» »Unlabelled » Μπαρτσελόνα vs Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει μία θέση στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά από τη σεζόν 2018–19. Οι Καταλανοί έκαναν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς στον πρώτο αγώνα, όταν κέρδισαν με 3-2 την πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν ως φιλοξενούμενοι την περασμένη εβδομάδα. Τώρα στην σημερινή αναμέτρηση Μπαρτσελόνα — Παρί Σεν Ζερμέν θα κριθεί η πρόκριση.

Ο Ραφίνια τους έδωσε το προβάδισμα, για το πρώτο του γκολ στο Champions League. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μετά τα πρώτα 45 λεπτά. Η Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε αμέσως μετά την ανάπαυλα, καθώς ο πρώην εξτρέμ της Μπαρτσελόνα Ουσμάν Ντεμπελέ σκόραρε στο 48ο λεπτό και ο Βιτίνια δύο λεπτά αργότερα. Οι Παριζιάνοι είχαν την ευκαιρία για το τρίτο γκολ, αλλά ο αναπληρωματικός Μπράντλεϊ Μπάρκολα χτύπησε στο δοκάρι.

Και αυτό ήταν το μόνο που μπόρεσε να δημιουργήσει η Γαλλική ομάδα. Από εκείνη τη στιγμή η Μπάρτσα πήρε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και σκόραρε δύο φορές χάρη στους Ραφίνια και Αντρέας Κρίστενσεν. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-2 για την Μπαρτσελόνα και οι οπαδοί των γηπεδούχων έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο.

Ο δεύτερος αγώνας γίνεται στην Ισπανία και η Μπαρτσελόνα θα έχει μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς της. Ο αγώνας με την Κάντιθ ήταν πολύ σκληρός, αλλά η Μπαρτσελόνα κατάφερε να συγκεντρώσει τρεις βαθμούς χάρη σε ένα μοναδικό γκολ που πέτυχε ο Ζοάο Φέλιξ.

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο — έπαιξαν πολύ καλύτερα από τότε που ο Τσάβι ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από προπονητής αυτό το καλοκαίρι. Οι Καταλανοί είναι αήττητοι στους τελευταίους 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Αλλά ο Τσάβι έχει κάποιους τραυματισμούς και ανησυχίες για τιμωρία ενόψει αυτού του αγώνα. Οι Γκάβι και Αλεχάντρο Μπάλντε παραμένουν εκτός δράσης λόγω μακροχρόνιων τραυματισμών, ενώ οι Κρίστενσεν και Σέρτζι Ρομπέρτο τιμωρούνται λόγω συσσωρευμένων κίτρινων καρτών. Η ομάδα θα ενισχυθεί από τις επιστροφές των Ζοάο Κανσέλο, Ινίγκο Μαρτίνεθ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι οποίοι δεν αγωνιστηκαν εναντίον της Κάντιθ στη La Liga.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε το πιο σημαντικό ματς της φετινής σεζόν. Οι Άραβες ιδιοκτήτες επένδυσαν τεράστια χρήματα, έφεραν κορυφαίους παίκτες και δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι με τους εγχώριους τίτλους.

Θέλουν το τρόπαιο του Champions League, τίποτα λιγότερο. Η Παρί Σεν Ζερμεν είναι πρωτοπόρος στη Ligue 1 με μεγάλο πλεονέκτημα, αν και ο προπονητής Λουίς Ενρίκε βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση μετά την εντός έδρας ήττα. Ο Ισπανός ξέρει πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς.

Ένας πιθανός αποκλεισμός θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγή του Ενρίκε. Όμως οι παίκτες των Παριζιάνων δεν θα τα παρατήσουν εύκολα. Κατάφεραν να ξεκουραστούν για το Σαββατοκύριακο και πιστεύω ότι αυτό το γεγονός δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Ο Ενρίκε έχει τέσσερις ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα. Οι Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, Λαιβίν Κουρζαουά και Σέρχιο Ρίκο είναι σίγουρα εκτός παιχνιδιού, ενώ ο Νορντί Μουκιελέ είναι αμφίβολος. Την Τρίτη θα αξιολογηθεί λόγω τραυματισμού στο κεφάλι. Ο Αχράφ Χακίμι εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στην ομάδα.

Πρόβλεψη Μπαρτσελόνα εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν:

Περιμένω έναν ανοιχτό και αποτελεσματικό αγώνα εδώ. Η Μπαρτσελόνα θα επιτεθεί παρά το γεγονός ότι κέρδισε στη Γαλλία. Απλά, η Μπάρτσα δεν ξέρει να παίζει διαφορετικά. Η Παρί Σεν Ζερμέν, εν τω μεταξύ, έχασε εντός έδρας και τώρα χρειάζεται να κερδίσει για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα υπολογίσουν την άμυνα, περιμένω ανοιχτή προσέγγιση και από την πλευρά τους. Η Παρί έχει καλούς παίκτες και το κίνητρό της είναι μεγάλο. Ο Μπαπέ έχει ήδη πετύχει τέσσερα γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Champions League. Περιμένω να βρει ξανά το δίχτυ. Τουλάχιστον τέσσερα γκολ πρέπει να σημειωθούν συνολικά.

Επιλογή Μπαρτσελόνα εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: Over 3,5 γκολ @ 2,16 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση