» »Unlabelled » Συνεχίζει στον θεσμό η Βραζιλία


Οι όμιλοι του Copa America, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, μπαίνοντας πλέον στα νοκ αουτ παιχνίδια και συγκεκριμένα στη προημιτελική φάση. Σήμερα, η οικοδέσποινα Βραζιλία αντιμετωπίζει την Παραγουάη, με μοναδικό στόχο την εύκολη πρόκριση και τη συνέχιση της πορείας της προς τον μεγάλο τελικό. Έφτασε η ώρα όπου απαιτείται να δείξουν ότι μπορούν να συνεχίσουν στον θεσμό. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τα σημερινά προγνωστικα Βραζιλια – Παραγουαη.

Να δείξει την ανωτερότητα της η Βραζιλία
Ο χορός των προημιτελικών ξεκινά με τη αναμέτρηση Βραζιλία – Παραγουάη, με την πρώτη να είναι το πρώτο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Η Βραζιλία τερμάτισε πρώτη στον πρώτο όμιλο με επτά βαθμούς, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στα τρία παιχνίδια του ομίλου, πέτυχε οχτώ γκολ, ενώ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Στην πρεμιέρα, επιβλήθηκε με 3-0 της Βολίβιας, σκοράροντας τα γκολ στο δεύτερο μέρος, με τον Κουτίνιο να σκοράρει δύο φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. Την δεύτερη αγωνιστική, έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Βενεζουέλα, μη έχοντας καλή απόδοση κατά τη διάρκεια του ματς. Τη τελευταία αγωνιστική, επιβλήθηκε εύκολα του Περού, με τελικό σκορ 5-0. Σκόραρε νωρίς και ήδη στο ημίχρονο το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της.
Η αποστολή της Βραζιλίας αποτελείται από τους:                
Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Κάσιο (Κορίνθιανς)
Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Παρί Σεν Ζερμέν), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Μιράντα (Πόρτο), Έντερ Μιλιτάο (Πόρτο)
Μέσοι: Καζεμίρο (Ρεάλ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Αρτούρ (Μπαρτσελόνα), Άλαν (Νάπολι), Πακιετά (Μίλαν),
Επιθετικοί: Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Έβερτον (Γκρέμιο), Νταβίντ Νέρες (Άγιαξ), Ριτσάρλισον (Έβερτον), Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Γκαμπριέλ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι)
Για την έκπληξη η Παραγουάη
Η Παραγουάη, πρέπει να αισθάνεται τυχερή, που έχει φτάσει μέχρι εδώ. Πέρασε, ως τρίτη από τον όμιλο με μόλις δύο βαθμούς, όντας η δεύτερη καλύτερη τρίτη από τους ομίλους.
Η Παραγουάη έμεινε πίσω από Κολομβία και Αργεντινή, έχοντας μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Σκόραρε τρία τέρματα και δέχτηκε τέσσερα γκολ. Δύο βαθμούς είχε και η Ιαπωνία στον τρίτο όμιλο, αλλά είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων. Αν κέρδιζε μία εκ των Ισημερινού και Ιαπωνίας θα έμενε εκτός συνέχειας.
Στην πρεμιέρα, έμεινε στο 2-2 με το Κατάρ, παρόλο που προηγήθηκε με 2-0, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της. Στην δεύτερη αγωνιστική, έμεινε στο 1-1 με την Αργεντινή, όπου πάλι προηγήθηκε πρώτη. Την τελευταία αγωνιστική υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Κολομβίας και ηττήθηκε με 1-0, εντελώς δίκαια.
Η επιλεγμένη αποστολή αποτελείται από τους:
Τερματοφύλακες: Αντονι Σίλβα, Τζούνιορ Φερνάντες, Αλφρέδο Αγκιλάρ
Αμυντικοί:Ιβάν Πίρις, Γουστάβο Γκόμες, Φαμπιάν Μπαλμπουενά, Μπρούνο Βαλντές, Σαντιάγο Αρσαμέντια, Τζούνιορ Αλόνσο, Χουάν Εσκομπάρ, Ιβάν Τόρες
Μέσοι: Χουάν Ροδρίγο Ρόχας,  Ματίας Ρόχας, Σέλσο Ορτίς, Ερνάν Πέρες, Ρίτσαρντ Ορτίς, Μιγκέλ Αλμιρόν
Επιθετικοί: Χουάν Ιτούρμπε, Οσκαρ Καρντόσο, Ντέρλις Γκονσάλες, Φεντερίκο Σανταντέρ, Σεσίλιο Ντομίνγκες, Οσκαρ Ρομέρο
Προγνωστικα Βραζιλια – Παραγουαη: Η Βραζιλία είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη – πρόκριση, οι στοιχηματικές σελίδες προσφέρουν την αναμέτρηση κάτω από 1,20. Η Βραζιλία αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή θα περάσει στην επόμενη φάση, η Παραγουάη, από την άλλη θα βασιστεί στην άμυνα της και όσο αντέξει. Δεν βλέπω πολλά γκολ στο ματς, θα ρισκάρω με το combo bet άσσο και under 3,5 σε απόδοση 1,85 στις Ελληνικες πλατφορμες στοιχηματων
Προγνωστικα Βραζιλια – Παραγουαη @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 1,85
Οι νοκ άουτ φάσεις του Κόπα Αμέρικα είναι γεγονός πλέον, αρχικά με τα προημιτελικά του θεσμού. Η διοργανώτρια Βραζιλία έχει την ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά απέναντι στην Παραγουάη, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν κλασικά αγώνες για το Κόπα Άφρικα, που μας απασχολούν επίσης εκτός από τις προτασεις Κοπα Αμερικα.
Ένα βήμα παρά πέρα η «σελεσάο»
Την καλύτερη εμφάνιση στην φάση των ομίλων την κρατούσε για την τρίτη αγωνιστική η εθνική ομάδα της Βραζιλίας, επικρατώντας του Περού με 5-0. Γενικά δεν δυσκολεύτηκε να περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης και συγκεκριμένα με απολογισμό 2-1-0, αλλά τώρα ξεκινά η νοκ άουτ φάση, αντιμετωπίζοντας την Παραγουάη, που προκρίθηκε με την σειρά της μόλις με δύο ισοπαλίες. Προφανώς και η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, καθώς η «σελεσάο» υπερισχύει σε όλες τις γραμμές. Πάντως θα συναντήσει μια καλά οργανωμένη άμυνα και στο σημείο που φτάσαμε δύσκολα το σκορ να ξεφύγει πάνω από τα 2-3 Goals στο 2,05 στις Ελληνικες πλατφορμες στοιχηματων
Υψηλές βλέψεις για Σενεγάλη και Αλγερία
Δύο από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο Κόπα Άφρικα είναι τόσο η Σενεγάλη, όσο και η Αλγερία. Πρόκειται για τα δύο φαβορί του τρίτου ομίλου, με την πρώτη να επικρατεί με 2-0 της Τανζανίας και την δεύτερη με το ίδιο σκορ απέναντι στην Κένυα. Αμφότερες έχουν πολύ καλό υλικό και ειδικά μεσοεπιθετικά, με παίκτες που αγωνίζονται στα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όσον αφορά την μεταξύ τους κόντρα δεν αποκλείεται να μείνει ακόμη και στην ισοπαλία, αλλά προτιμότερο δείχνει το Goal/Goal σε απόδοση 1,97 στις Ελληνικες πλατφορμες στοιχηματων
Ανώτερη έστω και οριακά η Κένυα
Το Κόπα Άφρικα μας δίνει και άλλες επιλογές σήμερα Πέμπτη. Σίγουρα λιγότερο εμπορικό το ματς νωρίς ανάμεσα στην Μαδαγασκάρη και το Μπουρουντί, όπου παραδοσιακά οι δυο ομάδες σκοράρουν δύσκολα. Οπότε λογικό δείχνει το Under 2,5. Αργά το βράδυ υπάρχει και το Κένυα – Τανζανία, με τις δύο ομάδες να παίζουν στην πρεμιέρα των ομίλων με τα δύο φαβορί, Αλγερία και Σενεγάλη αντίστοιχα, χάνοντας κάπως αναμενόμενα με το ίδιο 2-0. Καλύτερη ποιότητα ρόστερ έστω και ελαφρώς για την Κένυα, που μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,22 στις Ελληνικες πλατφορμες στοιχηματων
προτασεις Κοπα Αμερικα Βραζιλία – Παραγουάη 2-3 goals σε απόδοση 2,05
προτασεις Κοπα Αμερικα Σενεγάλη – Αλγερία goal/goal σε απόδοση 1,97
προτασεις Κοπα Αμερικα Μαδαγασκάρη – Μπουρουντί under 2,5 σε απόδοση 1,53
προτασεις Κοπα Αμερικα Κένυα – Τανζανία άσος σε απόδοση 2,22

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση