» »Unlabelled » Μεγάλος τελικός Γαλλία – Κροατία για το Μουντιάλ 2018

Η ώρα του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου 2018 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Όλοι οι φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία αυτή την αναμέτρηση, που διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια και θα μας δώσει τον επόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή. Γαλλία και Κροατία θα παλέψουν για τον τίτλο και αναμένουμε έναν αντάξιο τελικό μία τέτοιας διοργάνωσης. Ας δούμε τα στοιχεία για το τελικό και τα προγνωστικα Γαλλια – Κροατια, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ο δρόμος προς τον τελικό της Γαλλίας
Η Γαλλία είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, διαθέτοντας μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που αγωνίζονται στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ο Ντεσάμπ θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Η Γαλλία, στα προκριματικά στην Ευρωπαϊκή ζώνη, συμμετείχε στον πρώτο όμιλο και πήρε άνετα την πρώτη θέση με οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, έτσι προκρίθηκε χωρίς προβλήματα στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018. Στην φάση των ομίλων πήρε πάλι την πρώτη θέση, κερδίζοντας στα δύο πρώτα ματς και μένοντας την λευκή ισοπαλία στο τρίτο. Στην φάση των 16, απέκλεισε την Αργεντινή με τελικό σκορ 4-3, με την διακύμανση του σκορ να είναι 1-0,1-2, 4-2 υπέρ της. Στην προημιτελική φάση, απέκλεισε την Ουρουγουάη με 2-0, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα. Τέλος, στην ημιτελική φάση, κέρδισε το Βέλγιο με 1-0, σκοράροντας με τον Ουμτιντί στο 51΄λεπτό.
Σε έξι παιχνίδια μέχρι τώρα, έχει σκοράρει δέκα γκολ και έχει δεχτεί μόλις τέσσερα. Από τρία γκολ έχουν πετύχει Κριεζμάν και Κιλιάν Μπαπέ.
Ο δρόμος της Κροατίας προς τον τελικό του Μουντιάλ 2018
Η Κροατία, παρότι είναι μία μικρή χώρα, διαθέτει και αυτή πολύ ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες που έχουν παραστάσεις και τίτλους σε όλο τον κόσμο. Φτάνει για πρώτη φορά, στον τελικό, η καλύτερη επίδοση της ήταν η τρίτη θέση το 1998.
Η Κροατία, πήρε την δεύτερη θέση στα προκριματικά, πίσω από την Ισλανδία και στα μπαράζ αντιμετώπισε την Εθνική μας, όπου πέρασε σχετικά εύκολα με δύο νίκες. Συμμετείχε στον τέταρτο όμιλο, όπου πήρε δίκαια την πρώτη θέση με τρεις νίκες, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Αργεντινή. Στις τρεις επόμενους γύρους, προκρίθηκε και τις τρεις φορές στην παράταση ή στα πέναλτι. Αρχικά, απέκλεισε την Δανία με 3-2 στα πέναλτι, στην συνέχεια την Ρωσία πάλι στα πέναλτι με 3-4, ενώ στην ημιτελική φάση, έστειλε σπίτι της, την Αγγλία στην παράταση, με σκορ 2-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, όπου κατάφερε να σκοράρει και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό.
Προγνωστικα Γαλλια – Κροατια: Σε έναν τέτοιο τελικό σίγουρα δεν χωράνε ασφαλή προγνωστικά, αναμένω ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με πολλή σκοπιμότητα και χωρίς οι δύο ομάδες να παίρνουν ρίσκα στο παιχνίδι τους. Τα λίγα γκολ στον τελικό έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,44 στην Mybet, που έχει πάνω από 350 ειδικά στοιχήματα και ειδικές προσφορές** για τον τελικό. Τύχη έχει και η ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 1,90 στην ίδια εταιρία. Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Κριεζμαν είναι σε απόδοση 3,50, ενώ αξία υπάρχει στο Πέρισιτς της Κροατίας με απόδοση 5,85 και 12 να σκοράρει πρώτος.
προγνωστικα Γαλλια – Κροατια @@ under 2,5 σε απόδοση 1,44

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση