» »Unlabelled » Η σειρά στα πρωταθλήματα την Παρασκευή

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν και πάλι, μετά από ένα πλούσιο τριήμερο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αρχής γενομένης με το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ημέρα με καθιερωμένες Λίγκες, ενώ ξεκινούν οι αγωνιστικές και στα προηγμένα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Επιλογές υπάρχουν, όπως και σημαντικές αναμετρήσεις, που θα μας απασχολήσουν στα παμε στοιχημα προγνωστικα.
Γειτονικό ντέρμπι στο Σαμπιονά για την Μονακό
Δύσκολο πρόγραμμα και αρκετά απαιτητικό βγάζει τελευταία η Μονακό του Ζαρντίμ, που αναζητεί πάση θυσία μια νίκη για να πάρει τα πάνω της. Ίσως ήρθε η ώρα να την πετύχει σήμερα στο γειτονικό ντέρμπι με τη Νις, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει και άλλο πίσω βαθμολογικά, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στο Σαμπιονά. Σαφώς και το ματς δεν είναι εύκολο, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά κενά πίσω και μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η Μονακό. Εξάλλου, είναι αρκετά άτυχη τελευταία και αυτή την φορά μπορεί να επιστρέψει στα τρίποντα. Ο άσος πληρώνει 1,70.
Ανώτερη η Σοσιεδάδ, μπορεί το διπλό
Με μία αναμέτρηση ανοίγει η αυλαία στην πέμπτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και συγκεκριμένα με το Ουέσκα – Σοσιεδάδ. Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη στο ζευγάρι, αρκεί οι φιλοξενούμενοι να το δείξουν και εντός τεσσάρων γραμμών, όπως οφείλουν. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν οριακά από την Μπαρτσελόνα με 2-1 και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αφήσουν περαιτέρω βαθμούς στην έδρα της νεοφώτιστης Ουέσκα. Έστω και δύσκολα μπορούν να πάρουν το διπλό απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα και να μας δώσουν το διπλό στο 2,15.
Σεφτέ στις νίκες για Στουτγάρδη στην Μπουντεσλίγκα
Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναζητά η Στουτγάρδη και μπαίνουμε σήμερα στην τέταρτη αγωνιστική. Απέναντι της σήμερα η νεοφώτιστη Φορτούνα Ντίσελντορφ και μάλλον καλύτερη ευκαιρία δεν θα μπορούσε να περιμένει. Όχι ότι το έργο της θα είναι εύκολο, όμως αν θυμηθεί λίγο τον περσινό καλό της εαυτό, τότε θα γευτεί για πρώτη φορά φέτος την χαρά της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι δέχονται εύκολα γκολ και ο άσος στο 1,80 έχει το προβάδισμα στα προγνωστικά. Στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας ξεχωρίζει το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Ίνγκολσταντ με την Σαν Πάουλι.
Το πάνω χέρι η Σασσουόλο, σκορ και θέαμα στην Μπενεβέντο
Παιχνίδι και για την Serie A σήμερα Παρασκευή, όπου η Σασσουόλο υποδέχεται τη νεοφώτιστη Έμπολι. Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς διαθέτουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά με Μπεράρντι, Μπόατενγκ και μερικούς ακόμη. Αν βρεθούν σε καλή μέρα όλη αυτοί, τότε η Σασσουόλο μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από την Γιουβέντους με 2-1 και ο άσος πληρώνει 1,90. Επιλογή έχουμε στις 22.00 και από την Serie B, αφού η εικόνα της Μπενεβέντο και της Σαλερνιτάνα μέχρι στιγμής μας οδηγεί στο Goal/Goal.
παμε στοιχημα προγνωστικα Μονακό – Νις άσος σε απόδοση 1,70
παμε στοιχημα προγνωστικα Ουέσκα – Σοσιεδάδ διπλό σε απόδοση 2,15
παμε στοιχημα προγνωστικα Στουτγάρδη – Φορτούνα Ντ. άσος σε απόδοση 1,80

παμε στοιχημα προγνωστικα Σασσουόλο – Έμπολι άσος σε απόδοση 1,90

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση