» »Unlabelled » Φινάλε με σημεία και ντέρμπι στο Nations League

Η ημέρα που ολοκληρώνεται για τον Οκτώβρη το Nations League σήμερα Τρίτη και θα μας απασχολήσει εκ νέου τον άλλο μήνα. Πάντως το πρόγραμμα δείχνει αρκετά ελκυστικό στην Ευρώπη, με σπουδαίες αναμετρήσεις και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στις περισσότερες από αυτές. Προβλεψεις στοιχηματος δεν θα μπορούσαν να λείπουν γι’ ακόμη μια φορά.

 «Σπρώχνει» προς την έξοδο τον Λεβ η Γαλλία
Μεγάλο ντέρμπι στο Παρίσι με δύο από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή την Γαλλία και την Γερμανία. Σε καλύτερη κατάσταση οι «τρικολόρ», την στιγμή που οι Γερμανοί προέρχονται από την βαριά ήττα του Σαββάτου στην Ολλανδία με 3-0. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν, που στο ενδεχόμενο νέου αρνητικού αποτελέσματος σήμερα, ο τεχνικός Λεβ θα αποτελέσει παρελθόν. Πέρα από το τι θα γίνει στο συγκεκριμένο θέμα, οι γηπεδούχοι του Ντεσάμπ δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, ενώ και το σπρώξιμο από την εξέδρα μπορεί να γείρει την πλάστιγγα προς τα αριστερά. Ο άσος στο 1,75 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες.
Εγγύηση η Ουκρανία του Σεφτσένκο
Από τα πλέον σημαντικά και εμπορικά παιχνίδια της βραδιάς είναι το Ουκρανία – Τσεχία, που προκύπτει επιλογή. Συγκεκριμένα, υπάρχει η γηπεδούχος ομάδα, που είναι άκρως σοβαρή και αποτελεσματική με τον Σεφτσένκο στον πάγκο της και αν κάνει σήμερα το τρία στα τρία τότε θα φτάσει μια ανάσα από την επόμενη φάση του Nations League. Στην παρούσα φάση δείχνει πιο σταθερή σε όλες τις γραμμές σε σχέση με τους Τσέχους και το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με το μέρος των Ουκρανών. Σαφώς και το έργο τους απέναντι σε μια υπολογίσιμη ομάδα δεν αποτελεί εύκολο, όμως έχουν το πάνω χέρι για την επικράτηση. με τον άσο να δίνεται 1,80 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες.
Η μική πρόκριση στο Νορβηγία – Βουλγαρία
Μεγάλο ματς αναμένεται στο Όσλο, με τις δύο ομάδες να είναι και τα μεγάλα φαβορί στον όμιλο, όμως μόνο η μία θα περάσει στην επόμενη φάση του Nations League. Οι Βούλγαροι μετρούν τρία στα τρία μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, ενώ και η Νορβηγία έχει χάσει μόνο από την σημερινή της αντίπαλο εκτός έδρας με 1-0. Σε καλή κατάσταση δείχνουν αμφότερες οι δύο ομάδες, που βρίσκουν πολύ εύκολα τα αντίπαλα δίχτυα και αυτό το γεγονός τις κάνει να αισιοδοξούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σήμερα. Με την πρόσφατη εικόνα τους λοιπόν στα τελευταία παιχνίδια, αυτό που ξεχωρίζει στοιχηματικά είναι το goal/goal, που πληρώνει μάλιστα 2,30 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες.
Πλήρης ισοπαλία στην Ιρλανδία, το «τελειώνει» η Γεωργία
Το δικό τους ενδιαφέρον έχουν και μερικά ακόμη ζευγάρια της βραδιάς, όπως το Ιρλανδία – Ουαλία, που αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει βέβαια η ισοπαλία. Ευκαιρία να προκριθεί από σήμερα έχει η Γεωργία, που παίζει στην Λετονία και αν είναι το ίδιο σοβαρή όσο τις προηγούμενες αναμετρήσεις της, τότε θα κάνει το τέσσερα στα τέσσερα και θα μας δώσει το διπλό στο 1,90 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες.  Όσον αφορά το Σλοβενία – Κύπρος, οι δύο ομάδες μάλλον δεν προλαβαίνουν κάτι καλό στον όμιλο, όμως λόγω έδρας ο άσος έχει το προβάδισμα στα προγνωστικά. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν το Καζακστάν – Ανδόρα, το Αρμενία – Σκόπια, αλλά και το Γιβραλτάρ – Λίχτενσταϊν.
Προβλεψεις στοιχηματος Γαλλία – Γερμανία άσος σε απόδοση 1,75
Προβλεψεις στοιχηματος Ουκρανία – Τσεχία άσος σε απόδοση 1,80
Προβλεψεις στοιχηματος Νορβηγία – Βουλγαρία goal/goal σε απόδοση 2,30
Προβλεψεις στοιχηματος Λετονία – Γεωργία διπλό σε απόδοση 1,90

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση