» » » » » Αμφίρροπες αναμετρήσεις στον 8ο όμιλο του Μουντιάλ

Καλημέρα σας, σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου και έτσι όλες οι ομάδες έχουν παίξει από μία φορά. Εκτός, από τον όγδοο όμιλο, επίσης υπάρχει παιχνίδι από τον πρώτο όμιλο. Η Ρωσία αντιμετωπίζει την Αίγυπτο, ενώ για τον όγδοο όμιλο έχουμε τα ματς Κολομβία – Ιαπωνία και Πολωνία Σενεγάλη, στον ίσως πιο αμφίρροπο όμιλο της διοργάνωσης. Πάμε να δούμε τις προτάσεις στο στοίχημα Μουντιάλ, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Τον πρώτο λόγο η Κολομβία με την Ιαπωνία
Στα πλαίσια του όγδοου και τελευταίου ομίλου η Κολομβία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία, με στόχο την νίκη και τους βαθμούς αυτής.
Η Κολομβία συμμετέχει για 6η φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ και για δεύτερη συνεχόμενη, αφού αγωνίστηκε και στην Βραζιλία το 2014. Στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής οι Κολομβιανοί τερμάτισαν στην τέταρτη θέση στον όμιλο τους με 27 βαθμούς, πίσω από τις Βραζιλία, Ουρουγουάη και Αργεντινή. Στον όμιλο είχε κάκιστη επιθετική συγκομιδή. Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Χοσέ Πέκερμαν και το «αστέρι» της ομάδας είναι ο Χάμες Ροντρίγκεζ, που αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Έδωσε, μόλις ένα φιλικό προετοιμασίας, την λευκή ισοπαλία με την Αίγυπτο, φανερώνοντας το έντονο απιθετικό πρόβλημα της.
Η αποστολή της Εθνικής Κολομβίας: Τερματοφύλακες: Νταβίντ Οσπίνα (Άρσεναλ), Καμίλο Βάργκας (Ντεπορτίβο Κάλι), Χοσέ Φερνάντο Κουαδράδο (Όνσε Κάλδας), Αμυντικοί: Ντάβινσον Σάντσες (Τότεναμ), Σαντιάγκο Αρίας (Αϊντχόφεν), Φρανκ Φάμπρα (Μπόκα Τζούνιορς), Κριστιάν Ζαπάτα (Μίλαν), Γέρι Μίνα (Μπαρτσελόνα), Χοάν Μοχίκα (Ζιρόνα), Όσκαρ Μουρίγιο (Πατσούκα), Μέσοι: Χάμες Ροντρίγκες (Μπάγερν), Κάρλος Σάντσες (Εσπανιόλ), Ουιλμάρ Μπάριος (Μπόκα Τζούνιορς), Χέφερσον Λέρμα (Λεβάντε), Ματέους Ουρίμπε (Αμέρικα), Χουάν Φερνάντο Κιντέρο (Ρίβερ Πλέιτ), Αμπέλ Αγκιλάρ (Κάλι), Χουάν Γκιγιέρμο Κουαδράδο (Γιουβέντους), Επιθετικοί: Ραδαμέλ Φαλκάο (Μονακό), Χοσέ Ισκιέρο (Μπράιτον), Κάρλος Μπάκα (Βιγιαρεάλ), Λουίς Μουριέλ (Σεβίλλη), Μιγκέλ Μπόρχα (Παλμέιρας)
Από την άλλη η Ιαπωνία συμμετέχει συνεχώς από 1998 στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, έχοντας καταφέρει δύο φορές να περάσει από την φάση των ομίλων. Δεν είχε πρόβλημα να πάρει την πρώτη θέση στους ομίλους των προκριματικών Ασίας. Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Ακίρα Νισίνο και το αστέρι της ομάδας, είναι ο Σίνζι Καγκάβα που αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και θεωρείται ο “εγκέφαλος” στο παιχνίδι των “σαμουράι”.
Έδωσε τρία διεθνή φιλικά, στα δύο πρώτα ηττήθηκε από Γκάνα με 2-0 και Ελβετία με το ίδιο σκορ, ενώ στο πιο πρόσφατο επιβλήθηκε με 4-2 της Παραγουάης
Η αποστολή της Εθνικής Ιαπωνίας είναι η παρακάτω: Τερματοφύλακες: Εϊτζι Καουασίμα (Μετζ), Μασαάκι Χιγκασιγκούτσι (Γκάμπα Οσάκα), Κοσούκε Νακαμούρα (Κασίουα Ρεϊσόλ), Αμυντικοί: Γιούτο Ναγκατόμο (Γαλατασαράι), Τομοάκι Μακίνο (Ουράουα Ρεντς), Ουατάρου Έντο (Ουράουα Ρεντς), Μάγια Γιοσίντα (Σαουθάμπτον), Χιρόκι Σακάι (Μαρσέιγ), Γκοτόκου Σακάι (Αμβούργο), Γκεν Σότζι (Κασίμα Άντλερς), Ναομίτσι Ουέντα (Κασίμα Άντλερς), Μέσοι: Μακότο Χασέμπε (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Κεϊσούκε Χόντα (Πατσούκα), Τακάσι Ινούι (Εϊμπάρ), Σίντζι Καγκάουα (Ντόρτμουντ), Χοτάρου Γιαμαγκούτσι (Σερέζο Οσάκα), Γκένκι Χαραγκούτσι (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Τακάσι Ουσάμι (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Γκάκου Σιμπασάκι (Χετάφε), Ριότα Οσίμα (Καουασάκι Φροντάλε), Επιθετικοί: Σίντζι Οκαζάκι (Λέστερ), Γιούγια Οσάκο (Βέρντερ Βρέμης), Γιοσινόρι Μούτο (Μάιντς)
Στοίχημα Μουντιάλ Κολομβία – Ιαπωνία: Περίεργη αναμέτρηση, σε έναν αμφίρροπο όμιλο, κάθε νίκη ή βαθμός είναι σημαντικός, αναμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και φάσεις, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,53 στις εταιριες στοιχηματος, αν ξεφύγει από το 0-0 και σκοράρει η Κολομβία για έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,75 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.
Κολομβία – Ιαπωνία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,53
Με προοπτικές η Σενεγάλη
Στο άλλο ματς του όγδοου ομίλου η Πολωνία κοντράρεται με την Σενεγάλη, σε έναν εξίσου σημαντικό αγώνα για τις δύο ομάδες.
Η Πολωνία λαμβάνει μέρος για 8η φορά σε παγκόσμιο κύπελλο, ενώ επιστρέφει σε τελική φάση μετά από πολλά χρόνια, δεν έχει κάποια σημαντική διάκριση. Στα προκριματικά δεν είχε πρόβλημα να τερματίσει πρώτη στον όμιλο, έχοντας 25 βαθμούς σε δέκα ματς. Όσο εύκολα σκοράρει τόσο εύκολα δέχεται κάποιο γκολ στην άμυνα.
«Αστέρι» και ηγέτης της ομάδας είναι φυσικά ο 29χρονος επιθετικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου. Στην Εθνική Πολωνίας σε 93 εμφανίσεις μετράει 52 γκολ. Στα δύο φιλικά που έδωσε πρόσφατα, έμεινε ισόπαλη με τελικό σκορ 2-2 με την Χιλή, ενώ στο τελευταίο επιβλήθηκε με 4-0 της αδύναμης Λιθουανίας.
Η αποστολή της Εθνικής Πολωνίας είναι η εξής: Τερματοφύλακες: Μπάρτος Μπιαλκόβσκι (Ίπσουιτς), Λούκας Φαμπιάνσκι (Σουόνσι), Βόιτσεχ Σέζνι (Γιουβέντους), Αμυντικοί: Γιαν Μπέντναρεκ (Σαουθάμπτον), Μπάρτος Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Τιάγκο Τσιόνεκ (Σπαλ), Καμίλ Γκλικ (Μονακό), Άρτουρ Γεντζέιτσικ (Λέγκια), Μίχαλ Πάζνταν (Λέγκια), Λούκας Πίστσεκ (Ντόρτμουντ), Μέσοι: Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι (Βόλφσμπουργκ), Γιάτσεκ Γκοράλσκι (Λουντογκόρετς), Καμίλ Γκροσίτσκι (Χαλ), Γκρέγκορζ Κριχόβιακ (Γουέστ Μπρομ), Ράφαλ Κουρζάβα (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Κάρολ Λίνετι (Σαμπντόρια) , Σλαβόμιρ Πέτσκο (Λέγκια Γκντανσκ), Ματσιέι Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας), Πιότρ Ζελίνσκι (Νάπολι), Επιθετικοί: Ντάβιντ Κοβνάτσκι (Σαμπντόρια) Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι), Λούκας Τεόντορτσικ (Άντερλεχτ).
Η Σενεγάλη συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ, το 2002 στην Νότιο Κορέα είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού. Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο Αλιού Σισέ που ήταν αρχηγός στην μεγάλη πορεία το 2002. Η Σενεγάλη έφτασε με άνεση στην πρόκριση, καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της με 14 βαθμούς. Πίσω τις άφησε τις Μπουρκίνα Φάσο, Πράσινο Ακρωτήρι και Νότιο Αφρική.
Το μεγάλο “αστέρι” της ομάδας του είναι ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, όπου σε 51 συμμετοχές και σημειώσει 14 γκολ.
Στα δύο φιλικά που έδωσε ηττήθηκε από την Κροατία με σκορ 2-1, ενώ επιβλήθηκε με 2-0 της Νότιος Κορέας.
Η αποστολή της Εθνικής Σενεγάλης είναι η παρακάτω: Τερματοφύλακες: Αμντουλάγιε Ντιαλό (Ρεν), Άλφρεντ Γκομίς (Σπαλ), Καντίμ Νντιαγέ (Χορόγια), Αμυντικοί: Γκασαμά (Αλάνιασπορ), Σις (Βαλενσιέν), Κουλιμπαλί (Νάπολι), Μπόντι (Άντερλεχτ), Σαμπαλί (Μπορντό), Σανέ (Ανόβερο), Ουαγκέ (Γουότφορντ), Μέσοι: Γκουεγέ (Έβερτον), Κουγιατέ (Γουέστ Χαμ), Εντιαγέ (Γούλβς), Μπαντού Εντιαγέ (Στόουκ), Ντόι (Μπέρμιγχαμ), Σαρ (Ρεν), Επιθετικοί: Μπαλντέ (Μονακό), Ντιούφ (Στόουκ), Κονατέ (Αμιέν), Μανέ (Λίβερπουλ), Νιάνγκ (Τορίνο), Σακό (Ρεν), Σο (Μπούρσασπορ)
Στοίχημα Μουντιάλ Πολωνία – Σενεγάλη: Αναμένω μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, με προοπτικές πρόκρισης. Δεν έχω εμπιστοσύνη στην Πολωνία, δεν έχει δείξει κάτι σημαντικό, θα ρισκάρω και θα προτείνω το Χ2 της Σενεγάλης με απόδοση 1,65 στις εταιριες στοιχηματος. Επίσης, οι δύο ομάδες είναι λίγο “αφελείς” έτσι μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 2,05.
Πολωνία – Σενεγάλη @@ Χ2 σε απόδοση 1,65
Μικρό σκορ στο Ρωσία – Αίγυπτος
Για τον πρώτο όμιλο, η Ρωσία αντιμετωπίζει την Αίγυπτο για την δεύτερη αγωνιστική που υπάρχει περίπτωση να κριθούν πολλά πράγματα. Την πρώτη αγωνιστική Ρωσία και Ουρουγουάη ξεκίνησαν με νίκες και έχουν αποκτήσει το προβάδισμα για την πρόκριση. Αν κερδίσουν Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία θα περάσουν στην επόμενη φάση και η πρωτιά θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Η διοργανώτρια Ρωσία, έκανε ονειρικό ντεμπούτο, κερδίζοντας με 5-0 την Σαουδική Αραβία. Η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη, η Σαουδάραβες αγωνίστηκαν ανοικτά και τελικά το πλήρωσαν. Μόλις στο 12’ η Ρωσία πήρε προβάδισμα με τον Γκαζίνσκι ενώ στο 43’ ο Τσερίσεφ έκανε το 2-0 για τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο 71’ ο Τζιούμπα, που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή, σκόραρε για το 3-0 ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «χτύπησε» ξανά ο Τσερίσεφ για να βάλει το… κερασάκι λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Γκολόβιν, για το τελικό 5-0.
Η Ρωσία είχε μόνο 38% κατοχή μπάλας, παρόλα αυτά έκανε 14 τελικές προσπάθειες για γκολ, με τις μισές να είναι προς το τέρμα.
Η Αίγυπτος, δεν ήταν καλή με την Ουρουγουάη, η αντίπαλος της είχε την κατοχή και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Σουάρες τα έχανε εξ επαφής, ο Καβάνι ήταν άτυχος από μακριά και λυτρώθηκε από κεφαλιά-οβίδα του Χιμένες και πήρε σημαντική νίκη με 1-0. Η Αίγυπτος, αγωνίστηκε, χωρίς το αστέρι της Σαλάχ, που όμως σήμερα, αναμένεται αν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Ρωσία.
Η Αίγυπτος έκανε οχτώ τελικές για γκολ, με τις τρεις να είναι στο τέρμα, ενώ δεν κέρδισε κανένα κόρνερ. Έδειξε να είναι συμπαγής και ότι θα χάνει δύσκολα.
Στοίχημα Μουντιάλ Ρωσία – Αίγυπτος: Η Ρωσία εκμεταλλεύτηκε την αφέλεια της Σαουδικής Αραβίας και πήρε σημαντική νίκη, η Αίγυπτος έδειξε καλά αμυντικά στοιχεία και σήμερα περιμένω, ένα πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Θα ποντάρω στα λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματος
Στοίχημα Μουντιάλ Ρωσία – Αίγυπτος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50
Στοίχημα Μουντιάλ Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
Κολομβία – Ιαπωνία @@ under 2,5 σε απόδοση 1,53
Πολωνία – Σενεγάλη @@ Χ2 σε απόδοση 1,65
Ρωσία – Αίγυπτος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση