κατηγορία, ας δούμε τις προτάσεις στο παμε στοιχημα Serie A, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Δυνατή μονομαχία στην Ρώμη
Στην Ρώμη διεξάγεται το σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής με την Ρόμα να υποδέχεται την Γιουβέντους, εμ τις δύο ομάδες να θέλουν να κλειδώσουν την τρίτη και πρώτη θέση αντίστοιχα.
Η Ρόμα, είναι στην τρίτη θέση με 73 βαθμούς, δύο πάνω από την Λάτσιο και τέσσερις πάνω από την Ίντερ. Στο γήπεδο της μετράει 11 νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει 31 γκολ και δεχτεί 19 τέρματα. Έχει οχτώ περισσότερα under 2,5, 22 στα 36 συνολικά, με 21 no goal. Προέρχεται από τέσσερις συνεχείς νίκες, πιστοποιώντας την αγωνιστική άνοδο της. Την τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται την έδρα της αδιάφορης Σασσουόλο.
Η Γιουβέντους, έχει έξι βαθμούς διαφορά από την Νάπολι και θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, κάνοντας μάλιστα το νταμπλ, αφού κατέκτησε το κύπελλο απέναντι στην Μίλαν. Μόνο τρεις φορές έχει ηττηθεί φέτος και μία εκτός έδρας. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την υποβιβασμένη Βερόνα, επομένως θα κατακτήσει τον τίτλο. Άφησε πίσω της, την ήττα από την Νάπολι, κερδίζοντας Ίντερ και Μπολονία.
Παμε στοιχημα Serie A Ρόμα – Γιουβέντους: Έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς, αλλά και το γόητρο παίζει σημαντικό ρόλο, αναμένω κλειστό ματς με λίγα γκολ, αφού κοντράρονται οι δύο καλές άμυνες, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,73 στις εταιριες στοιχηματων
Ρόμα – Γιουβέντους @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73
Καίγονται για βαθμούς Κροτόνε και Λάτσιο
Ένα άλλο σημαντικό ματς είναι ανάμεσα σε Κροτόνε και Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για την σωτηρία η Κροτόνε και το Champions League η Λάτσιο.
Η Κροτόνε βρίσκετι με μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα ακόμα δεν είναι εξασφαλισμένη, ειδικά αφού την τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται στην έδρα της Νάπολι. Στην έδρα της έχει απολογισμό έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, με γκολ 21 υπέρ και 23 κατά. Σχεδόν μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Μετά την ισοπαλία με την Γιουβέντους και δύο συνεχείς νίκες, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Κιέβο με σκορ 2-1.
Η Λάτσιο είναι στην τέταρτη θέση με 71 βαθμούς, μόλις δύο πόντους πάνω από την Ίντερ και θέλει την νίκη για να εξασφαλίσει την συμμετοχή στο επόμενο Champions League. Εκτός έδρας, είναι καλύτερη, με περισσότερους βαθμούς, μετρώντας 12 νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 42 υπέρ και 26 κατά. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 85 γκολ σε 36 ματς. Παραμένει αήττητη εδώ και καιρό, την τελευταία αγωνιστική, έμεινε ισόπαλη με την Αταλάντα. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ίντερ και θέλει να έχει την διατηρήσει την διαφορά των δύο βαθμών.
Παμε στοιχημα Serie A Κροτόνε – Λάτσιο: Οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης, όμως η Λάτσιο είναι ποιοτικότερη ομάδα, σκοράρει με άνεση και μπορεί έστω και δύσκολα να φύγει με το διπλό, το οποίο είναι σε απόδοση 1,85 στις εταιριες στοιχηματων
Κροτόνε – Λάτσιο @@ 2 σε απόδοση 1,85
Μεγάλη ευκαιρία για την Φιορεντίνα
Σε ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι μ έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Φιορεντίνα υποδέχεται την Κάλιαρι, με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για τους στόχους τους.
Η Φιορεντίνα είναι στην όγδοη θέση με 57 βαθμούς, δύο πόντους πίσω από την Αταλάντα κα τρεις από την Μίλαν, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται σήμερα, επομένως η Φιορεντίνα έχει ευκαιρία να προσπεράσει κάποια από τις δύο. Στην έδρα της οχτώ νίκες και από πέντε ισοπαλίες και ήττες με γκολ 27 υπέρ και 21 κατά. Απόλυτα μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Προέρχεται από δύο νίκες, με 3-0 με Νάπολι και Τζένοα εκτός έδρας.
Η Κάλιαρι είναι ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, με 33 βαθμούς, έναν πίσω από τρεις ομάδες, με τα πάντα να είναι ανοικτά ακόμα. μετράει δέκα ήττες σε 18 εντός έδρας και 21 ήττες σε 36 ματς συνολικά. Έχει περισσότερα over 2,5 και γκολ γκολ τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Μία νίκη μετράει στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς, ενώ προέρχεται από δύο ήττες από Σαμπντόρια και Ρόμα. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Αταλάντα που παλεύει για Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Παμε στοιχημα Serie A Φιορεντίνα – Κάλιαρι: Η Φιορεντίνα έχει χρυσή ευκαιρία να παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας δύο νίκες, σήμερα με την βοήθεια της έδρας της μπορεί να κάνει την πρώτη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματων
Φιορεντίνα – Κάλιαρι @@ 1 σε απόδοση 1,50
Παμε στοιχημα Serie A Κυριακής 13 Μαϊου 2018
Ρόμα – Γιουβέντους @@ under 2,5 σε απόδοση 1,73
Κροτόνε – Λάτσιο @@ 2 σε απόδοση 1,85

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση