» »Unlabelled » Νότιοαμερικάνικη μονομαχία Βραζιλία – Μεξικό

Καλημέρα σας, έχουν βγει τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ σήμερα θα προκύψει άλλο ένα. Βραζιλία και Μεξικό, κοντράρονται στην Νοτιοαμερικάνικη μονομαχία με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τον μεγάλο τελικό. Μπορεί η Βραζιλία να είναι φαβορί σήμερα, ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα απέναντι στο Μεξικό, που είναι μία πού καλή ομάδα. Ας δούμε τις εκτιμήσεις στο στοίχημα Βραζιλία – Μεξικό, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Ποιοτική μάχη ανάμεσα σε Βραζιλία και Μεξικό
Βραζιλία και Μεξικό θα δώσουν μία σκληρή μάχη για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Βέλγιο – Ιαπωνία.
Η Βραζιλία πήρε εύκολα την πρώτη θέση, με επτά βαθμούς στον πέμπτο όμιλο. Είχε δύο νίκες και μία ισοπαλία, σκοράροντας πέντε γκολ και δεχόμενη μόλις ένα. Στην πρεμιέρα δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ελβετία, μένοντας στο 1-1, παρόλο που προηγήθηκε πρώτη. Την δεύτερη αγωνιστική κέρδισε την Κόστα Ρίκα, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ την τελευταία αγωνιστική, με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε της Σερβίας, σκοράροντας όμως νωρίτερα αυτή την φορά.
Ο Τίτε, προπονητής της Σελεσάο, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου, ότι ούτε ο Μαρσέλο ούτε ο Ντανίλο θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, λόγω τραυματισμού. Έτσι, η ενδεκάδα της Βραζιλίας στη νοκ άουτ αναμέτρηση που θα γίνει στη Σαμάρα, θα είναι η εξής: Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Καζεμίρο, Παουλίνιο, Κοουτίνιο, Νεϊμάρ, Ουίλιαν, Γκαμπριέλ Ζεζούς.
Το Μεξικό πήρε την δεύτερη θέση, με έξι βαθμούς στον έκτο όμιλο, αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια Γερμανία. Ξεκίνησε με δύο νίκες, στην πρεμιέρα με την Γερμανία με τελικό σκορ 1-0 και επί της Νότιο Κορέα με σκορ 1-2. Την τελευταία αγωνιστική, έκανε μία κακή εμφάνιση και ηττήθηκε από την Σουηδία με 0-3, η ήττα όμως της Γερμανίας από την Νότιο Κορέα, την έστειλε στην επόμενη φάση. Σκόραρε τρία γκολ και δέχτηκε τέσσερα τέρματα. Μεσοεπιθετικά είναι εξαιρετική και μπορεί να τιμωρήσει οποιαδήποτε ομάδα.
Στοίχημα Βραζιλία – Μεξικό: Η Βραζιλία είναι το φαβορί για την νίκη – πρόκριση, οι αποδόσεις για την νίκη της είναι χαμηλά στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων. Το Μεξικό είναι αξιόπιστη ομάδα και μπορεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα ποντάρω στο γκολ γκολ στην εξαιρετική απόδοση του 2,02 στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Στοίχημα Βραζιλία – Μεξικό @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,02
Καλημέρα σας, άλλο ένα ζευγάρι για την φάση των προημιτελικών του παγκοσμίου κυπέλλου 2018. Βέλγιο και Ιαπωνία, θα συναντήσουν μία εκ των Βραζιλία και Μεξικό. Το Βέλγιο είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση, απέναντι στην Ιαπωνία, αλλά οπωσδήποτε απαιτείται να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και την ποιότητα της. Μην χάνουμε άλλο χρόνο ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά Βέλγιο – Ιαπωνία, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Επιβάλλει τον ρυθμό της το Βέλγιο
Το Βέλγιο έχει περισσότερες θεωρητικές ελπίδες από την Ιαπωνία, αλλά δεν θα είναι ένας περίπατος. Η Ιαπωνία βρέθηκε σε αυτή την φάση των Fair Play.
Το Βέλγιο έκανε τρεις νίκες στον όμιλο και δίκαια βρέθηκε στην πρώτη θέση. Κέρδισε κατά σειρά 3-0 τον Παναμά, 5-2 την Τυνησία και την τελευταία αγωνιστική 1-0 την Αγγλία. Στην μάχη της πρωτιάς με τη Αγγλία, έδειξε την ποιότητα της και ότι μπορεί να κερδίσει όλες τις μεγάλες Εθνικές ομάδες. Σκόραρε εννιά φορές, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, στην φάση των ομίλων, ενώ δέχτηκε μόλις δύο γκολ και αυτά από την Τυνησία, σε ένα ματς.
Η Ιαπωνία στον τελευταίο όμιλο, ισοβάθμησε σε όλα με την Σενεγάλη, αλλά είχε λιγότερες κάρτες και έτσι λόγω Fair Play, κατέλαβε την δεύτερη θέση. Ξεκίνησε ιδανικά, κερδίζοντας την Κολομβία με 1-2, αφού προηγήθηκε νωρίς και έπαιζε με παίκτη παραπάνω σχεδόν σε όλο το ματς. Την δεύτερη αγωνιστική, έμεινε ισόπαλη με την Σενεγάλη με τελικό σκορ 2-2, ισοφαρίζοντας δύο φορές, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ ισάριθμες φορές. Την τελευταία αγωνιστική, ηττήθηκε από την αδύναμη Πολωνία, φανερώνοντας τις αδυναμίες της. Σκόραρε και δέχτηκε από τέσσερα γκολ.
Προγνωστικά Βέλγιο – Ιαπωνία: Η Ιαπωνία είναι μαχητική και το Βέλγιο πρέπει να είναι προσεκτική για να βρεθεί στην επόμενη φάση. Το 1,40 στην νίκη της είναι χαμηλό και δεν υπάρχει αξία, παρότι είναι αρκετά πιθανό. Πιστεύω ότι μπορεί να ανοίξει το σκορ και να μπουν πολλά γκολ, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,85 στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.

Προγνωστικά Βέλγιο – Ιαπωνία @@ over 2,5 σε απόδοση 1,85

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση