» » » Πάμε στοίχημα Άρσεναλ — Λίβερπουλ

Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Στάδιο Έμιρεϊτς σε έναν αγώνα ντέρμπι για τις πρώτες θέσεις. Οι Κανονιέρηδες έχουν 21 βαθμούς αφού εξασφάλισαν επτά νίκες στους πρώτους οκτώ αγώνες της.

Η Άρσεναλ είναι σε καλή φόρμα αφού κέρδισε τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Κέρδισε την Μπρέντφορντ με 3-0 πριν από την διεθνή ανάπαυλα χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Γουίλιαμ Σαλίμπα, Γκάμπριελ Ζεσούς και ο νεαρός Φάμπιο Βιεϊρά. Το περασμένο Σαββατοκύριακο κέρδισε την Τότεναμ με 3-1 στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς βρέθηκε για άλλη μια φορά ανάμεσα στους σκόρερ, ενώ τα υπόλοιπα δύο γκολ πέτυχαν οι Τόμας Παρτέι και Γκράνιτ Τζάκα.

Οι άνδρες της Αρτέτα εξασφάλισαν επίσης τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Μπόντο/Γκλιμτ μεσοβδόμαδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι υψηλή. Οι οπαδοί ονειρεύονται τον τίτλο, αν και δεν είναι ρεαλιστικό καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία κατηγορία πάνω από όλα τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Αρτέτα έχει κάποιες ανησυχίες για τραυματισμούς καθώς οι Μοχάμεντ Ελνένι και Εμίλ Σμιθ Ρόου παραμένουν εκτός δράσης, ενώ ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο αξιολογείται ως αμφίβολος. Ο Ουκρανός διεθνής έχασε τον τελευταίο αγώνα λόγω τραυματισμού στη γάμπα.

Σε βαθιά κρίση η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είναι σίγουρα σε κρίση. Βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς από επτά ματς. Ή ίσως με διαφορετικά λόγια, η Λίβερπουλ έχει ήδη χάσει 11 βαθμούς. Πολλοί πίστεψαν ότι το διεθνές διάλειμμα ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αλλά τα κακά αποτελέσματα συνεχίστηκαν.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Κόκκινοι ήταν τεράστιο φαβορί απέναντι στην Μπράϊτον. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ έδειξαν εξαιρετικό χαρακτήρα για να γυρίσουν το έλλειμμα δύο τερμάτων κόντρα στους Γλάρους και είχαν το 3-2 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο εμπνευσμένος Λεάντρο Τροσάρ ισοφάρισε το αποτέλεσμα στο τελείωμα του αγώνα.

Η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει με 2–0 την Ρέιντζερς στο Champions League την Τρίτη. Δύο στημένες φάσεις έκριναν το ματς: το φάουλ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και το πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Γερμανός προπονητής ξεκίνησε τον αγώνα με τέσσερις επιθετικούς — τον Σαλάχ, τον Ζότα, τον Ντάργουιν Νούνιες και τον Λουίς Ντίας.

Πιθανότατα ο Κλοπ θα επιστρέψει στο παλιό του σύστημα με τρεις μπροστά. Οι χαφ Νάμπι Κεϊτά, Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν και Άρτουρ παραμένουν εκτός δράσης με τραυματισμούς. Ο Κέρτις Τζόουνς επέστρεψε στις προπονήσεις την Πέμπτη, αλλά αυτός ο αγώνας έρχεται πολύ νωρίς για αυτόν. Ο αριστερός μπακ Άντι Ρόμπερτσον απέχει τουλάχιστον μία εβδομάδα από την επιστροφή του από το γόνατο, οπότε ο Τσιμίκας θα πρέπει να συνεχίσει να τον αναπληρώνει.

Πρόβλεψη Άρσεναλ — Λίβερπουλ στις εταιριες στοιχηματων:

Η Άρσεναλ είναι πρωτοπόρος στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι σε καλή φόρμα και παίζει εντός έδρας. Αυτά τα τρία πράγματα πρέπει να είναι αρκετά για να μην χάσουν οι κανονιέρηδες το ντέρμπι. Η Λίβερπουλ απέχει πολύ από το καλύτερό της και ο Κλοπ νιώθει τεράστια πίεση. Οι Reds δέχθηκαν τρία γκολ από την Μπράιτον την περασμένη εβδομάδα και η εμπιστοσύνη των παικτών είναι αμφισβητήσιμη.

Επιλογή Αρσεναλ vs Λίβερπουλ: Άρσεναλ +0,5 AH @ 1,53

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση