» »Unlabelled » Ματσάρα το Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League

Καλημέρα σας, ξεκινά σήμερα η πανδαισία του ποδοσφαίρου και του Champions League, με την πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης. Σήμερα, διεξάγονται οι αναμετρήσεις των τεσσάρων πρώτων ομίλων, με δυνατές μονομαχίες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα. Το παιχνίδι που θα έχει όλα τα βλέμματα πάνω του, διεξάγεται στον Ανφίλντ, όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, με το οποίο θα ασχοληθώ σήμερα, ας δούμε τα προγνωστικα Λιβερπουλ – Παρι Σεν Ζερμεν, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.
Αναμέτρηση με γεμάτα δίχτυα στο Άνφιλντ
Στα πλαίσια του τρίτου ομίλου του Champions League, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι για σήμερα. Στον τρίτο όμιλο συμμετέχουν επίσης Νάπολι και Ερυθρός Αστέρας.
Η Λιβερπουλ, την προηγούμενη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό του θεσμού, δείχνοντας ότι έχει ανεβάσει το επίπεδο της, με τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της.
Έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν στην Premier League, μετρώντας πέντε στις πέντε νίκες, έχοντας σκοράρει 11 γκολ και δεχτεί μόλις δύο. Προέρχεται από δύο εκτός έδρα νίκες, με το ίδιο σκορ, 1-2, επί Λέστερ και Τότεναμ το Σάββατο, φανερώνοντας την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο. Τραυματίας είναι ο Φιρμίνιο με δύο γκολ σε πέντε συμμετοχές.
Η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τέλους στο θεσμό και επιθυμεί να τα καταφέρει κάποια στιγμή.
Μία από τα ίδια, για την Παρί, μετράει μόνο νίκες στην Γαλλική Λιγκ 1 με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έχει πετύχει 17 γκολ και δεχτεί τέσσερα τέρματα σε αυτά τα ματς. Την Παρασκευή, επιβλήθηκε με 4-0 της Σεντ Ετιέν, χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Τιμωρημένοι είναι ο κίπερ Μπουφόν και ο μέσος Βεράττι από την προηγούμενη σεζόν.
Προγνωστικα Λιβερπουλ – Παρι Σεν Ζερμεν: Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες, σκοράρουν κατά βούληση, στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αναμένω ένα παιχνίδι ανοικτό με πολλά γκολ και φάσεις, μπροστά στις δύο εστίες. Το Over 2,5 και γκολ γκολ είναι κάτω από 1,50, οπότε ο συνδυασμός των δύο, έχει αξία, σε απόδοση 1,67 στις εταιριες με cash out, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα (αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Προγνωστικα Λιβερπουλ – Παρι Σεν Ζερμεν @@ over 2,5 & goal goal σε απόδοση 1,67
Τώρα ξεκινά ουσιαστικά το στοιχημα Champions League, με την έναρξη των ομίλων, που κρύβει σπουδαίες αναμετρήσεις παρότι πρεμιέρα σήμερα Τρίτη. Τα παιχνίδια στον αριθμό είναι οχτώ, ενώ για τους φίλους της Αγγλίας υπάρχει πάντα η Τσάμπιονσιπ, που δίνει με την σειρά της κάποιες επιλογές.
Γιγαντομαχία στο Άνφιλντ για Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν
Το Champions League έχει από μόνο του την δική του αίγλη, αλλά μερικά ζευγάρια είναι όλα τα λεφτά. Όπως αυτό που έχουμε στο Άνφιλντ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά την φετινή σεζόν και όλα τα βλέμματα θα πέφτουν το βράδυ στην μεταξύ τους κόντρα. Αμφότερες στα πρωταθλήματα τους μετρούν μόνο νίκες, όμως μετρούν δυνάμεις για το που μπορούν να φτάσουν ακόμη. Είναι τέτοια η ποιότητα τους ειδικά μεσοεπιθετικά, που θα είναι έκπληξη αν δεν περάσει ο συνδυασμός Over 2,5 & Goal/Goal στο 1,65 στις εταιριες με cash out
Χαμηλό ηθικό για Ίντερ και Τότεναμ
Εξίσου ένα σημαντικό ζευγάρι θα συναντήσουμε αργά το απόγευμα στις 19.55 στο Μιλάνο, όπου η Ίντερ υποδέχεται την Τότεναμ. Αμφότερες οι δύο ομάδες ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν τα πάνω τους, καθώς προέρχονται από ήττες, που τις έχουν ρίξει το ηθικό. Ουσιαστικά περιμένουμε την αντίδραση τους και τουλάχιστον στοιχηματικά να σκοράρουν από μία φορά στην αναμέτρηση. Εξάλλου, η απουσία του Γιορίς από τα τελευταία παιχνίδια της Τότεναμ έχει γίνει κάτι παραπάνω αισθητή γι’ αυτήν. Το Goal/Goal πληρώνει 1,83 στις εταιριες με cash out
Εύκολα η Μπαρτσελόνα, απογοητευτική η Ατλέτικο Μαδρίτης
Τα υπόλοιπα ζευγάρια του Champions League κρύβουν το δικό τους ενδιαφέρον, με την Μπαρτσελόνα να έχει φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι στην Αϊντχόφεν. Με την άνεση που σκοράρουν οι δύο ομάδες θα προτιμήσουμε το Over 3,5. Καλό ζευγάρι και το Μονακό – Ατλέτικο Μαδρίτης, με την αρνητική παρουσία των «ροχιμπλάνκος» να γίνεται κάτι παραπάνω από αισθητή σε όλο αυτό το διάστημα. Το Goal/Goal εδώ δείχνει πιθανό. Χαμηλά πληρώνει το διπλό της Νάπολι στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, ενώ παγίδες κρύβει η αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με την Ντόρτμουντ. Επιλογή ρίσκου έχουμε στο Σάλκε – Πόρτο, όπου θα στηρίξουμε την καλύτερη ομάδα, άρα το διπλό στο 2,80. Τέλος, η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Λοκομοτίβ Μόσχας και έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για τον άσο.
Νίκες για τα φαβορί στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας
Καθόλου παραπονεμένοι δεν μένουν ούτε οι φίλοι της Αγγλίας, καθώς έχουμε επιλογές και από την Τσάμπιονσιπ. Εκεί όπου συναντάμε αρκετά φαβορί και θα είναι σημαντικό να περάσουν. Χαμηλός, αλλά πιθανός ο άσος της Άστον Βίλα με αντίπαλο την Ρόδεραμ, ενώ καλύτερα πληρώνει ο άσος, τον οποίο θα κρατήσουμε στο Γουέστ Μπρομ – Μπρίστολ Σίτι σε απόδοση 1,90 στις εταιριες με cash out. Από εκεί και πέρα αρκετός κόσμος πιστεύει στη νίκη της Λιντς απέναντι στην Πρέστον, ενώ αρκετά σημαντικό δείχνει το ζευγάρι της Στόουκ με την Σουόνσι, ομάδες που πέρσι έπαιζαν στην Πρέμιερ Λιγκ.
Στοιχημα Champions League Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν over 2,5 & goal/goal σε απόδοση 1,65
Στοιχημα Champions League Ίντερ – Τότεναμ goal/goal σε απόδοση 1,83
Στοιχημα Champions League Σάλκε – Πόρτο διπλό σε απόδοση 2,80
Στοιχημα Champions League Γουέστ Μπρομ – Μπρίστολ Σίτι άσος σε απόδοση 1,90

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση